Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече нови двама играчи през зимния трансферен прозорец. Очаква се това да са полузащитник и нападател. Новината потвърди наставникът на “черно-белите” Александър Томаш.

“Няма треньор, който да не желае да има по-голяма широчина в състава си. Ще е много добре, ако успеем да увеличим опциите, както в средата на терена, така и в атака, защото това ще улесни постигането на целите ни“, заяви пред “Тема спорт“ 44-годишният специалист.

“Селекцията е много труден процес, като в нея се влагат огромни усилия и тук е мястото да спомена ролята на хората, с които работя – Христо Колев – Бащата, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков и анализатора Николай Русинов. В последните месеци изгледахме стотици видеа. Обсъдихме стотици имена. Разглеждахме ги от всяка една гледна точка. Нашата цел е да сведем грешките до минимум и съм доволен, че на този етап привлечените играчи до голяма степен оправдават гласуваното им доверие“, добави Александър Томаш.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 😂😂😂🤣🤣😂🤣😂СТОЙЧО ГЕНЕВ ПЪРДИ БЕНЗИН ЧЕ НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ ИЗМИСЛИЦИТЕ ЗА СТОЛИПЕНОВСКИТЕ МАНГАЛИ В ЖАЛКОТО МУ САЙТЧЕ 🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣

  2. 1
    2

    Цигани за всички.От люлка до гроб.Само циганите могат да викат на други цигани.А измислиците им отдавна задминаха македонските.Беси,ювентинци,смърфове,любимци.Че даже били на града ни.Кюстендилски миндили.Мангали.

  3. 3
    5

    Този Томаш какви виеда гледа ,той не мое чете видея гледа. Ай малко по сериозно

  4. 7
    2

    Ама как ви шибахме без вазелин! 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕

    • Да,защото съвета ми дава готов и изпитано-доказан вариант!

  5. 7
    2

    Не си губи времето да гледаш тоя и оня! Просто върнете Кристиян Илич! Не ми дължиш нищо за съвета!

Коментарите са затворени