Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Копич сподели, че е разочарован от загубата с 0:1 от ЦСКА. Наставникът на “канарчетата” изрази мнение, че противникът е стигнал до победата с единственото си положение за всичките 90 минути.

“Доволен съм от това, което отборът показа през по-голямата част на мача, както и от качеството, което демонстрирахме, особено през първото полувреме. Имахме отлични възможности да поведем, докато ЦСКА не създаде нищо като положение пред нашата врата”.

“Дузпата си беше наша грешка и оттам насетне загубихме. Трудно е да приема тази загуба, защото заслужавахме повече от този мач. Трябва да продължим да работим. Липсваше ни ефективността пред вратата на противника. Показахме добра концентрация в отбрана. Трябваше да реализираме създадените положения. Те имаха една ситуация и успяха да вкарат.

Бароан не беше тренирал много време с нас, защото имаше проблеми с контузия. На нас ни трябваха хора с максимален интензитет. Идеята беше да търсим тяхната скорост в празните пространства. Мисля, че се справихме добре.

Показваме, че се справяме все по-добре с изминал всеки мач. Особено когато играем у дома, сме много труден отбор за побеждаване”, сподели Копич.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Поредния морален победител про папагалите.
    Абе вие по какви критерии ги избирате тези, бе селяни?

  2. Какво правим със селекцията. Това е основният проблем. Ману, Неделев, Па Конате, Супрайен до някъде, Херман и всичко друго е шкарто. Без футболист и господ да е треньор няма да стане.
    Как ще се отърваваме от шкартото и ще се направи ли качествена селекция най- после.
    Никой нищо не говори от клуба, журналистите ги е страх да питат.

  3. Току цял мач. Валентич не дава да се сменя. Да еба вашата мама шиптърска некадърна. Вън от Ботев. Валентич вън!

  4. 6
    1

    Какви смени направи, бе Копич. Извади Тонев и Брахими, най-добрите ти играчи и пусна мухата без глава наречена Точукво. А другото негърче игра повече от 15 минути и името му не се чу нито веднъж

  5. 5
    2

    Вие не сте и за подигравка, вие сте жалки.

Коментарите са затворени