Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) е набелязал двама таланти, играещи за софийски отбор в елита, за да се подсили през зимния трансферен прозорец. “черно-белите” следят представянето на Мартин Стойчев и Мартин Стоянов от Септември.

19-годишният Стойчев, който играе като нападател, направи впечатляващи мачове от началото на сезона и според бившия треньор на Септември дори заслужава повиквателна в националния отбор. Северномакедонецът Стоянов е роден през 1999 г. и също впечатлява със силни изяви от старта на първенството.

На “Лаута” не са се отказали и от друг играч на Септември. Става дума за 23-годишния пловдивчанин Атанас Кабов, който беше трансферна цел на тима още преди година, когато спортен директор беше Георги Иванов-Гонзо, твърди “Мач Телеграф”.

В същото време главният скаут на Локомотив (Пловдив) Христо Колев – Бащата не спира да обикаля стадионите в България, за да търси перспективни попълнения за тима на Александър Томаш.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Има пазар в Африка ще пазаруваме от там.Никакви българи в нашият катун.Та нали сме Локу.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Асане,
      В твоя отбор има само чернилки и други чуждестранни педерастчета, ти Локото гледаш… 🤡

  2. Мечтата му е да сложи черно Бялото райе. Отдаден на черно бялата идея. Взимай.

  3. 1
    1

    Атанас Кабов е най – доброто което може да вземем. Пловдивчанин Локомотивец бърз остър и непредвидим. Труден за спиране. Добро центриране и сменя посоката. Играе с двата крака супер. Да идва. Чакаме го!

Коментарите са затворени