Томаш: Не съм гледал касирането, откакто съм в Локомотив

6
330

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели след успеха над Септември, че към момента не се интересува от класирането в efbet Лига. Той подчерта, че в момента „изгражда отбор, а това е доста сложна задача”.

След победата с 1:0 над Септември, Локомотив се изкачи на 4-то място в таблицата.

„Благодаря на играчите си и публиката, която много ще ни липсва в следващия мач. Успехът е изцяло благодарение на играчите. Това, което сме тръгнали да изграждаме, е труден процес. Няма как да не се случват нещата, когато те се правят със сърце. Вярвам, че сърцето е много важно. Искам да похваля и противника. Млади момчета, които се опитват да играят футбол и то на много добро ниво. Когато не те натискат, се получават някои неща. Много сладка победа за нас. Работихме статичните положения. Гледахме Септември. Доста смело подхождат при статични положения в защита и това им изигра лоша шега днес. Ние сме в процес на изграждане на отбор. Това е доста сложно и малко хора го разбират. Откакто съм в Локомотив, не съм гледал класирането. Ще ни липсват страшно много феновете в следващия мач. Усетих каква е магията между отбора и феновете”, каза Томаш.

SHARE

6 КОМЕНТАРА

 1. 4
  6

  Томаш ,гледа само дали съдиите са реклама „money+“.

  • 11
   2

   РиВЕШ ЛИ МЪРШО,МИ ИМАМЕ СИ ПАРИ УГАЖДАМЕ СИ,НЕ КАТО ПИЯНИЯ ГЕЙ ЗИНГАРЕВИЧ,КОЙТО САМО СИ ГО СЛАГА С иЗРУДИН,НО КАКТО СЕ ЗНАЕ НА БАЗАТА В КОМАТЕВО БИЛО ПЪЛНО С ПЕДАЛИ (справка двете меки китки,треньорчета в школата)

 2. 4
  11

  Евала, Томаш!
  Сърцето е най важното! Но, магията между отбора и съдията е определяща!
  Нъл тъй, Money+!

  • 5
   3

   Не може само на вас да помагат съдиите, помако.

Comments are closed.