Локомотив Пловдив ще играе и в следващия предварителен кръг за ЛЕ, ако се класира за него, отново на Лаута. Това стана ясно след двучасов оглед на делегата на утрешния мач, който имаше и задачата да огледа Лаута след ремонта!

“Справили сте се перфектно, дори и за мач от следващия предварителен кръг”, заяви след огледа мистър Роберт Киспал. Утре Локо Пд ще получат документа, с който могат да играят на Лаута до края на предварителните кръгове в Лига Европа, научи PlovdivDerby.com.

77 КОМЕНТАРИ

  1. Абе гледам жълТУРЦИте тука пускат някви клипове как сме падали в Европа хаха 🙂 добре бе майна поне не сме падаши от втородивизионен отбор нали хахах спомените ви са пресни !!!

    https://mobile.sportal.bg/video.php?video=68302

    • Абе защо нито един жълТУРЧИН не е налисал нещо под поста ми ? Когато ви изняса ли 10 поста пишете ама тук млъкнахте !

  2. Мангали фойерверките няма да помогнат….това да не ви е някое мотелче… с тези шумоизолирани дограми надали, ще са чули жалкия опит на мангалите да се правят на интересни!

  3. 14
    1

    Един от най-обичаните и емблематични футболни клубове у нас става на 93 години днес. Със със сигурност това ще бъде най-посетеният рожден ден в историята на Локомотив. Празникът на Лаута ще е двоен, тъй като стадионът ще е пълен в първия си официален международен мач. Черно-белите ще посрещнат в своя дом Спартак Търнава, а билетите са вече изкупени. От Димитър Илиев и съотборниците му се очаква да зарадват тези на стадиона и десетките хиляди черно-бели сърца по света. Така както го направиха на 15 май, когато донесоха последният липсващ трофей в клубната витрина – Купата на България, побеждавайки вечния съперник Ботев.

  4. 9
    2

    Знак от съдбата, стадионът готов и за следващото предизвикателство в ЛЕ…ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ, БРАТЯ ЛОКОМОТИВЦИ!

    САМО ЛОКО!!!

    • Братя са ти кривоглавите помаци от Сърница и Доспат, дето се женят помежду си, макар че са роднини. Явно и на теб байка ти и баща ти са брат и сестра, като те гледам колко си кухоглав и глупав.

  5. 5
    17

    КЪМ ВСИЧКИ РОБИ ,ЧЕРНО БЕЛИТЕ КУРВИ.
    УТРЕ ОЧАКВАМ ДА ПОПИТАТЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ГРАД ПЛОВДИВ КАКВО ДА ПРАВИТЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЧА.УЧТИВО ИСКАМ ДА ЧУВАМ ГОСПОДАРЮ КАКВО СЕ ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА ТЕЗИ МАЧОВЕ ВЪВ ЕВРОПА.
    НАЯСНО ЛИ Е ЗАПОВЕДТА КЪМ РОБИТЕ.
    ИНАЧЕ ЩЕ ИМА СЛЕДНОТО.

    https://www.youtube.com/watch?v=n59S5CAnGdk

    • 7
      1

      Защо си избягал от психиатрията?! Лечението ти е задължително, видно от тъпотията изписана по-горе! Локо печели купата, надигравайки по категоричен начин ботевЪ! Печели този финал над ботевЪ, който надали ще го има скоро! ЛОКОМОТИВ става едноличен ГОСПОДАР НА ПЛОВДИВ НА ТЕМАТА ФУТБОЛ! Естествено, че като има господар, има и слуги, робо, плебеи и т. н.! В този случай жълт парцал, тези в краката на ГОСПОДАРЯ-ЛОКОМОТИВ СТЕ ВИЕ ЖЪЛТИТЕ ПРОСТИТУТКИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! Та както искате се чувствайте, но сте в краката ни, и ще продължаваме да се гаврим с вас, така както го направи петата на ОЖБОЛТ! Такива са реалностите, курви на ЛОКО!

  6. 4
    14

    И утре да пеете на Български не на майчин език , че циганията ще е пълна !

    • 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ СМЕ НО НИ БИХА КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР
      10
      2

      Смучииии

    • 4
      1

      Ти на майчин език ли слушаш мяучинето на оджата от минарето на Изгрев бойс джамия, а столипиновски, жълт циганин?

  7. 10
    2

    Да попитам за Един приятел.
    КОЙ Е ЛЮБИМЕЦЪТ НА ПЛОВДИВ ???

    • 1
      3

      А,то има и “отборят на народа”,то има и БГ е червена,има и таджикски Меси, и какви ли не още болнави бълнувания,та “любимец на Пловдив” няма да има.Цял Пловдив беше на мача със Славия-730 броя.Ми толкоз е голям Пловдив,ко да се праи?

    • 2
      4

      Бах мама му това ли нашту Локо във Европа.Мале ми утре ако е пак така напровао се ръгам в кофата и няма да илезна поне 20 дни.

      • Ти изкара там 3 месеца миналата година.

  8. 7
    1

    Жълта курва от централна гара, ще успокоява пернати фенове за 1 лев

  9. 6
    2

    Фен на Ботев съм,но браво за музиката и музикалните ефекти.Не толкова за видеото😄

  10. 10
    6

    Този от УЕФА каза че стадиона е готов да приема даже следващият мач, всички болници са пълни.

    • 2
      3

      Споко, няма да се наложи – човекът се ебава с вас.

  11. 12
    9

    Най жалкото е да си жълта мастия у Филибето…..такъв хубав град с такива жълти педераси.

  12. 20
    6

    Толкова яд, завист и идиотизъм.
    Играе български-пловдивски отбор.
    Да го подкрепим всички независимо от това кой какъв е. Празникът , ще е за всички нас.
    НЕ НА ПРОСТАЩИНАТА И ПРОСТОТИЯТА

    • 3
      3

      Играе турския любимец на Бурсаспор, Зеки Байрам и Левент Назифоглу. Боли ме за Велбъжд…

    • 2
      2

      Това ли е Пловдивски отбор-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

  13. Цигански резил - 5000 мангала на финала С БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ И ГОСТИ В СЕКТОРА
    7
    12

    Стана ясна точната бройка продадени билети за историческия пловдивски финал в турнира за Купата на България. Официалната информация е от Професионалната футболна лига, която администрира състезанието.

    Продадените пропуски за сблъсъка между Ботев и Локомотив на националния стадион “Васил Левски” са точно 20 500. Разбивката на числото показва, че 15 000 от зрителите са били фенове на “канарчетата”, а останалите 5 500 – симпатизанти на “смърфовете”, съобщават от ПФЛ

    • РИЗИЛЪ Е 15000 МЪЛЧАЩИ ПУНДИ С КРЕНВИРШИ ОТ КЦМ И ПИМК В ГЪЗО:)))
      15.05 ПАМЕТНА ДАТА

  14. 11
    18

    Безсмислена еуфория на циганските курви от Велбъжд Столипиново,това не Великия Ботев Пловдив да мачка в Европа а някво селско отборче с африканотурскоцигански куци коне които ще правят минети на Спартак Търнава

  15. 5
    19

    Аз мисля ,че мангалите се изненадаха повече и от нас ,че взеха купата! Успех на Спартак, дано нашите ултрасчета ударят едно рамо на спартаклии да се погаврят с мангитата! А вашият стадион ,май на базичка прилича мангали…продали целия стадион той 5 хил места хахахаххахахаха…

    • 15
      2

      Напъни се още малко и ще излезе……семките от диня малко ще те дращят ама ти си боец а пък и дивия знае подобни битки.

      • 3
        9

        Уау какъв ум като бръснач…направо ме вкара в бокса за няколко дни ….евала Анонимен!

      • Ауу благодаря за пожеланието!

  16. 14
    2

    Каква е атмосферата в кръчмата в с. Стряма преди историческия мач на Локото за ЛЕ ? Вярно ли е,че е планувано да се състои шествие до светите места на селото с попове и хоругви което щяло да тръгне от църквата , през казана за ракия до “хоремагЪт” където мероприятието щяло да продължи с всенародни веселия при които се очаква да бъде разрязана и специална торта с формата на ПЕТА за здраве и берекет и да завърши с ритуално надпиване. Според народното поверие ако се напият повече хора сезонът в Лига Европа щял да е повече от успешен.

    • 14
      1

      Стоян канара веднага отговаря……срам ме е че съм жълт педал……и моите деца педалчета ще станат….как можах да слушам тейко аз от Бутвфъ да стана…..от Бутвфъ па от Стряма.

  17. 14
    4

    Аааа как обичам да ви четя злобните жълти коментари, кръв пикаете майка ви шейба на всичките жълти курви, фостата боклуци. АНТЕ Я ПОДАДЕ°ОЖБОЛТ С ПЕТА°КУПАТА ДОНЕСЕ И ЖЪЛТА ТИШИНАА 😉😉
    Предлагам да я направим песен и да ги гаврим жълтите коматевски педали!

  18. 11
    2

    Червеите продължават да се гърчат.
    Удоволствието за пловдивчани ще продължи дълго време.
    Гърчовете ще се увеличават!
    ПРОСТО ПРЕКРАСНО!
    БЛАГОДАРИМ ВИ, КУРВИЧКИ НАШИ!

  19. 10
    1

    Абе, бунак прост уефаджиски бюрократ захлупен. Защо не се разходиш по къра, да хванеш двама потни диваци, копаещи картофи и тях да питаш? С хиляди факти ще ти докажат, че на игрището в Коматево финал за КЕШ може да се играе, а този стадион за нищо не става. Защо не питаш “най-виликити”, тези дето като паднат стават господари, смятай като бият какво става.
    Смотаняк смотан.

  20. 5
    26

    Тия черно-бели мангусти само срамят града ни с тото-курвенлък и празни трибуни…

  21. 22
    8

    Това показва само едно….ЧЕСТ ДОСТОЙНСТВО И РЕСПЕКТ. Това е пловдивския любимец за разлика от селските мастий които цял живот на хранилката стоят.

  22. 3
    26

    Няма да играят в следващия кръг циганите.

    • 9
      4

      Циганите не играят за ЛЕ…
      Бъркаш се нещо Асане….
      И не разбрахте ли, че не е добре да се правите на ясновидци?Знам, че е присъщо за циганите да го играят пророци, но финалът е пресен пример, че не е добре да си отваряте вмирисаните усти преди мача!
      Ако вземе да не стане така, както “пророкувате”, пак ще трябва да се навирате в дупките си…
      Мишоци смешни…

  23. Пловдив, Локомотив Пловдив, носителя на купата
    34
    8

    Носителя на купата на България и гаврещ се с изчадието родено през 2011 в сарайте на Доган и кръстено БотяфЪ, Ще играе, където му е мястото в Пловдив!
    Локомотив Пловдив, изгаврил, жълтия урод, мелез, роден през 2011 година и играещ в коматево ще играе в Пловдив за радост на Пловдивчани

Коментарите са затворени