Ботев Пловдив ще направи опит да картотекира последното си ново попълнение Марко Перван за предстоящия мач с Дунав Русе, съобщиха от клуба пред PlovdivDerby.com. В първия си мач на “Футболен комплекс Ботев 1912” ботевистите се изправят в неделя от 18:45ч.

За пристигането под тепетата на играча ви разкрихме първо в PlovdivDerby.com още преди 3 дни. Днес хърватинът, който имаше действащ договор с Осиек прафира с канарчетата. 23-годишния офанзивен халф се обвърза с „жълто-черните“ за срок от 2 години.

Днес новото полълнение на Ботев се присъедини към отбора и направи първата си тренировка. Първоначалните впечатления от него са добри, научи още PlovdivDerby.com.

Марко Перван е роден на 4 април 1996 година в Меткович, Хърватия. Играл е за отборите на РНК Сплит, Имотски, Шибеник, Цибалия, Осиек, а за последно е играл като преотстъпен в албанския Шкендербеу.

34 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя е хърватин, а хървстите са в топ-3 по “производство” и продажба на играчи в Европа!
    Затова е малко вероятно да не се окаже добър играч!?
    Мяма да е като тошкУ, Кристиян или другите прехвалени марди в отбора, които играят чат-пат!
    В България сме много далече от истината в създаването на играчи още от детска възраст. Затова нямаме свестни наши играчи, освен за местна консумация. Затова нямаме национален отбор!
    Не са важни само терените и базите, а и качеството на тренировките още от детска възраст. При нас продължават тези, които имат заможни и нагли родители, а не тези, които имат талант!
    Затова чужденците са и ще са за предпочитане пред нашите чалга-мърди!

    • 5
      8

      Тошко Шкембето и Кристиян Зрителя ще си умрат на село…

    • 2
      2

      Затова ли плюехте хърватите в Локо, бе лицемер?!

  2. 6
    3

    Пак изпълзяха доковците. При ДОКОТО нещата са цветя и рози 2 мача две загуби, голове 1:5 направо прекрасно. Така ще е за напред запасете с валидол. Ред е на евреите да ви опънат!

  3. 14
    4

    Момчета, този Стикса много широко дупе има… Уж ми е доста дебела тоягата, пък то при него хлопа ли хлопа… Иначе му хареса, пак ме моли, ама аз не ща… Мирише много – потен и грозен.

    • Ава Стоене ти освен да жулиш миризливи дупета друго можеш ли ва салкъм.

  4. 13
    20

    Индианска паплач, чакам ЛЕ благодарение на 15.05.2019 Петата,жив съм здрав съм… Въздухари, какво стана с моето пребиване и убийство??? Питам за себе си???

    Няма по тъпи от бултрасите, ВЕЧНО по паважа размазани…

    • 14
      6

      Индийски мангалино, няма сън нали?
      Никакви други цели нямате в живота, освен да плюете по Ботев!
      Факт е, ченощно време и не спите!

      • 12
        2

        Отеби го, кво му обръщаш внимание? Пълен мишок – плешив, грозен, без приятели, без цел в живота. Мърша.

        Добре е да се знае, че не всички буфери са като него – имам приятели от Локо – съвсем нормални човеци, само дето лайна като този създават ненужно напрежение. Утрепка.

        • Аз не коментирам нормалните! Всеки симпатизира на някой отбор. Коментирам такива олигофрени като този болен мозък, чиято единствена цел в съществуването им е да плюят. Такива има от всички отбори!

  5. Поредния балон който ще каже ПУК съвсем скоро
    12
    11

    Анрьо така надуваше балона и за Запро Динев и всички видяхме, кво стана накрая.

  6. 9
    12

    И Марко Параван, ще налапа черно-белия салам

  7. 7
    20

    Заглавието-…селските картотекират ….за Дунав.
    В текста -селските ще опитат да картотекират …..за Дунав😎🤣

    А нещо за офертата за свидетеля на петата от финала, кристиянчо?🤣
    Или пак ще остане верен🤣🤣🤣🤣
    Няма такава сган като жълтата!

    • 8
      5

      Много ли те вълнува офертата чернобилска проститутко? Разбира се че те вълнува, при вас такава оферта няма да дойде посмъртно. Само крава с теле за вашите куци коне.

    • 10
      4

      И какво не ти е ясно в заглавието? Не е написано-Ботев картотекираХА, а Ботев картотекирА. Успяваш ли да смелиш, или още преживяш като крава? И да, Марко,ще влезе второто полувреме и ще се разпише, ама да знаеш че Киро е наредил така да стане. Тъпа чернобЕлска утайка!

    • 9
      3

      Свидетеля, пИтатъ, коляното….можеш да си намираш докато ти порасне коса. Кристиянчо Кристиянчо, ама момчето се усети навреме да си бие камшика от чернобелската утайка. Аналния двор, или по-скоро Аналния Канал на Аграрния е прокълнато място и всеки бяга от там с мръсна газ.

    • 11
      9

      Стоян канара е доволен че е уважен и сигъзка за всяка юрдечка жа има мента и мастичка на корем….сборен пункт хоремака у Стряма при бай Наско селския ва да гоейба.

      • 7
        5

        Тал ли си че питам за бат ти Стоян канара иска те чисто гол да му викаш на ушенце само Локо дордият носител на подарената купа.

    • 8
      11

      ми иди в Коматево и шибай. Нареди черен до бял гъз и шибай. На тях им харесва. ники Белото ги е научил

  8. 8
    22

    Андрей, май офертата за Кристиян се оказа … балон!
    каква изненада!!

      • 6
        15

        Нормално. Вие винаги сте след тях, но винаги искате да сте като тях

Коментарите са затворени