Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на клуба Христо Бонев изрази оптимизъм, че тимът ще постигне добър турнирен резултат в първия мач със Спартак Търнава, който да даде надежди за реванша и отстраняване на съперника.

Историческият първи мач от европейски клубен турнир за стадион “Локомотив” ще е в четвъртък от 20,30 часа.

“Първото и най-важно нещо е, че ще приемем Спартак Търнава на “Лаута”. На стадиона кипеше и все още кипи огромен труд за подобряване на всичко това, което искаха от УЕФА за провеждане на мач от такова ниво. Това най-много радва феновете и нас.

Първият двубой в шампионата с Черно море във Варна бе разочароващ но, както се видя, много отбори ще бъдат разочаровани от тима на Илиан Илиев. Веднага след това дойде срещата със Славия и оптимизмът се върна при нас”, каза Зума пред “Тема спорт”.

“Бруно Акрапович и щабът му следят подробно Спартак Търнава и вярвам, че са ги разучили добре. Момчетата трябва да разберат какво е значението на един мач в Лига Европа. Ще бъде много положително в първия двубой да вземем аванс, който да ни осигури по-лек реванш и класиране за третия кръг.

Имаме футболисти, които ще направят всичко възможно да зарадват хората. Това, което наблюдавам и чувам, е, че доста хора вече са си купили билети за срещата, така че стадионът ще се понапълни, а какво по-хубаво от това. Спартак Търнава е преодолим съперник.

Имаме сили да продължим. Бруно Акрапович сигурно вижда някои проблеми, които са очевадни в крайната защита, но той ще намери начин с избора си и тактиката да преодолее този противник”, добави славният национал на България.

“Христо Крушарски хвърли доста средства, за да не играем в София или Бургас. Той беше възхитен от факта колко фенове имаше на тържествата по улиците на Пловдив след спечелването на купата”, завърши Христо Бонев.

60 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Джипсита Ботев отдавна щяха да са продали всички билети ! Целия град ви мрази вие сте едни гнусни мангали ! Пловдив е Ботев , Спартак и Марица вие сте мизерията и циганията !

    • 1
      1

      Каква горчилка имаш в устната кухина крастав жълтур.

  2. 2
    4

    АВА свършиха ли паламудите в рибния магазин на Лаута??? Имало промоция – 3 броя за 1 левче! Ба да вейба!

    • Стоене кърви ли дупарата още селяко скапан…….ама как са покри след мача и ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА САМУ АФД-ТРАКИЯ не можа да те открие бе салкъм недин……айде повечко куромела и жа мине ва да тейба.

  3. 5
    2

    Предишното изказване на Христо Бонев, преди финала за Купата на България, беше посрещнато с еуфория от феновете на отбора от Коматево. Сега нещо не са доволни. Чудя се защо ли.

      • 2
        1

        Или “щот” много добре знаем, какви лицемери са жълтурите и как каквото им отърва го преекспонират, а каквото не им отърва го обезценяват тотално.

  4. 11
    4

    Защо мълчим Андрей ?? На финала за купата през 5 мин статии как жълтите били 7 хиляди, 9 хиляди , 15 хиляди, а днеска си траеш. Лошо ви става че Локомотив и Пловдив чакат най-накрая мач в Европа в града

    https://www.tribunaplovdiv.bg/%d0%b5%d0%ba%d1
    %81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5-%d0%bb%d0%b0/

    • 4
      3

      Черно-белииииии ПЕДЕРАСИ ша ви еба във гъзаааааааа!

  5. 21
    6

    Андрей, след 2 дни Пловдив ще посрещне мач от ЛЕ, след 27 години пауза, града е в еуфория, а ти не пишеш нищо по темата🤔🤔🤔🖕🖕🖕ЗАЩО?
    Пиши, дали има билети? Нещо около организацията….., нещо надъхващо за хората…!
    Знаем те, че си жълта партенка, но поне поддържай имиджа на сайта си! За човек, който си вади хляба от това, би трябвало да си по-прагматичен???😎
    Ама жълтурската тъпотия си е генетично качество!

    • 9
      4

      Тва, ако беше за жълтата сган, на ден по 5-6 статии с тъпотии и хвалби за сганта щеше да има!
      Въпреки това, Локомотивци ще се представят отлично по трибуните! Представям си, какво щеше да е, ако имаше пропаганда и от медиите!
      Жълтура Андрей ще пише, но или в сряда вечер, или в четвъртък сутрин! По-рано надъхваща статия не чакайте!

      ЖЪЛТИ КУРВИ!

    • 7
      2

      Аз отдавна съм казал, че Пловдив има нужда от нов спортен сайт с обективни журналисти и от двата отбора, но няма кадърни хора да го направят. Всичко свястно отдавна се е изнесло я за София, я за чужбина
      Дотогава ще пълним гушата на този кривоглав селяндур…

      После се сърдим когато софиянци ни викат селяни, но са прави – двама кадърни журналиста не може да се намерят в Пловдив!

    • 2
      4

      защото никой не брои за живи в Пловдив пък и в цяла България , дажи насякаде ни викат цигани цигани ,затва..

    • 2
      2

      Ша ядете КУРА за пореден път. САЙТА си е мой и ще пиша каквото си искам. ДАВИЕБА МАЙКАТА ЦИГАСКА!

    • 1
      3

      По последни данни 85% от билетите са продадени,но от PlovdivDerby-НИЩО.Срам сте за пловдивската журналистка!

    • 2
      1

      Кой го интересува циганския отбор бе мангал миризлив

  6. 9
    5

    АНДРО СЛЕД ДВА ДНИ ИМА МАЧ ОТ ЛЕ В ПЛОВДИВ.ОЩЕ ЛИ ЖАЛИШ ЗА ПЕТАТА НА ОЖБОЛТ.ЛОШО НЯМА ЗА ТОВА МОМЧЕ,НО АКО КОМАТЕВО ИГРАЕШЕ В ЛЕ ЩЕШЕ ДА ВИСИШ КАТО СОПОЛ НА БАЗАТА И ДА ПУСКАШ ПРЕЗ ПЕТ МОНУТИ СТАТИИ

    • 2
      2

      Смучи, манго, смучи! Няма ви на картата. Само в Столипиново ви знаят като Кюстендилци, мангали прости!

  7. 15
    6

    Естествено, че Локомотив има сили да победи защото е МНОГО КЛАСЕН отбор с МНОГО ДОБЪР треньор!
    Но никога не може да си спокоен в един турнир. Затова отбора трябва да е мобилизиран и концентриран напълно.
    Заслужаваме победата и ще я постигнем!
    Успех, момчета!

    • Другият път като пръднеш, гледай да не се насереш ПАК. Много мирише, дори за циганин!

  8. 9
    6

    Оооо интриганта пак цъфнал! Нали БотевЪ бяха по-добри, бе легендо?! Как не те е срам пак да се появяваш след онова изказване?! Къде се беше скрил?! Защо не се извини на Бруно и на играчите?!

  9. 8
    12

    Ако гледаме реално на нещата всеки един чужд отбор на средно ниво е с класи над нашия…дайте да не се заблуждаваме.Тоя физкултурник иска да играе с трима защитника в линия, но и на мача с Черно море и със Славия се видя, че не разполагаме с нужните футболисти за тази схема.Езе, Томашевич и Петрович са трмави защитници и много лесно ги надбягват, затова най-големите ни проблеми са при двата крайни защитника.Друг е въпроса, че средната ни линия е много слаба, не смогва да се справи и затова защитата изнемогва.За тая схем с трима защитника в линия са необходими много бързи и издръжливи футболисти.Митко Илиев е бавен, Парвизката дето е по-бърз футболист, Витанов също е тромав в средата.Ако тоя глупак излезне пак с трима защитника в линия срещу Търнава тежко ни и горко, ще ни напълнят кошарата.

    • 7
      3

      Ама за вас и тези “тромавите” бяха достатъчни да ви ЕБАТ МАМАТА, миячо на чинии.
      Много ли ти се иска да си локомотивец, жълта курво на пакистанци?!

    • 9
      4

      Родоотстъпници ги е имало, има ги и сега! Ти анонимнико си един от тях! Заради такива като теб сме били 200г.под гръцка и 500г. под турска власт, а сега поддържате новите душмани на народа! Престанете да плюете треньора и президента! Това което правят с кански мъки е геройство на фона на страшната немотия на обикновения българин! Припомня, че когато дойде Крушарски много ясно заяви какви са му материалните възможности! Призова за евентуална материя от тупащите се в гърдите пловдивски,, бизнесмени”, за да бъде по-розово положението в материално отношение в клуба! Знаем никой не се отзова! Та това което е направено на съксаната ни черга е все пак е възможния максимум! Престанете да плюете, и отчайвате с плюнките и футболистите и феновете!

      • 3
        2

        Много си прав , това което правят президент , треньор и футболисти , заслужава уважението ни , ние сме Локомотив Пловдив , гордеем се ,че публиката ни е от град Пловдив , ние ценим , ние уважаваме , не плюем никога

      • Не съм Тошко чинията, фен на пловдивския любимец-Локомотив съм! Това нали се сещаш, че никой жълтур не би го написал!Изразил съм си мнението и съм се обосновал.Вие, Гомньовци сте 2-3 подлоги на. заплата при Крушо!Та да се върнем на темата: тази схема с 3ма защитника в линия само вие ли не видяхте, че не е за нас? И аз искам да играем, като Тотнъм, ама нямаме футболисти и класа да играем като тях.Физкултурника пак имитира футболните колоси, но с тези тримата-Езе-Томашевич- Петрович всеки малко по-грамотен тактически отбор с бързи крила ще ни прави за смях.

    • 2
      2

      Жълта курво, няма Локомотивец, който да говори така за отбора си. Отдалече миришеш на черно бяла сперма и всички знаем, че си мияча на чинии.
      Дори и злобарите и изгонените като Едо, Дончо, Монката (абе къде играе сега този?), Крумов и Каламбуров не са толкова тъпи да говорят така за един МНОГО КЛАСЕН ОТБОР, който ви разпра жълтите гъзове на 15.05.2019

  10. 11
    11

    Зуме, недей така да говориш , че жълтата сган кръв сере.

    • В устата на Лошото куче!Да ти е сладко, бро….мухахаххахаххххххх!

    • 12
      2

      Стоян канара харесва това и си чеши петичката с пиличка.

  11. 9
    13

    Зуме много си прав, че Спартак са преодолими. Много важно е как ще се развие мача. А най важно е да не берем срам като българи.
    Зуме ти знаеш, че вие не заслужавате да играете в Европа. Ние също може би не заслужаваме,защото не ви бихме.

    • 12
      13

      От кога битите с Пета индиаци определят кой заслужава да играе в Европа??? Има си правилник сведен от Европа и който заслужи той играе!

      До къде стигнаха жълтокожите… от село Комативу протестират срещу цяла Европа, защото ЛОКО ги би и е в ЛЕ, ПЪЛНА ИНДИАНЩИНА…

    • 4
      1

      Мнението на фен на отбор с 18/2 не ни интересува.

  12. 8
    4

    ше бийм наред -чрез нападение с комари! хахахахааа

  13. 9
    9

    Как може да уври главата на жълтур?
    Главата се отрязва, слага се в тенджера с вода, затиска се с голям камък, да не изплува, понеже е куха и се вари.
    Вари се до омекване на камъка.

    • 8
      11

      Много си точен! Сега на 01.09.2019 отново стадион няма да се почне, но жълтите ще говорят, че след две седмици го почваме и ще е най- хубавия в България…Е НЯМА ТАКИВА ГРИВОГЛАВИ ЖЪЛТОКОЖИ КЛОУНИ И ГЛУПАЦИ…

      Да си режат главите и в тенджерата, друго спасение няма…

      • 10
        8

        Малоумник плешив, кво стана с ваща база в Тракия дето трябваше септември да е готова, ами изявлението на Крюшо че тая година ще влизате в групите на ЛЕ.?Ай коментирай сега кой е цирка.

        • 10
          9

          Разликата е че ние не ревем и гледаме реално кое може и кое не! А вие ревете като жени и бленувате стадион за 39 000 000 при огромен дълг. Циркаджии …

          • 2
            2

            Не ревете и затова ще си седите на тоя хал Вечно втория отбор в Пловдив. В България сигурно на всеки отбор в А група може да му се построи стадион голям и хубав ако не бяха алчните и крадливи политици. Ама вие недейте рева. Няма смисъл, оставете ги да си крадат и да Ви лъжат още. То затова и България е на тоя хал заради това мислене, ама какво ли съм тръгнал да обяснявам на плешив циганин.

  14. 9
    9

    Анонимен индианец, аз тази новина съм я пуснал отдавна в дербито и съм коментирал… Това че Андрей спи не може да ни спре!

    01.09.2019 друга сакрална дата ЗА НЕНУЖНИЯ СТАДИОН чакаме я да се посмеем, а вие ,жълтокожи???

        • 3
          5

          Там ще те блокират на 5-тата минута. Затова си хрисим като малко мишленце.

    • 5
      5

      Малоумник плешив, кво стана с ваща база в Тракия дето трябваше септември да е готова, ами изявлението на Крюшо че тая година ще влизате в групите на ЛЕ.?Ай коментирай сега кой е цирка.

      • 2
        1

        Проститутко на всички времена, не си измисляй, че сме определяли някакви срокове! Сроковете зависят единствено от жълтата управа на града! Каквото е трябвало Крушарски го е свършил! Разни срокове за какво ли не са ваш просташки патент! Почваме, свършваме, почваме свършване! Работите не вървят, започваме свирки, продължаваме със свалени гащи (ако изобщо проститутките в жълто носите такъв аксесоар), и всичко това докато ебачите им омръзне от долнопробните курви, които сте всъщност! После, ми после същия кръговрат! Това сте вие проститутките на БГ футбола за всички времена!

  15. 4
    5

    Имаме сили да пляскаме здраво със задни бузки!

    • 1
      1

      Курво анонимна на ЛОКО! Курва на Локо ли?! А а а, не съм се объркал! От 15.05.2019 г.в официален план сте наши курви, и това го знае цялата футболна общност! Никога роб не е имал собствена курва! Та темата за робите! Роби или плебеи е все тази, вие се гърчите в краката на ЧЕРНО-БЕЛИЯТ ГОСПОДАР НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В! Изясниха ли се в празната ти глава нещата, и кой в каква позиция е във футболните среди!

  16. 11
    7

    ВИЖТЕ ГО ТОЯ ЦИГАНИН БЕ.
    ТЕМАТА Е Бонев: Имаме сили да продължим в Лига Европа.
    А той какво коментира.
    Абе РОБ ДОЛНА ЧЕРНОБЯЛА КУРВО ДОКОГА ЩЕ ТИ СЕ МЯРКАТ НЕПРАВИЛНИ СЪНИЩА В ПРАЗНАТА КАРТУНА БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,СЕГА МИРНО И КЪМ КАЗАНА ДА СИ НАМЕРИ ХРАНА ДА ХАПНЕШ МАЛКО ПЪК АКО НЕЩО ТИ ДОЙДЕ НА ВРЕМЕ В КАРТУНАТА ВЛЕЗ И КОМЕНТИРАЙ.
    ТО ЧЕ БОТЕВ Е ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ ГРАД ПЛОВДИ СЕ ВИДЯ И ТОЗИ КОМПЛЕКС ВЕЧНО ЩЕ БОЛИ.
    НЯМАТ СТИГАНЕ УСПЕХИТЕ НА БОТЕВ РАЗБРА ЛИ МЕ РОБЕ.
    АЙДЕ В КОФАТА ЗА БОКЛУК.

  17. 7
    8

    На 01.09.2019 ще покаже,че не е нужен стадион за 30 индианчета на скелето, надпяти по трибуните категорично от ПЕТ ФЕНА НА ДУНАВ насред КОМАТЕВО…

    • 5
      3

      Ега си ненормалния гейбандит!!

Коментарите са затворени