Локомотив Пловдив постигна победа с 2:0 като гост на Спартак Варна.

В началото на мача домакините имаха претенции за дузпа, след като Ромеш Ивей падна след сблъсък с Райън Бидунга на границата на наказателното поле, но след преразглеждане от ВАР сигнал за нарушение не дойде.
Малко по-късно Димитър Илиев направи хубав пробив в отсрещното наказателно поле, но ударът му бе избит от защитник.

В 30-ата минута Здравко Димитров стреля отлично от пряк свободен удар, но Динко Хоркаш изби в ъглов удар.

Минута по-късно обаче “соколите” помислиха, че са открили. Ивайло Климентов прати дълъг пас, а зад защитата изскочи Денис Баланюк, който с глава успя да реализира. След няколко минути преглед от страна на ВАР се оказа, че украинецът е бил в минимална засада.

В 74-ата минута гостите откриха резултата. Бирсент Карагарен получи топката на границата на наказателното поле и с прецизен удар реализира в полза на Локомотив.

В 88-ата минута след разбъркване в наказателното поле резервата на Спартак Янчо Андреев се оказа на голова позиция, но Динко Хоркаш изби удара му в гредата.

В проддължението на срещата Карагарен подпечата победата на смърфовете.

36 КОМЕНТАРИ

  1. Въпрос към страхливите турци и цигани от околията на Пловдив :

    Резаци некъпани,
    Как е класирането?

  2. 4
    7

    Не знам дали герени или карагерени от помашко са герои.Цяла България че герои са трима моней на ясла с гостите.14 сек.Фаул,съмнение за дуспа.Бързият кредит със свирка въобще не реагира.След като видя легналият,свирчото се включи.Няма вар,няма киреч,няма коросан.Само бакър и тенеке му е в смърфската главичка.Признава гол и всичките на терена са около центъра за начален съдйска свирка.Да,да,ама не ,4 ят хрантутник през монитора дава сигнал.Защитник и нападател са на една линия.Номер 5 взима шублера и мери два милиметра разлика.Гола се отменя.Съдията взима решение че явно е сгрешил по една или друга причина.Не ,не,това не е хумористичен сериал или трилър на инспектор Крюшо.Това е цирк Лаута,с мургави буферсинхронисти.

    • 6
      4

      По голям буфосинхронист от тъп помак като теб няма,първо в 14 сек НЯМА съприкосновение за да има дуСпа,засада при гола Има макар и малка,сега намести ШПЕКОВЕТЕ и тръгвай на училище,че трябва да напишеш 1000 пъти ДУЗПА

    • 3
      4

      Само жълт олигофрен може да плисне такава словесна диария! Трагиккомичната трупа на Коматево е от негри, мургави и още някакви пришълци , но този несретник този факт не го вижда и тръгнал да пише глупости за Отбора на Пловдив! Завинаги на село и сбогом жълта измет!

    • Супер. Свиквай.

      Каке класирането? Как е дъното?

  3. 5
    3

    Наздраве локомотивци!!!
    Велик отбор!!
    Догодина сме ШАМПИОНИ!!

  4. 6
    9

    И да задмините по успехи Реал Мадрид пак ще сте си цигани.

    • 2
      5

      Един циганин ме е санкционирал с палец.Станиславе имам въже.А кранове на Колежа,бол.

    • 5
      4

      Помаците при ТоЗко спринта,а теб прокажен ще ти изпия мозъка със сламка

    • 3
      4

      Ето ги успехите:7;3,0:1,6;0 !!!Харесват ли ти Изгревбойски,кирлив мангал ,нашите успехиА ?

  5. 4
    10

    Вар системи,съдии ,герени и карагерени всичките са кретени.

    • 10
      1

      Затова ли вашия химн е песента “Ние сме кретени, няма строй за нас”?!

  6. 5
    10

    Ако вашата маймуна беше свирила дуспата в 14 секунда или не беше чистият изравнителният гол вие получовеци щяхте да осерете тавана.Цигани аналноподатливи.

    • 13
      1

      Дузпа, неграмотен селянин!Пише се д у з п а !

    • 8
      3

      Подобни дузпи се свирят само на “Жълтата подводница”.Справка: Срещу 1948,и срещу същия Спартак Варна -два броя.И се пише дуЗпа помак необразован!

  7. 12
    3

    Някой може ли да качи репортаж от мача на папагалите със Спартак Варна и конкретно с подарените им две дузпи и да им се затворят помашките усти на тема съдийство, Моней плюс и това,че са “ощетения отбор в ефбет лига”?!

    • 15
      2

      Мисията е невъзможна! На тези олигофрени е невъзможно да им се затвори устата! Не им обръщай внимание на тези нещастници просто. Честита победа и само Локо!

  8. 4
    12

    Мънкис плюс победи.14+ срещу 11.ВАР системата си свърши работата от 14 сек. до края.Гледайте внимателно.Цигани,турци,арменци,беси,маркирани любимци и ювентинци.

    • 8
      1

      Хахаха,кръв покаеш мангал,още един път ви казвам ИМАМЕ СИ ПАРИ УГАЖДАМЕ СИ,впрочем,няма ли да пуснете декларация,за днешния мач,некъпани помаци?

    • 1
      2

      Изрод,още по времето на Крушарски мънито стана спонсор на Локо,а от тази година спонсорира и съдиите във футбола ни!Изрудиите дето ги разтягаш за някаква връзка между нас и съдиите ,си ги заври в гъза,там където са и шестте бахура!

  9. 16
    3

    Отборът вече демонстрира изразен стил на игра и класа, браво на Томаш и момчетата.Трябва да се изчистят грешките в защита.Томашевич е кръгла нула, Бидунга прави безумни фаулове и играе рисковано,но да се надяваме,че ще се изчистят.Очакваме срането на жълтите мисирки за съдийството и Моней плюс,не им обръщайте внимание на тях това им остана.

  10. 15
    2

    Браво ! Но ! Защитата куца много! С една идея по-добър отбор от Спартак сме довиждане!! В средата на терена играем на късмет ..

    • 3
      7

      Този Джовани е трагедия! Евандро също. Луан е тролей. От времето на Даксон нямаме плеймейкър…

        • Ами точно защото НЕ ги е изиграл тези два мача! Какво показа?!!! Многото предадени на противника топки не се броят… Този на фона на Даксон е микроб! За мен Христо Иванов ще е в пъти по-полезен на отбора!

  11. 8
    3

    Честита победа на гранда,и сега… помаците да стартират плюнченето за дузпи ,ВАР ,войната в Украйна,вятъра,очакваме 9854673456 декларация

    • 4
      1

      Помаче,гузен негонен бяга.Има нещо нередно в мача в циганска полза.Буферсинхронисти

      • 3
        2

        Абе помак тъп,нито дузпа имаше,защото няма съприкосновение,нито гол имаше защото е засада макар и с малко,но нали си КУХА ЗЛОБНА ЛЕЙКА какво може да очакваме от полумаймуна като теб!

  12. 8
    2

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

    • 3
      4

      Приятелю,в Пловдив е доказано за винаги,че няма вече кого да бием! Епилираните от финала са евнуси ,защото Ожболт им отряза пиленцата и са безинтересни и за ебане!Ние,Локо Пловдив сме Господарите на този град!Всякаква проява против нас е резултат на злобата ,психическия ви идиотизъм, завистта!Нещастна селско-циганска(Изгрев бойска) сбирщина!

Коментарите са затворени