След седмица Локомотив (Пловдив) започва участието си в Лига Европа с мач срещу Спартак (Търнава), но преди това “смърфовете” имат за задача да постигнат първа победа през новия сезон. Съперник на тима на Бруно Акрапович е Славия. “Белите” стартираха сезона с драматичен успех срещу Витоша (Бистрица) с 3:2, докато Локо допусна обрат при визитата си на Черно море (1:3).

Любопитен факт е, че миналата година Локомотив и Славия отново се срещнаха във втория кръг, а пловдивчани загубиха с 2:4 на “Лаута”. Сега носителят на Купата на България ще направи всичко по силите си това фиаско да не се повтори.

Петър Витанов вече е възстановен от травмата си и ще може да започне до Георги Илиев в халфовата линия на “черно-белите”. Ален Ожболт беше резерва във Варна, но днес най-вероятно ще води атаката на Локо. Възможно е Акрапович да се върне към схемата с четирима бранители, а централната двойка да оформят Стивън Езе и новото попълнение Давид Малембана.

За Славия в предни позиции ще започне Цветелин Чунчуков, а зад него ще е триото Радослав Кирилов, Дарко Тасевски и Георги Йомов. С тези изпълнители “белите” са изключително опасни за всеки противник. Освен това, Златомир Загорчич разполага и с достатъчно алтернативи на офанзивните си футболисти. Днес сред резервите ще остане Владислав Узунов, а героят от мача срещу Витоша Калоян Кръстев също ще чака своя шанс от пейката.

Славчо Шоколаров е контузен, а Георги Петков вече изтърпя наказнието си, но на вратата ще започне гръцкият младежки национал Антонис Стергиакис. Аут заради травми са още Илиян Мицански и Емил Стоев.

Локо (Пд) е в серия от 11 шампионатни мача, в които винаги вкарва гол на Славия. “белите” обаче могат да се похвалят, че срещу този съперник имат най-много победи в елита – 58.

50 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    О, кюстендилци, мангали прости…

    • 2
      1

      Ако злобата имаше способността да лети, ти сега щеше да летиш като канарче.. но сега си просто един проскубан папагал с крива глава

  2. 2
    2

    Циганите от кюстендил нямат фенове. Успех за Спартачето!

  3. 5
    1

    Днес ще има ли намалени билети на Лаута за гейдвойки? За един приятел питам. Нали и Крушарски обеща? Аз му вярвам на купоносителя……

  4. 4
    3

    курвенските гърла на циганите ще бъдат напълнени със сперма от Славия!

    • 2
      2

      ама първо ше врътнем обръщалка

      • 11
        6

        Ти миришеш и си грозен и плешив – марш в Столипиново!!!

        Днес ще къртя потниците!

        • 2
          2

          ЩЕ КЬРТИШ НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА ЖЬЛТА – МАСТИО СЕЛСКА….

    • 7
      4

      Стоене ти излезе ли от комата ва миндил недин а аз се чудя дека отиде ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА.САМУ ЛОКУ. айде бързо в Стряма че бай Наско селския та чака ва да тейба.

      • 6
        3

        Мангал, с бай Наско двамата ще те пънем! Направо ще видиш работарска тояга как тряска! Ти, като всеки мангал, не знаеш какво е работа, но аз ще те науча!

        • Жа ма пънеш ли ва…..ауууууу ти си жесток Стоене да знаш.

  5. Цигански резил - 5000 мангала на финал с БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ
    5
    6

    МИНГЯРИ, ЗАЩО НАВСЯКЪДЕ, АМА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ СРЕЩНЕМ НА НЕУТРАЛЕН ТЕРЕН (СПРАВКА – 2 ПЪТИ НА НАЦИОНАЛНИЯ И ВЕДНЪЖ В БУРГАС) ВИНАГИ ИЗГЛЕЖДАТЕ ЖАЛКО, КОМИЧНО, АПАТИЧНО, МИНИАТЮРНО НА ФОНА НА ЖЪЛТО-ЧЕРНОТО МОРЕ ? ЗАЩО ? ЗАЩО ? ЗАЩО ?

    • 7
      3

      И ЗАЩО УНИЖИХТЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ НА ФИНАЛА? ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО?

  6. 6
    5

    С тази снимка от някоя тренировка, Андрей доказа, че той самия е провокатора на омраза в този сайт – мияча на чинии от Лондонското гето!

    Андрей, ти си долна жълта курва, която за левчета е готова да снима и порно филм с майка си!
    Жалко, че е син на локомотивец

    • Атанас локомотивец ли беше? не съм го виждал на стадиона.

  7. 5
    2

    Честит ПЕТАк, пловдивчани!!! Честито и на селскостопанските труженици и животновъдите от селата!

  8. 5
    4

    Манговци, колко кюпека ще бъдете довечера на джамията ? 500-600 apтъка ще можете ли да съберете ? Едва ли ! Нали си знаете, ТРИ КЪМ ЕДНО ! Добре че беше безплатната екскурзийка до София, и подкреплението от още 5-6 агитки, иначе работата отиваше на още по-катастрофално съотношение ! Айде със здраве !
    3>1 !!!!!!

  9. 12
    8

    Миячът на чинии пак е с 10 Ника в темите на Пловдивския любимец…

    ЛОКО ще бие днес!

    • 5
      7

      Да прав си Стикс само,че 4,5 центъра ще бие.
      На ли си знаеш ходи пускай тото днес ще хавата 1 – 0,1 – 3
      Батко ти Венци корема ги умее тия работи.

      • 8
        4

        Аха, както щяхме да бием 4-5 центъра във финала на финалите, в мача на мачовете за купата на Купите, а каква стана тя??? Една пета ви е* а мамата за 2000 години напред…

        • 2
          4

          58 загуби от кой от Бате Венци корема, хахаха абе сволач тото курва роб.
          За една подарена купа ще сте по сметище на всички.
          И този сезон май ще кажете сбобом на А група.

          • 4
            2

            Кой пише за тото курви, ха, ха, ха?! БотевЪ и феновете с годините доказали се като най-порочните проститутки на БГ футбола за всички времена! Вие, че сте малоумни сте малоумни, но от 15.05.2019 г. изтрещяхте напълно! Долни, селски проститутки!

  10. 6
    8

    Семейство Зрънкови, платете си тока!

  11. 9
    9

    Сериозен тото мач. Няма хващане. Зависи какво са решили “Дебелия помияр” и “Повелителя на градушките”. При всички положения ще има много голове.

  12. 10
    9

    Двата отбора синоним на черното тото в България-“Локо”Пловдив и “Славия”София в люта битка за по-високи коефициенти!!!Каква футболна драма драги телевизионни зрители и радиослушатели!!!

      • 1
        1

        Ще в изкарам. И петата и коляното. И от там в на майка ти дивия

  13. 11
    10

    Тото курвите на България излизат днес един срещу друг във люта битка за картофеният медал,днес ще връткаме яко обръщалки от 2 – 0 до 2 -5 ,бат Венци корема каза,че Българският футбол е кристален и няма уговорки.
    Но ние от Локото не мислим така днес трябва да подсигурим заплатите на клубът за поне 5 месеца напред.
    Ще има петичка коляно,коляно петичка и така както се падне.

    • 4
      2

      Жълти, долни, проститутки на всички времена! Не изопачавайте действителността! Факт след факт доказват що за отвратителни предатели сте, жълтите изроди! Винаги сте продавали морала си дори за шепичка трохи! Последният факт е за името на стадиона! Никой от вас не се опъна на Исамаилов, когато каза, че стадиона ще носи името на мутренската му фирма, а не Хр. Ботев! Ей за такива предатели сме мачка и от византийци, турци, лизачи царедворци, комунисти, а сега и мутри! Курви на Локо!

    • 2
      1

      Когато сам си се обявил за курва и то на финала на финалите… нали се сещаш как звучи поредния ти пост отгоре?!
      Едва ли , но опитай да се напъниеш и разбереш

  14. 20
    6

    След петата, вече няма нищо лошо, трудно, мъчно, гадно.
    Всичко е радост и нестихващо щастие.

Коментарите са затворени