Бойко Борисов разгледа до къде е стигнало строителството на “Колежа” и се запозна с това, което предстои.
Борисов разговаря в множество фенове на Ботев.

Разговорът се състоя на дъжда на Северната трибуна.

“Г-н Борисов, ако имаше козирка – сега нямаше да ни вали. Искаме да си изпълнят обещанието и “Колежа” да бъде завършен с козирка и покрив!”, категорични бяха феновете.

Къде е общината?, попита Борисов и извика зам.-кмета Пламен Райчев.

“Нямаме крайните КСС- та, но мисля, че тези 12 млн. лв. кредит, който изтеглихме, ще стигнат за металната конструкция, но не и за покрив”, заяви зам. кметът по строителство Пламен Райчев.

Феновете пък репликираха, че цените са паднали и парите трябва да стигнат.

Борисов обяви, че за да няма спорове ще праща свой представител- строителен инженер на оперативките за “Колежа” в общината и ще докладва какво се случва.

“Така няма да продължим повече. Обещал съм, че този стадион ще го направим и ще го направим. След което искам да ме поканите на мач. Ще седна в публиката, защото видяхте вчерашния мач, в който Ботев би Ботев Враца с 6:0, ако беше тук- щеше да има много повече хора”, заяви Борисов.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Лижи, лижи, щурче (катунарче жълто) гъза на тиквата…
    Безсрамни робини…

    • 2
      1

      Плешив комплексар,пак ли си на смяна,пазачо

  2. 7
    8

    Тоя човек няма срям! В качество на какъв обещава! И обещава нашите пари! Наглец!

  3. 8
    2

    Видяхте ли трибуна – гости -…….красива е ……много нокти ще бъдат гризкани там. С ГУСТО ЩЕ ПОСЕЩАВАМЕ ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ.

  4. 8
    2

    Защо го нямаше на стадиона Артур Антунеш Коимбра да даде отчет за липсващите милиони!

  5. 8
    7

    Видяхте ли се как отново завъртяхте гъзовете към Бойко?! Какви са тези тайни сбирки в Хисаря?!Там предизборна агитация ли е имало,кой и за какво е присъствал?!Имал телефона на Велизар, какви функции изпълнява тоя малоумник?!Видяхте ли сега кой се гъзи на герП?! Иначе се правите ,че го плюйте ама днес само където не му го налапахте помаци лицемерни и лъжливи.

  6. 12
    4

    Първо се ПОСЕЩАВА СТАДИОН “ХРИСТО БОТЕВ”! Пловдив е български, не лайнутциггански.

    • 5
      6

      Те на стадион Локомотив нещата си вървят в график и там не се краде, няма работа на Лаута .А на вас пак ви завъртяха главите с предизборни агитации,но вие сте прости и не можете да се усетите и вярвате на поредните лъжи.

      • 4
        2

        Едните строят стадион,другите трибуна,прости цигани

  7. 4
    7

    Боко лъжеца, дето щеше да намали бензина с левче ако спечели изборите лъже жълтити мишоци, че щял да им завърши стадиона! А най-жалкото е, че те му вярват, събрали се и го гледат все едно е господ! Ооооооо жалки, жълти гниди, ще ви вали дъжда цял живот мишки без сърца!

  8. 7
    10

    Абе тъпи жълТУРЦИ вместо да го подхванете заради краденето на неговите хора вие мрънкате като путки !!! Баси путките дето съе !

  9. 9
    8

    Тоя тотално изкукурига-договорил бил финал за Суперкупата!!!С кои други градове и стадиони се пребори Пловдив и в частност Колежа, който на всичкото отгоре не е готов за да спечели надпреварата за финала? Наистина взе хората за малоумни,това си абсолютна агитация за предстоящите местни избори.

Коментарите са затворени