Томаш: Изгледахме стотици видеа, ще има още нови играчи

13
241

Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече нови двама играчи през зимния трансферен прозорец. Очаква се това да са полузащитник и нападател. Новината потвърди наставникът на „черно-белите“ Александър Томаш.

„Няма треньор, който да не желае да има по-голяма широчина в състава си. Ще е много добре, ако успеем да увеличим опциите, както в средата на терена, така и в атака, защото това ще улесни постигането на целите ни“, заяви пред „Тема спорт“ 44-годишният специалист.

„Селекцията е много труден процес, като в нея се влагат огромни усилия и тук е мястото да спомена ролята на хората, с които работя – Христо Колев – Бащата, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков и анализатора Николай Русинов. В последните месеци изгледахме стотици видеа. Обсъдихме стотици имена. Разглеждахме ги от всяка една гледна точка. Нашата цел е да сведем грешките до минимум и съм доволен, че на този етап привлечените играчи до голяма степен оправдават гласуваното им доверие“, добави Александър Томаш.

13 КОМЕНТАРА

 1. 😂😂😂🤣🤣😂🤣😂СТОЙЧО ГЕНЕВ ПЪРДИ БЕНЗИН ЧЕ НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ ИЗМИСЛИЦИТЕ ЗА СТОЛИПЕНОВСКИТЕ МАНГАЛИ В ЖАЛКОТО МУ САЙТЧЕ 🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣

 2. 1
  2

  Цигани за всички.От люлка до гроб.Само циганите могат да викат на други цигани.А измислиците им отдавна задминаха македонските.Беси,ювентинци,смърфове,любимци.Че даже били на града ни.Кюстендилски миндили.Мангали.

 3. 3
  5

  Този Томаш какви виеда гледа ,той не мое чете видея гледа. Ай малко по сериозно

 4. 7
  2

  Ама как ви шибахме без вазелин! 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕

  • Да,защото съвета ми дава готов и изпитано-доказан вариант!

 5. 7
  2

  Не си губи времето да гледаш тоя и оня! Просто върнете Кристиян Илич! Не ми дължиш нищо за съвета!

Comments are closed.