Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе много гневен след поражението на отбора му с 1:3 от Черно море. Босненецът призна, че е имало редица грешки в играта на „смърфовете”, ала сезонът вече е в разгара си, а предстоят и мачове за Лига Европа. Акрапович не е видял „желание и устрем” в играчите, като довери, че ще имат проблем футболистите, ако продължават така.
„Заслужена загуба за нас. Не направихме това, което бяхме планирали. Само първите 20 минути имахме добри шансове. Първата грешка в защитата ни получихме гол. Втората грешка – нов гол, а и третата дойде третото попадение. Всички голове в нашата врата бяха заради нас. Тренирахме за този мач, но не успяхме. Имаше играчи, които не слушаха или не искаха да слушат. Това е моя работа и ще я оправя”, започна той.

„Имам играчи, които играят, когато им е удобно и нямат притеснение. Когато можеш да подаваш и да правиш хубави атаки с технични изпълнения – добре, но ако нещо не функционира трябва да покажеш зъби. Загубихме 30 топки в 16 метра, а когато противникът е качествен, то ти не можеш да контролираш този процес. Не успяхме да се справим с Родриго. Играем, когато ни е удобно, а футболът е неудобна игра. Когато не даваш за 90 минути всичко от себе си, не печелиш точки”, започна той”, акцентира Акрапович.

„Целият отбор визирам конкретно. Да започнем от вратаря до последния в атака. Всички ме разочароваха. Не е единичен случай. Всички не показаха „топки”. Не показахме реакция и трябва да променим нещата, тъй като ще имаме проблем”, продължи треньорът на Локо Пд.

„Дано да е прекомерно желание, но днес 100% не беше това. Подценяване? Кога можем ние да подценим? Някои явно празнуват още финала за Купата и само това е може би причината за подобно представяне. Сърдит съм и не искам да казвам повече. Играчите трябва да се коригират иначе ще стане проблем”.

„Ние 100% ще изглеждаме по-добре в Лига Европа от днес. Познавам отбора си и за такъв мач мотивацията няма да липсва. Искам винаги да я има тази мотивация и да я покажем на феновете, които ни подкрепят. Не може един играч да си избира мачовете, в които да играе добре. Ако не подходиш сериозно в 90-те минута, просто нямаш място във футбола”, говори още Акрапович.

„Едните имат по-голяма техника, другите са силни физически. Радник е по-качественият отбор като индивидуалности. Тук първата грешка е да говорим за Радник, тъй като в следващия ни мач е в петък и сезонът може да започне лошо за нас”.
„Петър Витанов беше контузен преди мача и липсваше за нас, това е лошото”, завърши Бруно Акрапович.

38 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Сааде локу сааде тото круши великан,нали взейми купътъ….

  2. ай цигански лайнари кому кура лапахте на морето?къш на магистралата лешпери!

  3. аххх локо локо зашто зложи нас локо сарцето ми е локо пловдив когат баштами ми беше маика

  4. Какъв е този facebook коментар на човек без снимки и приятели в профила си.
    Дончо Донев, ти знаеш ли, че си слонска чикия?!

  5. 4
    1

    Бат Жоро ги обеденил около идеята 1Х2 ха ха късмета ви свърши

    • 2
      1

      Това е Пуф-Паф Арена. Скоро ще се върнете където ви е местото, до вагоноремонтния.

  6. 4
    5

    Бруно, оправяй защитата и си вземи хората, които ти искаш, а не тези които някой глупак ти налага.
    Обясни защо селекцията е лоша и защо отбора е по-слаб от миналата година. Кой те накара да изгониш играчи като Буна, Бановиц и Везалов, а на тяхно място да вземеш юнощим които не играят дори и в Арда?
    Нека този, който го ер направил, да си вземе поука и веднага да оправи нещата. Стига комплексарщина! В Локо се играе заради качества, а не не принципа “наши и ваши”!

  7. 8
    6

    Нямате публика (ФАКТ), нямате стадион (останал е само полумесец и скеле за джипситата), нямате тренировъчна база (ФАКТ), нямате школа (няма ги на картата), нямате деца да играят в школата, нямате отбор (вчера – пълен ташак), нямате и треньор (всеки ден му го казвате)! НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ!!!

  8. 9
    5

    Димитър Илиев е пълна мвърда само ръкомаха и нищо не прави Закотви го на скамейката Пусни Жоро Илиев с Ожболд и Аралица напред

  9. 6
    5

    Загубата винаги боли, но Черно море не са случаен отбор. Като гост всеки може да загуби там. Добре е да се видят всички грешки, да се коригират, доколкото може – без излишни емоции и нерви и в ЛЕ да са по-малко.

    Защитата трябва да е на ниво!

  10. 8
    3

    Отборът игра перфектнол Съдията бе подкупен от жълтурите и Домусал Браво на Акрапович! Много ми хареса и Димитър Илиевл Истинскш капитан и боецлл

    • Мърков ходи да духаш на Димитър Илиев

  11. 7
    3

    Оставете Бруно да работи на спокойствие, все пак той е немски възпитаник. Тактиката за мача ни беше – сипи я на Аралица… и той вкара (значи е правилна). Не бяхме планирали само, че Морето ще ни сипят три пъти (ще се коригираме). Жоро Илиев следващия мач ще бъде много по-добър, защото сме му взели нова патерица да си помага (момчето гони рекорд, така че тихо). Митко Илиев вкара гол, към него нямаме забележки.

  12. 5
    1

    “Някои явно празнуват още финала за Купата и само това е може би причината за подобно представяне.” Бруно Акрапович.

    Коментар на Станислав Мърков Стикса след 50 години във форум – “Купата, петата, Ожболт, купата, петата, 15.5, Ожболт, финала на финалите”.

    Събудете се и заповядайте в днешния ден. Май месец отмина отдавна, отмина и юни, а юли вече е преполовен…

  13. 8
    5

    Бруно, ако отбора ти играе, когато си поиска значи ти трябва да си ходиш вече.
    Един треньор изпусне ли “съблекалнята” и не може ли да мотивира футболистите си трябва да напусне сам.Аз толкова хрозна и хаотична игра не съм виждал.
    Бруно, напусни сам и с достойнство отколкото да те сготвят футболистите или да те изгони публиката.Напускай!

  14. 12
    4

    купата я взехме случайно с голям късмет,това не значи че тоя некадърен тренер трябва да стои начело на отбора

  15. 7
    2

    Така се получи щото Октай Юсеин и Един Бахтич не започнаха титуляри!

  16. 10
    3

    Имат топки ама отзад

  17. 11
    2

    “Играем, когато ни е удобно…” и когато залозите са подходящи. Ще видите следващия кръг двата тото-гиганта какъв мач ще изиграят, че даже и букитата в Азия си нямат идея…

  18. 8
    2

    Бруно ти правелно си призна че вски ден ти казват че за треньор не ставаш.Отбора ти играе юруш на пред юруш на зад без никакъв замисъл. С една дума ритнитовкоци.

    • Какво, по дяволите е правЕлно, бе, читак неграмотен?!

  19. 8
    2

    ЮРУШШШШШШШ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ПУУФ ПАААФ///КЕНЦ!:)))))))))))))

  20. 4
    4

    Правце Акрапович. Имам чувството, че Г. Илиев изигра последния си мач като титуляр

    • 4
      3

      Нямаш акъл за две стотинки. Г.Илиев и М.Илиев са незаменими.

    • 4
      9

      мий су чиниите. на финала се видя кой има топки

  21. 8
    5

    Акрапович много точно го каза.
    Някой май ще си заминат. Жалко, че освободиха Везалов – сега защитата от най-добрата стана най-слабата за съжаление.
    Ами вземете най-после добри бекове, сложи Петрович разбивач и си готов. Напред сме добре.
    Г. Илиев или да играе за Локомотив или да си се връща при тези, които го изгониха.

  22. 10
    4

    НИЙ СМИ КЛОАКОМОТИФ , ОЧАКВАМЕ ОЩЕ НЯКОЛКО БОЗДУГАНА В ЗАДНИКА НИ МИРИЗЛИВ !

    • 1
      2

      Ти извади ли си петата от задника или се е заклещила там?

  23. 16
    2

    “Много съм сърдит!”

    Ей ся си еба майката! 😀 😀 😀

  24. 18
    6

    Майка си дейба локомотивоциганска! Изпадаме!

Коментарите са затворени