Великолепен Мариани и тъмно син съдия победиха Ботев Пловдив на Герена. Не случайно вместо репортажна снимка, използваме стар колаж, направен от фенове на канарчетатата, на рефера Никола Попов, който все по-често влиза в употреба.

Историята от преди няколко месеца се повтори и Попов отново бе играч на мача за сините на Герена и пак срещу Ботев Пловдив. Интересно е, колко такива мача са нужни, за да се усетят от ръководството на плводивчани и да пожелаят този рефер да не свири повече гостувания на жълто-черните на Герена.

Попов не даде кристална дузпа за Ботев още в началните минути, когато Райнов съблече Кристиян Димитров, а след това измисли нарушение на границата на наказателното поле, което великолепния в тази среща Мариани реализира по фамозен начин.

За Ботев Пловдив сериозно впечатление направи вратарят Аргилашки, а новият нападател на канарчетата Тайлон вече започва да предизвиква умиление сред фенове с фрапантните си пропуски.

ЛЕВСКИ – БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 3:1
1:0 Мариани (10)
1:1 Кардосо (45)
2:1 Мариани (51)
3:1 Горанов (80)

ЛЕВСКИ: Милан Миятович, Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Мартин Райнов, Станислав Иванов, Паулиньо, Давиде Мариани, Дени Алар

БОТЕВ (ПЛОВДИВ): Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Димитър Пиргов, Кристиян Димитров, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнхем, Александър Тонев, Тодор Неделев, Кристиан Добрев, Тайлон

160 КОМЕНТАРИ

  1. ФАКТИ,АМИ ДА СВИРИ НОРМАЛНО,ДВЕ ДУЗПИ НЕ ДАВА, КАРТОН ЗА ДИМИТРОВ ВМЕСТО ЗА РАЙНОВ ,ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ХОРАТА СА МАНИПУЛИРАНИ,НАПРОТИВ МНОГО ПО НАЯСНО СЬС СЕБЕ СИ И РАЗУМНИ СМЕ,ЧАКАМЕ ТЬРПРЕЛИВО ДА СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА………………………………………………………………..

  2. 1
    2

    Все си мисля, че когато правиш журналистика има основни правила за това. Идеята е да се дават само факти, а не да превръщаш медията си в трибуна за изразяване на лично мнение. Главната снимка на тази статия уронва престижа на журналистическата професия и не без причина цяла България мрази хората с микрофоните, причината е точно такова манипулиране. Вече от години се знае, че “дербито” манипулира и използва аудиторията си за лична облага 😉

  3. 17
    2

    ЛОКОМОТИВЦИ,МАШИНИСТИ КАРАЙТЕ СИ ВЛАКА,ЧЕ АКО СЕ РАЗТРАКА,ГЛАВЕН МАШИНИСТ КРУШО С БАТ ВЕНЦИ ЕФБЕТА СЦЕНАРИСТА,ЩЕ ВИ СПРЕ ЛОКОМОТИВА И ТОГАВА ЩЕ ЗАПЕЕТЕ ПЕСЕНТА,ДОКО ЛОКО КЛОАКОМОТИВ!ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ТОВАРНИЯ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С РЕАЛНИЯ! С ФЕНОВЕ МНОГОХИЛЯДНИ ПОДКРЕПЯЩИ И ОБИЧАЩИ!ПОЗДРАВИ ОТ НАС ЗА ВАС И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ОНОВО С НАС! СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА,ЧЕ НЕ СЬМ ЧУВАЛ ЛОКОМОТИВ ДА ЛЕТИ В НЕБЕСАТА!САМО КАНАРИТЕ ЛЕТЯТ ВОЛНИ И СВОБОДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО БОТЕЕВ Е ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА!!!!!!!!!

  4. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    10
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА СЪ ПУКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА, ДАЛ ИМИТУ НА ВИЛИКИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФ!!!! ЮРУШШШШШШ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  5. 3
    9

    Индиянците от Куматево пак не се научиха да губят.Има и ще има такива мачове.Жълтурите защо пак се оправдават със съдията.Така ще е и така ще бъде.На” Левски” им се помага. А когато не- справка с отминалия мач с кипърците.
    Слезте на земята, жълтури.Подкрепяйте си отбора, но по-спокойно и без селски комплекси.Защо Ви биха левскарите? Защото тяхната публика е по-многобройна.С такива обяснения сте заникъде.Футболът е само един спорт и нищо повече.

    • 9
      2

      Момче “Индиянците ” са в Индия, а не в КУматево! Но майка Индия, какво ли не прави?!

  6. 6
    9

    Жълтият балон „Кристиан Димитров” пак се спука

    Искаха го, хвалеха го, вдигаха цената му. Надуха го като балон. Балонът обаче, жълт на цвят, се спука. Вместо да върви нагоре, Кристиан Димитров се срива надолу. А че е млад и безспорен талант, е факт. Има обаче и друга истина – качествата му и парите, които струва защитникът, са преувеличени.

    Ако наистина бе толкова добър, днес нямаше да продължи да играе в Ботев (Пловдив), а да е я в ЦСКА, я Левски или някъде в чужбина.

    Кристиан не се представи на ниво и при вчерашното гостуване на „Герена”, където той и съотборниците му паднаха с 1:3. На няколко пъти се оплете и сбърка, но добре че бяха добрите реакции на вратаря Аргилашки. В противен случай „канарчетата” щяха да отнесат поне пет гола.

    При третото попадение Димитров го нямаше никакъв нито пред, нито вътре в наказателното поле, когато „сините” майсторски разцъкаха топката, а атаката им доведе до точния изстрел на Иван Горанов.

    От добрите изяви на Кристиан нямаше и помен. Нямаше и от тези на Тодор Неделев, който така и не успява да изиграе един силен мач на „Герена”. Стъпи ли там, Тошко сякаш стъпва в пъкъла. Панира се и бързо прегаря в играта. Така, както прегаря и Кристиан Димитров…

    • 8
      3

      Ти остави Кристиан, кажи определението на ракетчика за Езе!

  7. 5
    1

    Диспасерни Крейзита гепиха фул пас точките на Гранде Ботев с отборче на:
    1.ДС
    2.Крейзита диспансерни
    3. Мафиотчета
    или направо логично са Диспасерни Крейзита ДС-тата и Мафиотчетата…
    Бат Бойк да ги среща със Синода…

  8. 13
    7

    БОТЕВ ИГРАХА ОТЛИЧНО! ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СТРАШИЛИЩЕ …………..просто Тошко не бе на ниво!!!!!!!! ОЩЕ МАЛКО ДА СЕ ОБИГРАЯТ И ТРИМА СЪДИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ СПРАТ!!!!!

    ЗА РАЗНИ КАВАЛИ И ДУДУЦИ ЩЕ КАЖА СЛЕДНОТО: И ТАМАНГО СКАЧАШЕ НЕ КАКТО ТРЯБВА И МИКИТО НЕ БЕШЕ НА НИВО, И ВИДЕН ПРАВЕШЕ ЛЮХОВЕ, И ДОБРИ НЕНОВ НЯМАШЕ СКОРОСТ, И ТУМБИТО БЯГАШЕ ЧЕСТО ПЪТИ САМ СРЕЩУ ВЯТЪРА, НО БЯХТЕ ОТБОР!!!!!! ОТБОР ШАМПИОН!!!!!!

  9. 4
    6

    от Балтана как жа земем мудали за 2019 и чорбаджии на ФИЛИБЕТО, дека си ва Балтанчо, кажи ва да се смем ва артлик.

  10. 7
    6

    Къде е Балтанов със медалите и господарите на Пловдив, за 2019, жълта трагедията.

  11. 8
    8

    Само да припомня и един фаул срещу Кардосо около 60-та минута. Червен картон отвсякъде!

    • 10
      9

      Свали жълтите очила. То фаул нямаше ти за картон плачеш.

  12. 20
    5

    За пореден път се вижда ,че собственика на сайта Андрей Спасов е по-голям боклук от боклуците серящи безнаказано денонощно простотии,цинизми и псувни.Наистина трябва да си голям боклук УМИШЛЕНО да не въвеждаш регистрация и да даваш “трибуна”на няколко деградирали отрепки.Това е отвратително!

  13. 6
    10

    Найлон голмайсторът на аматьорска Малта, статистика…3 мача 0 гола, 10- 100 процентови положения 0 гола…НОВАТА ПЕРЛА НА КОМАТЕВО!???

  14. 11
    6

    Бонка умря лу?
    Нека ни каже как е класирането

  15. 13
    12

    Второто полувреме се притеснихме от многобройната публика и не можахме да покажем лицето си : Тодор селския от Белозем

  16. 19
    5

    А за на Левски положенията никой не казва. Второто пропуснаха поне 4-5 100% гола. Много сме зле. Разкарват фланелките и отбиват номера. Желко е виновен, защото е мека мария. Тоест ръководството е виновно щото изгониха Киров.

    • той пък Белия щото беше един корав – пълен мрънкач! И той не можеше да ги накара да играя! Играеха, когато си искат.. добре че го изгониха белия вожд, набеден за треньор. Че и си повярва!
      Никъде няма да го вземат за треньор, най-много в неговата Марица.

  17. 14
    9

    ОТ 55 ГОДИНИ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ. НЯМА МАЧ МЕЖДУ БОТЕВ И ЛЕВСКИ В КОЙТО ДА НЕ СА ПОДПРЯЛИ ГОВЕДАТА. ДАЛИ ЩЕ ИМ ДАДАТ ДУЗПА, ДАЛИ ЩЕ ИМ СПЕСТЯТ ТАКАВА СРЕЩУ ТЯХ, ДАЛИ ЩЕ НИ ОТМЕНЯТ ГОЛ, ИЛИ ЩЕ ИМ ПРИЗНАЯТ ГОЛ ОТ ЗАСАДА, ВСЕ ГИ БУТАТ. И ТОЗИ МАЧ НЕ НАПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НЕКА, ОБАЧЕ ГЛЕДАМЕ НАС СИ. ОЩЕ СЛЕД ПРЕДНИЯ МАЧ КАЗАХ, ЧЕ НЕ НИ ОЧАКВА НИЩО ДОБРО. ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯМ, ЩЕ НАПРАВЯ ПЕРСОНАЛНИ ОЦЕНКИ НА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ. АРГИЛАШКИ СПАСИ НЯКОЛКО ПОЛОЖЕНИЯ, НО МОЖЕШЕ ДА СЕ НАМЕСИ ПО-ДОБРЕ ПРИ ГОЛОВЕТЕ. МИСЛЯ, ЧЕ Е ДАЛЕЧЕ ОТ КЛАСАТА НА КАЙЗЕР. НЕ СЪМ В ТЕЧЕНИЕ НА РАЗГОВОРИТЕ С КАЙЗЕР, НО ЗА МЕН БЕ НАПРАВЕНА ГРЕШКА С ОСТАВЯНЕТО МУ ДА СИ ЗАМИНЕ. ФИЛИПОВ, ВЪПРЕКИ СВОИТЕ ГОДИНИ ИГРАЕ СЪС СТРАХ И СТАВА ЗА РЕЗЕРВА. ЖАЛКО, ЧЕ ДЖОНАТАН Е КОНТУЗЕН И ИСКАТ ДА ГО ГОНЯТ. ЗА МЕН ТОЙ Е МНОГО СТОЙНОСТЕН ИГРАЧ, НО ДАЛИ Е ТАКЪВ И КАТО ЧОВЕК? ДИМИТРОВ СЕ РАЗДАВА, НО МУ ЛИПСВА ОПИТ И СПОКОЙСТВИЕ. ТОЙ Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ. ПИРГОВ НЕ ГО ХАРЕСВАМ, ЗАЩОТО Е ДРЕБЕН, ТРУДНО ПОВРАТЛИВ, ХАЗАРТЕН И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА ИЗОБЩО С В. ГЕНЕВ. КАРДОСО СЕ РАЗДАВА, МОЖЕ ДА ПОДОБРИ УДАРИТЕ СИ И Е ДОБРО ПОПАДЕНИЕ. ХОЛАНДЕЦЪТ ВАН АРНЕМ РАЗДАВА ХУБАВИ ПАСОВЕ, НО МУ ЛИПСВА ФИЗИКА, ОСОБЕНО В ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН. ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗДРАВО ЗА СИЛА И СКОРОСТ. БАЛТАНОВ Е СВЪРШИЛ ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ И НЯМА МЯСТО В БОТЕВ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ КАПИТАН НА ОТБОРА. ИЗГЛЕЖДА ПРИЯТЕЛСТВОТО МУ С ТОШКО ГО ПРАВИ ФАКТОР И ГЛАВЕН ГОТВАЧ. ЗА МЕН ТОЙ Е ПЪРВИЯ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ОТ ОТБОРА. ТОШКО ИМА НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, ГАРНИРАН С МЪРЗЕЛ, ОСОБЕНО В ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН. НЕКА ОТИДЕ И ДА ПОГОВОРИ СЪС ЗЕХТИНСКИ, ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ ЛЕГЕНДИТЕ И ДА ЧУЕ КАКВО ЩЕ МУ КАЖАТ ТЕ. ДАНО ДА ИМА УШИ ДА ЧУЕ И РАЗБЕРЕ КАК СЕ СТАВА ЗВЕЗДА. НА ВРЕМЕТО ТИМОНОВ БЕШЕ ГОЛЯМА НАДЕЖДА, НО НЕЩО МУ ПОПРЕЧЕ. ТОШКО НЕ Е СТИГНАЛ ДО ТАМ, НО НЯМА ДА СТИГНЕ ВЪРХА. ОТ ТОНЕВ Е ОСТАНАЛО ЕДНО ИМЕ И НИЩО ДРУГО. НЕПРЕКЪСНАТИ КОНТУЗИИ, ЛИПСА НА КОЛЕКТИВИЗЪМ, А И НА БЪРЗИНА ПО ДУМИТЕ НА ЖЕЛКО, ГО ПРАВИ ИЗЛИШЕН ЗА ТОЗИ ОТБОР. ЗАЕДНО С БАЛТАНОВ, КАРАЧАНАКОВ, ЗЕХИРОВ, ВУТОВ, ПИРГОВ СА ПРЕМИНАЛИ СВОЯ ЗЕНИТ И ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНАТ ОТ БОТЕВ. ГОЛЯМ ДЛЪЖНИК НА ОТБОРА Е КРИС. КОЛКО ГОДИНИ СЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО КАТО ЗА НАДЕЖДА, БЪДЕЩА ЗВЕЗДА, ИСКАЛИ ОТ ТУК, ОТ ТАМ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ГОЛЯМ МАЧ! САМИЯТ ТОЙ ИСКА ДА НЕ ГО НАРИЧАТ ЮНОША, НО НЕ ПОКАЗВА ДОРИ СТАРАНИЕ. КЪДЕ МУ Е БЪРЗИНАТА, КЪДЕ МУ СА УДАРИТЕ, КЪДЕ МУ СА ПАСОВЕТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОЛОВЕТЕ. ЧАКА ГО ЗДРАВА РАБОТА, АКО ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО ОТ НЕГО. ТАЙЛОН Е ЕДНА ЗАГАДКА. ЛИПСВА МУ ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И СПОКОЙСТВИЕ. МИСЛЯ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТО, АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СТАРАЕ И РАБОТИ УСЪРДНО! ПРИ ВУТОВ ИМА ТАЛАНТ, НО НЕЩО МУ ПРЕЧИ ДА ГО РАЗКРИЕ. ДАЛИ Е ЗДРАВЕТО, ДАЛИ МЪРЗЕЛ, ИЛИ НЕЩО ДРУГО, НЕ ЗНАМ, НО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА- ЕДИН МАЧ ИГРАЕ, ДВА ПРОПУСКА, ЕДИН ГОЛ ВКАРА, 5 ПОЛОЖЕНИЯ ПРОПУСКА. И НА КРАЯ ЗА ЖЕЛКО. ТАРТОРИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ СА ДОВОЛНИ И ЧЕ Е ПО-ДОБЪР ОТ КИРОВ. ДА НЕ БИ САМО ПО ХАРАКТЕР?! ЖЕЛКО НЯМА ДА НАПРАВИ ОТБОР БЕЗ ДИСЦИПЛИНА. МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕМ НА ЛОКО И АКРАПОВИЧ, НО ТАМ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ГОТВАЧИТЕ ГИ ГОНЯТ! ПЪРВАТА РАБОТА НА ЖЕЛКО Е ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТЪРТЕИ. ИНАЧЕ И НЕГО ЩЕ ГО СГОТВЯТ И ТО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ. ИМА И ЕДИН ТРОЯНСКИ КОН В ОТБОРА, НО НЕГО САМО САМУИЛОВ МОЖЕ ДА РАЗКАРА! САМО БОТЕВ И ДАНО ЧАС ПО-СКОРО ДА ЗАПОЧНЕ СТРОЕЖА. С БОЖИЯТА ПОМОЩ НАПРЕД И НАГОРЕ!

    • 8
      8

      Ти сериозно ли мислиш, че съдията е “подпрял” Ботев?
      Ами гледай ситуацията и виж как Димитров държи с ръшете говедото.
      После виж колко подобни ситуации имаше във вашето наказателно поле.
      То не бяха прегръдки и целувки… само дето не се на.баха…

    • 9
      6

      с една дума искаш да кажеш, че сте пълни с баберици и ненужници. прав си

    • 7
      4

      а дали се смеете на Акрапович или плачете… кво да ти кажа…

    • 7
      4

      Няма как само Станислав Тодоров илу Хугас Месропов да свирят всички мачове на папагалите.

  18. 10
    10

    Отбора игра добре, мъничко шанс, класа и съдия за 50:50 , а не 60 : 40 дузпа за нас и никав фал къде отиваше мача, ако трябва да съм честен първото полувреме можеше да ги качим на 3ка, точно сега отбора се подкрепя до край .

    • 18
      18

      Важното е че ние ви качихме на тройка.
      22 години синьо робство , селянки прости.

      • 5
        4

        какаво робство ма синя гъзло съдии и тото това стана а иначе залегнахте на нашия най- голям к@р от жълто черното торнадо но ще ви го връщаме яко в дивия…

    • 9
      4

      Не е така майна. Затваряш си очите за очевидни неща. Преди да виним рефера трябва да видим хъс, идея. Ние играем като средношколски отбор, никаква идея, никаква тактика, за дисциплина да не говорим. Да оставяш противникови футболисти без опека в зоната на 5-10 метра от нак.поле е признак на аматьорщина. След грешка да не гониш да я поправиш е престъпление. Не знам как може да си оптимист и да вярваш че сме добре, само рефера ни попречил. Не знам, не знам.

      • 8
        3

        Прав си. А за на Левски положенията никой не казва. Второто пропуснаха поне 4-5 100% гола. Много сме зле. Разкарват фланелките и отбиват номера. Желко е виновен, защото е мека мария. Тоест ръководството е виновно щото изгониха Киров.

  19. 11
    6

    Съдията ли вее, Андрешко?!? Ей Жълтък,ти на кой мач си бил бе? Левски Карлово и Ботев Ихтиман ли? Да та . . .

  20. 11
    7

    Ботев ще се прибере в Пловдив с друг автобус, след като гамени потрошиха стъклото на клубното возило.

    От щаба на Ботев са преценили, че не бива да се рискува, тъй като стъклото е много напукано и е опасно да не се пръсне магистралата при висока скорост.

    Така от клуба са наели друг автобу за минорното пътуване към Пловдив след загубата от Левски.

  21. 21
    5

    Време е Тошко да заиграе в друг отбор където статута му ще бъде на борещ се за титулярно място, а не на звезда. И това го казвам за негово добро.

    • 8
      8

      Другото което искам да добавя е, че трябва да се гради нов отбор. Отбора на Белия го няма, няма го духа и мисълта, няма го гения на Белия. Фалшиво свирещите музиканти са все още тук, а диригента бе изгонен. Дано Желко има ухо за фалшивите цигулки.

    • 9
      4

      С една дума, не съм оптимист. В един отбор има ли футболисти които да се цупят ако не са титуляри-то този отбор е обречен. При нас е точно така. Колектива е разбит.

    • 15
      6

      Холандчето и Перван са добри попадения, дори и Тайлон взе да влиза в час, остава да видим и черното лале на какво е способен. Шопов наистина е слабичък за сблъсъци при мъжете, но по 15-20 минути трябва да се пуска, и то в по леките мачове. Тонев е свършил, Карачанаков също, Балтанов и той, Вутов е вирнал нос и е качил килограми….Тодор не е мръднал и един милиметър напред, което ще му изиграе лоша шега, само с опити от центъра няма да стане, а грешките му в този мач бяха повече от допустимото. Желко да спира със суперлативите за този и онзи, а да им показва грешките и да ги подгони на тренировките. Стига вече сме си затваряли очите за слабите страни на отбора, така няма да ги отстраним.

    • 1
      1

      Никой не го иска,пък и той в Милан иска да играе!

  22. 12
    4

    Браво ники……наздраве

  23. 6
    3

    И НАРОЧНО БИЛИ, ДА ИМ ВДИГНАТ АКЦИИТЕ ,НО УВИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА Е ДРУГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. 15
    8

    Нарочно паднайми,чи Бойко да напраи кулежЪ.

  25. 19
    13

    хахаха. съдията им виновен… а не виждат, че се напълниха с баберици – Лъчо отдавна е свършил, Неделев е играч за местна консумация с физика на дядо. Буно би го изгонил. Найлона е супер смешен аматьор. Холандците… леле мале, ИЧ-а и той от слабите ИЧ-ове…Кристиян се помисли за звезда, а не вижда как го надбягваха и разминават говедата.
    Трагедия сте, но най-лошото е, че дори не го осъзнавате. Нямате ЕДИН класен играч!

    А за стадиона – замислете се щом този фонд е отказал, то кой банкер с нормален разсъдък би го направил?! Ами това си е лош заем отвсякъде.

    Псувайте ме колкото си искате, но това е истината!

    • 16
      6

      Приятел… Относно фонда не се изказвай неподготвен. Стадион ще има. Относно футболистите и новия тренер си иска време за сработване. Та вие 2 години градите отбор и чак сега направихте добър колектив и отбор. При Киров първите 14 мача също бяха непостоянни. Важното е, че всеки мач имаме много положения, които ако реализираме… Ще е друго. Желая ви успех в реванша… Че ако отпаднете ще видиш какво ще настане в лагера ви!

  26. 10
    10

    Пак полегнахме на говедарци, като на финала, к.р за тези, които уреждат да падаме в мачовете ни с Доко и Уефски, децата им травестити да станат!

  27. 15
    13

    От нашите жълти МИСИРИ, най-много днес ме впечатлиха Найлона и Белоземския неудачник. Атмосферата от нашите фиенуви бе фамозна, а именно-ЖЪЛТА ТИШИНА!
    КРАСОТА, ВЯРА, ЖЪЛТИ ЖЕНИ

  28. 20
    18

    Пичове, упреците към собственика на сайта ,че пише пристрастно е супер. Така тихо и мирно затрива собственото си отборче, едно с лъжите, друго със измислените фанфари за отбора си.
    Ето платено му е да подкрепя Желко. Супер! Този ще ги прати във ”б” група. Пълен ташак е като треньор. Какво по хубаво да им вкарва в кухите глави на Жълтурците, че този Желко е велик треньор и съдията му е виновен. Изпадат си тихо и мирно с помоща на един техен фен!!!
    Аз адмирирам собственика на сайта, браво пич и Само Локо!

  29. 24
    24

    Не обръщайте внимание на циганите и те ще започнат да пукат гуми!

  30. 22
    11

    НИКОЛА ПОПОВ_БОТЕВПЛОВДИВ. 3.1. Две дузпи за БОТЕВ. Измислен фал за2.1

    • 11
      10

      Йотков много ви нерви тия, дето ви спряха яслата. Нищо, Ботев ще го бъде!

      • 9
        7

        Да и сега на яслата е само той и неговата свита.

  31. 15
    4

    Кога доказан некадърник като спортното директорче ще понесе отговорност за изгонването на Киров и привличането на последните чужденци със много спорни качества?

  32. 18
    9

    Те и на plovdiv news поддръжниците са култури,ама не са толкова пристрастни,колкото Андрешко!

  33. 17
    22

    БОТЕВ ИГРАХА ОТЛИЧНО! ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СТРАШИЛИЩЕ …………..просто Тошко не бе на ниво!!!!!!!! ОЩЕ МАЛКО ДА СЕ ОБИГРАЯТ И ТРИМА СЪДИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ СПРАТ!!!!!

  34. 12
    23

    БОТЕВ ИГРАХА ОТЛИЧНО! ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СТРАШИЛИЩЕ!!! ОЩЕ МАЛКО ДА СЕ ОБИГРАЯТ И ТРИМА СЪДИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ СПРАТ!!!!!

    • 11
      8

      Шматка,
      Никой не ти чете глупостите…
      Не разбра ли, че не си интересен бе, палячо!

  35. 26
    9

    Андро ставаш банален вече момче,ходи си гледай копачите в коматево и остави журналистиката.Тя (журналистиката) трябва да е безпристрастна и обективна!Не ставаш за тази работа момче.Излагаш се

  36. 20
    9

    АНДРЕЙ ПУСКАШ ЛИ КАФЯВА СЪЛЗА ОТЗАД СЛЕД ТАЗИ СМЕШНА ИГРА?АНДРЕЙ КАК СИ,НЕЩО МИ СЕ ВИЖДАШ ПРЕВЪЗБУДЕН

  37. 16
    8

    Андрей, след като ми изтри коментара, да не ти е станало лошо?Притесних се…

  38. 16
    11

    Andrei krivata glava ot manole ti si sram za vsichki jurnalisti absolutno pristrasten fen i jurnalist nqma losho da si fen na Botev vseki ima pravo na izbor .. Imam Vaprosi kam teb ti koga napisa neshto podobno emocionalno kogato minaliq sezon na Lokomotiv mu vzeha petnaiset tochki ? Ili da iskaram zapisa … Drugoto koeto ako nqkoi ne zabelqzal neka gleda pri smqnata na Lacho kapitancheto prez koi sektor mina i kak rakoplqskashe toi sreshtu Levski vinagi se krie … Ushatiq todor koito go iska cqla Evropa si burkashe v nosa … Fenovete nqmaha edna pesen vse edno bqha na teatar … Nqmashe Fal za vtoria gol no vi nadigraha totalno i ne vijdam zashto trqbva pishesh takiva smeshni zaglavia …Iskam oshte eedin pat da popitam nqkoi umeren fen na Botev zashto bqhte tolkova malko na gerena kato tova e nai golqmoto vi derbi spored vas ?

  39. 23
    17

    Важното е, че се видя, че можем да играем. С времето резултатите ще дойдат.

    • 15
      10

      Смях. Играем ганкиното. С Киров днеска ги отнасяхме говедата.

    • 4
      7

      Ясноооооо пак си барал пишака и за мача не е останало време.

    • 15
      6

      Като фен на Локомотив давам плюс за мнението. Пожелавам ви Желка и Картон да останат дълги години при вас 🙂

  40. 22
    12

    КИРОВ ГО НЯМА И ФУТБОЛА РАДОСТТА ОТ ИГРАТА МАГИЯТА НА КРАСИВАТА ИГРА УДОВОЛСТВИЕТО И ЩАСТИЕТО КОИТО КАРАХА ХОРАТА ДА ИЗПАДАТ ВЪВ ЕКСТАЗ ДОРИ И ПРИ ЗАГУБИ СИ ОТИДОХА ЗАЕДНО СЪС НЕГО ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО СЕГА ИДВА РЕД НА СТАДИОНА НО ЕДВА ЛИ И ТОЙ ЩЕ ЗАПЪЛНИ ПРАЗНИНАТА ОСТАВЕНА ОТ КИРОВ ВСЕ ПАК НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА

    • 13
      19

      Стига с тоя Киров. Отборът дълго време ще страда от неможенето на треньорчето от Съединение.

      • 14
        9

        Глупак, селски неблагодарен. Ей заради такива не ми се идва на базата.

  41. 31
    8

    Отново жълта доминация на трибуните 😉 поне 2, 2.5 милиона жълтурковци бяха по трибуните 🤣 цял мач не спряха да пеят и да подкрепят отборът си.. бас хващам, че говедата са купили мача и съдията иначе не виждам логично обяснение да бият, просто турците бяха невероятни най добрите 🤣😂

    • 18
      9

      Кривите глави цял мач си чоплиха носовете и никаква подкрепа и те като Баба Неделя.

  42. 13
    16

    Дербито е с майка ти. Всички я шибат, тя се смее. Така и ти си се родил, педераст черно-бял

    • 5
      7

      Твойта майка не се връщала от скобата, ама за това нищо не пишеш, А жълта курво?

  43. 20
    6

    https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/goranov-dovyrshi-botev-pd-31-za-levski-552158?fbclid=IwAR2RjqDjlKKzVjx-ZBaEvuoMOcfmvYvHUUR2ThkCY-nS2OH5hFK1LnOBfgo

    Гледайте внимателно и ми покажете един “добър” футболист в жълто.
    Кажете ми кой е този един “ДОБЪР”
    После ми кажете какво ви е виновен съдията и ми кажете този футбол не е ли на ниво за средата на Втора Лига
    Чакам отговори

    • 15
      6

      До като чакаш, признай поне за себе си: Слаб Ботев, и най зле Неделев и Балтанов, но без Никола Попов, този резултат никога нямаше да се получи!

  44. 17
    9

    По една кана сперма на гладно на всеки канар, до 4-5 години лечение и раните ще са зараснали….

    • 6
      3

      До тогава със сигурност ще има друга пета! Пак ще кървят изродите! Болките нямат спиране!

  45. 19
    5

    ИСТИНАТА ЗА БГ ФУТБОЛА ЩЕ ЛЬСНЕ МНОГО СКОРО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  46. 25
    5

    Пускай броячите мършо, къде са броячите за Бруно , къде са броячите за жълтата пасмина…?

  47. 24
    7

    Ай канариеее,днес отново бяхме хиляди,пяхме до край,подкрепихме нашите анални глезльовци,няма кой да ни спре,тошето няма спиране,лъчко спринтира към медалите,найлона отново хеттрик.Мачкаме жълти братя.

  48. 21
    8

    Пичаги тъкмо са съвзехме от петата и днес пак ни го налупиха….ааааа не са издържа вече жа режа вена.

  49. 12
    7

    priqtno li e andreshko julta kurvo!!! minalata godina sushtite sudii sviriha po sushtiq nachin sreshtu Lokomotiv vuv vseki mach ama togava nqmashe takiva ’emocionalni’ statii!

  50. 17
    5

    Ей тъпи буфири.. Писна ми от вашти шиги мамицата ви.. На умряло канарче нож да вадити ари илате ари Царителево 0888 15057312 викам Канари бандит от Региона прибрахме риколата ша ядете брадвата

  51. 19
    4

    Зелко.Зелко имаш вече жълт картон и твоя защитник Тошко

  52. 24
    6

    Смяхте ни се с лудогорец , върна ви се тройно ! Майка ви да еба турска

  53. 25
    12

    Шибахме жълтите. Хау. Вие сте индианци,ще ме разберете. Ай ся по един фишек в дивия и право на село.

    • 10
      7

      Те онези другите жълти ще ви изшибат след няколко дни, защото мен няма да ме има!

  54. 23
    8

    75 хил. фена имаше в гостуващия сектор, велика публика мухахаха

  55. 27
    5

    Ушку днес колко вкара ва?
    Няма такъв измислен футболист!
    Найлон, Аргилашки, ….смях!

  56. 28
    8

    По-удобен мач да биете говедата няма да имате скоро!
    Вместо това се видя, че сте трагедия! И жълти курви!
    Колко бяхте на трибуните днес? 15 или 20 000???

  57. 28
    5

    Само 50 циганета ни подкрепиха, другите където си взеха хонорара да дойдат на мача, защо не дойдохте. Гледам към сектора, ми тъе всичките чоплят семки. Самуилов нали ви плати да пеете.
    Каквато публиката, такъв и отбора!
    Сълза и смях!

    • 11
      3

      Другите Изгрев бойсчета от Столипиново пренасят живак! Ангажиментите са сериозни в Столипиново!

  58. 19
    10

    Много слаб Ботев. Връщайте Белия, преди да е станало късно.

  59. 24
    7

    Баси вратарчето тоя! Де го намерихте, бе селяндури? А в един кадър го дадоха заедно с Ушатко Бялгеренски- мале, все едно че един х.й ги е правил тия двамката!А с Кристиянчо стават великолепната тройка манекени /така де тримата глупаци/!
    И ся кво, жълтогъзковци? Тва ли ви беше БАШдербито? Язък, ако е то саде загуби сте ги нацвъкали от 20 и нам колко си лета. Ааа, може би е селското тракийско дерби с марулите, а? Цъ… и тея ви мятат кат шкембе в дувар напоследък. Най ми е дербито с АРДА- ДЕРБИТО НА ШИРОКИТЕ ГАЩИ, ПОМАШКО-ТУРСКО-РЯЗАНО-ИНДИАНСКО ДЕРБИ НА РОДОПИТЕ С РОДОПСКАТА ЯКА… хахаха… там поне още нямате загуба от един мач- достойно представяте кюнлийско-тракийските села! Евала, мюсюлмани!!!

  60. 20
    5

    Като цяло сме трагедия и най вече Талон – Найлон е хипер зле , тоя е по ялов и от комшията Аралица , бат Желко данъ по скоро хване пътя ……

  61. 21
    3

    Неска тошкУ игра ли ва? А тоя Найлон вкара ли?
    А бийми ли нескъ?
    Бяйми 15 илди😂😂😂😂😂😂

  62. 27
    5

    МУ-ХА-ХА-ХА-ХА
    Жълтите толкова слаби не са били от 15 години. Когато в един сезон ние станахме шампиони, а те изпаднаха.
    Тази година да не се повтори сценария?

    • 15
      2

      Дай Боже! Колкото по-бързо, толкова по-добре!Ще се отървем от един курвински бардак!

  63. 27
    4

    Къв съдя бе. Второто полувреме неможете да ходите. Тия играха преди три дни на 40 градуса и само ги гледахте как тичат отблизо. Пак съдията. Чакай да питам Тошко къде беше тоя мач че не се сещам ? Голям играч ама серщу Дунав….. А днес за пореден път се насра ….

    • 5
      4

      Абсолютно прав си, но не ми се сърди в четвъртък съм до момчетата от острова, но не и до тези на менъжера Никола Попов!

      • 6
        2

        А сърдене няма там Левски бяха надиграни категорично второто полувреме. Както Ботев днес.

  64. 21
    6

    Защо днес имаше 50 индианеца на Герена? Та по думите на шаманите им мачът с левски е дербито на жълтокожите???

    Как така 12000 с Локомотив в софия, а с Левски 50 човека?Вярно ,че е финал, но разликата е от 240 пъти в полза на Пловдиския любимец! Поредната жълта партенка отново се размириса…

    Никаква дузпа, заслужена победа за Левски, даже трябваше да е с 5-1…

  65. 20
    5

    Канариеее,говедата ни разпраха миризливите дупки,тъкмо зараснаха от черно-белия хуй на финала,и отново и отново.Много боли канарие,докога братя помаци и селяни,докога?

  66. 13
    2

    nikakva jal kam tazi izmet narejdaite gi i hranete tezi murshi dolni gnusni selqni nikakva doblest kam tezi prostitutki dolni

  67. 18
    3

    Веднага писмо до Майка Ирен с молитви за купуване на катуна !

  68. 24
    3

    Ааааа, и вятъра, и вятъра!
    ЖЪЛТИ КУРВИ! ТОВА Е ПРИЧИНАТА!
    ЗАЩО БЯХТЕ 70 СЕЛТАКА СРЕЩУ УЖ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДРАЗНИТЕЛ?
    ЖЪЛТА СГАН!

  69. 24
    3

    За какво по-точно плачете, само вие и припознаваческата кууурва коментатор хе хе Треньорчето каза току що в интервю, Левски имат по-класни играчи като Мариани и затова ни биха.

  70. 6
    21

    Комплексираното юалцинство веднага налази темата. Ботев ще си стъпи на крскато, но вие завинаги си оставате вечно втори в Пловдив.

    • 7
      2

      Не само, че си със сериозно психическо заболяване, но си и неграмотен! Като 95% от жълтите полумаймуни от скелето!

  71. 19
    5

    Без Белия сме тотален провал. Днес нашите се разхожаха.

  72. 24
    5

    Тайлол хот,завинаги един от нас,черешката на селекцията!

  73. 18
    5

    Добро смо играли, ала смо немали шанса ,
    а и судията …..

  74. 21
    2

    Балтанов Април 2019г. :
    Искам финал срещу Локо за да покажем кой е господаря на Пловдив.

    Балтанов Юли 2019г. :
    Ботев има сили да завърши с медали в края на годината.
    ___________________________________________________________
    Качвате интервютата на Крушарски, за да се смеят всички. Крушарски обаче само може да се учи от този комик. Ще разкрие ли поне какво взима преди интервюта? Райски газ? Трева?

  75. 15
    3

    Ей бесен съм на Кунчо са му взели фланелката в сф някакви тъпи говеда. Таквоз нещо му се случи на земляка кравата му умря сега фланелката.

  76. 8
    12

    АНДРЕЙ Е НАПЪЛНО ПРАВ !!! БЪДИ ОБЕКТИВЕН МЪРШО, АКО ИСКАШ БГ ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД… !!!

  77. 22
    4

    Сегиз се прибирам от къро. Найлона вкара ли ва.

  78. 26
    5

    Писна ми да му бърша гъза на това дърво Кр. Димитров! Грешки, грешки…

  79. 31
    4

    Найлон от мач на мач ми харесва повече и повече, просто невероятен голмайстор. Желания от половин Европа Тошко – фантастичен.

  80. 31
    5

    андрейчо,плешив педал,тих те искам жълта мършо.Жълти миризливци,да гледаме ли сега класирането или?Или дадохте мача за да имате стадион,гнусни жълти помаци!

    • 6
      11

      ЩЕ ТЕ ЧУПЯ БАВНО ТЕБ МЪРШО !!!

      • 8
        1

        Как ще стане бе полумаймуно от скелето?! Като дружките ти пред Санкт Петербург ли, А? Може би като другите ти дружки на магистралата до Стара Загора! Меки, пухкави ръчички!

  81. 26
    8

    Съдията друг път, ЖАлтити като излезнат на Герена са със свалени гащи. Големият брат мек го вкарва. За пореден път Говедата са реанимирани от ЖЪЛТИТЕ КУРВИ! От финала досега никаква помяна само смучене и гъзене. Гълтайте да ви еба майката КУРВЕНСКА! За какво ще строите СТАДИОН??? Кой ще ходи на мачове да гледа НАГЪЗЕНИ ЖЪЛТИ КУРВИ КАК СМУЧАТ ГОВЕЖДИ КУРОВЕ????

    • 5
      4

      Вашия не може да се втвърди до толкова, че и да го вкарате! Пробвайте да го армирате!

  82. 22
    7

    Аййй Лайнариии мощно към Б група!
    Да живее цирковата трупа на Зелко, Найлон и Аргилашки! Легенди

  83. 26
    4

    Нека плакането започне сега !
    А на мен ми е хубаво .

  84. 27
    7

    За какво е виновен съдията? Или все някой ви е виновен? Да въй в нещастните жълти мърши!

  85. 32
    3

    Какъв съдия бе Андрей? Тодор цял мач си бърка в носа.

    • 6
      1

      В носа разбира се! В гъза не може, той още силно кърви!

  86. 25
    5

    kvo stana sega gospodarite na PLovdiv chetirset smeshnika na gerena bez nito edna pesen zagubata e qsna oshte ot ihtiman sledva aide kajete sega kak stoqt neshtata broqchi jalti neshtasnici

  87. 29
    9

    Пик ли морални победители?
    Сигурно има и повече от 50 човека хахахаахахаахах

  88. 31
    14

    Никъв хуй не става от жълтите удавници. Какво е виновен съдията? Андрейчо избърши си сълзите

Коментарите са затворени