REFAN с щедри подаръци за всички участници в благотворителния тенис турнир „Пик мастърс“ 2019

0
76

Щедри подаръци от REFAN получиха всички участници в благотворителния тенис турнир „Пик мастърс“ 2019. Събраните пари от инициативата ще бъдат разпределени между детските тенис школи в България.

Козметичният бранд редовно и с готовност подкрепя и спонсорира събития в полза на детския спорт и в името на младите хора. Всички, взели участие в благородната кауза, си тръгнаха с продукти на REFAN – мъжката козметична линия Men perfection, която съдържа иновативната съставка LanacitynTMPF срещу цялостно предпазване от замърсения въздух на градската среда.

Младен Маринов – министър на вътрешните работи и Боил Банов – министър на културата, връчиха наградите на големите победители в юбилейното издание на „Пик мастърс“ 2019. Турнирът е за двойки-мъже в аматьорския тенис и се проведе в два последователни дни. Прекрасната му кауза е да подпомага талантливи деца в тениса и да им даде възможност да вървят по стъпките на Григор – както каза министърът на културата Боил Банов.

Министър Младенов поздрави победителите и пожела успех и високи спортни постижения на всички деца, в името на които се организира спортната инициатива.