Австрийски клуб проявява сериозен интерес към един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за Мартин Паскалев. Централният защитник е силно желан от Санкт Пьолтен. В момента отборът се намира на второ място в австрийската втора дивизия и се бори за промоция в елита.

Австрийците вече са заявили официално желанието си да привлекат Паскалев в редиците си. Те са готови с два варианта за привличането на бранителя – както да го вземат под наем, така и откупят правата му от “смърфовете”.

20-годишният Паскалев прави прекрасен сезон за “черно-белите”. Очакванията в началото бяха да е резерва на Луан. При Александър Томаш обаче младежкият национал буквално разцъфна и е неизменна част от титулярния си състав.

Младокът прави впечатление с умението си да изнася топката и много сполучливо “бие високо” съперника, информира Sportal.bg. Освен това, демонстрира и чудесно пласиране и игра за висока топка. За последно Паскалев вкара гол на Лудогорец, с който Локомотив поведе с 1:0, но след това допусна обрат и загуби с 2:3. Това бе второ негово попадение в елита з екипа на родния му клуб.

Засега от ръководството на Локомотив няма официално потвърждение и съответно коментар за австрийската оферта към Паскалев.

4 КОМЕНТАРИ

  1. СКАПАНИ КОМПЛЕКСАРИ ! КАКВО ГИ ИЗТИПОСВАТЕ МОМЧЕТАТА ПРЕД ГЕРБА ?? НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ И ПЛОВДИВ !!
    МАНГАЛИ КЮСТЕНДИЛСКИ
    ЖАЛКИТЕ ВИ ОПИТИ ДА СЕ ПРИШИЕТЕ КЪМ НЕЩО И НЯКОГО НИКОГА НЯМА ДА МИНАТ

  2. Да го разменят за Даниел Сеговия! Той знае как да шиба жълтурите! Ха ха!

  3. Абе теб баща ти пак ли те е пуснал,я сваляй гащите хващай се за палците и да те почва пак,теб ако не те плющят постоянно, само глупости пишеш

  4. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    3
    3

    ПАСКАЛИФ, МАСКАЛИФ, СТИГЪ УЙДУРМИ!!!

    НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

Коментарите са затворени