Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че “смърфовете“ не бива да се плашат от Лудогорец. Бизнесменът ще бъде на “Лаута“ за днешния двубой на пловдивчани с “орлите“. Мачът е от 17,30 часа.

“Аз си оставам фен на Локомотив. При мен беше традиция да бием Лудогорец, а и ЦСКА и Левски. Нищо необичайно не беше. Порцията си я взимахме, когато искаме. Не ми трябваше сервитьор, сам се оправях. Мисля, че Локомотив върви добре. Да, има още какво да се желае напред, но отборчето е добре, харесва ми. Има колектив, има ищах за игра. Спокойни са, всичко им е точно. Би трябвало да ни зарадват с победа над Лудогорец. Дали ще се завърна в клуба? Има време. Руснаците казват, че ще поживеем и ще видим“, заяви пред “Тема спорт” Христо Крушарски.

3 КОМЕНТАРИ

  1. На базов лагер номер 3 не ми се развива неща както трябва иначе настроението е пивко а като гледам Митко депресията е в по голяма депресия момчето незнаеше каде се намира но важното е че 3 шпека ни навряха в дивия което е добре а наздраве братя от столипиново лаута Кюстендил и други махали ваш Дон Крушо

  2. КРЪВУЛОКА ПАК ИЗЛЯНА НА СВЕТЛУ!!! ВЪН УТ КЛОАКОМУТИФ БЕ АБИ!!! ТИ НИ СИ ДУСТОИН КЛОАКУМУТИФЕЦ!!!😉😉😂😂😂

  3. Чаво, сипи по едно бе брато, отборчето върви и водката тече, а ти кога се накълва брато, спиш, спиш, аре, че утре стягам базата в Говедарци!

Коментарите са затворени