Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Левски (София) в мач от 15-тия кръг на Първа лига. Двубоят е в събота (22.10) от 19:45ч. на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов” и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Локомотив проведе днес своята последна тренировка преди срещата със “сините” и отпътува за София. Двубоят ще пропусне Петър Витанов, който е с контузия. Сред 18-те се завръщат Евандро и Милош Петрович.

Групата на Локомотив:
Динко Хоркаш, Илко Пиргов, Александър Василев, Милош Петрович, Луан, Райън Бидунга, Матеус да Силва, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Пиер Зебли, Евандро, Георги Каракашев, Джовани, Бабакар Дион, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Ивайло Димитров, Преслав Боруков

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Левски (София) в мач от 15-тия кръг на Първа лига. Двубоят е в събота (22.10) от 19:45ч. на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”.

Билетите за феновете на Локомотив ще бъдат на цена от 14 лева. Касата пред сектора за гости на “Герена” ще работи в деня на мача. Тя ще отвори час и половина преди началото на срещата. Пропуски за сектор “Г” се продават и онлайн ТУК.

Молим всички привърженици да носят в себе си документ за самоличност, деца до 14г. ще влизат с попълнена декларация, каквото можете да намерите ТУК.