Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отличи старанието на своите футболисти при победата с 2:0 над Спартак Варна.

„Много важна победа, която беше извоювана от сърцата на нашите футболисти. Мисля, че доста тимове ще имат проблеми във Варна, но смятам, че трябваше да затворим мача по-рано. Имахме ситуациите, но се вижда, че ни трябва много работа, за да контролираме определени ситуации в такива мачове. С много работа това ще стане“, започна Томаш.

„Спартак е отбор, който от почти никакви ситуации може да ти вкара. Още на почивката казах, че не трябва да се изнервяме и да търсим гол. Бях сигурен, че ще вкараме, след което да търсим втори. Случи се по-трудния начин. Поздравявам футболистите и публиката си, които показаха, че са много над нас“, продължи Томаш.

„Не гледам класирането. Казаха ми, че ако сме били победили предния мач, щели сме да бъдем първи. Трябва да се случват постепенно нещата. Единственото нещо, което ни изпреварва сега, са феновете. Трябва да ги гоним с работа“.

„Във всеки един мач, независимо срещу кой, излизаме само за победа. Работим през седмицата. Славия е добър противник, но искам да се стараем, себераздадем и сърце, за да спечелим мача“, завърши той.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂😂

 2. 2
  1

  Саше тази победа във варна.означава ли. Полягане всряда на левски

 3. Саше,сърце мое кой кого изпреварва,това да не е магистрала.Вие треньорите със щаба,заедно с футболистите изпреварвате 4 нелегални таксита.А като прибавум и тримцата моней плюсове сте направо в скоростната лента

  • Циркът е Фремад Амагер -Помакистан!

 4. 1
  8

  Томаш ,с тези думи обиждащ monye+ , те са начело ,заедно със съдиите.

  • За кой ли път се повтарям,запомни го,ИМАМЕ СИ ПАРИ УГАЖДАМЕ СИ,да ти го начукам помак проЗ

  • А предишни години като ни взеха една титла и няколко медала ? А преди няколко кръга чиста дузпа в Стара Загора като не ни свириха ?

 5. 7
  2

  Сашо Томаш е новият Мъри Стоилов в българския футбол и трябва да отдадем заслуженото защото момчето работи неуморно и иска да се развива, скандирайки името му в знак на признателност за работата му.

 6. 2
  4

  Мачовете които трябва да се печелят. Ще св печелят. Мачовете които ърябва да се.. Губят…. Ще се. Губят

Коментарите са затворени