Феновете на Локомотив Пловдив показаха и днес, как се подкрепя любимия отбор, дори когато загуби мач. Дълго след последния съдийски сигнал ултрасите на смърфовете пееха един от любимите си рефрени и поздравяваха носителя на Купата на България за играта му днес, въпреки претърпяната загуба.

На практика Лудогорец получиха трофея си, чувайки единствено песните на агитката на Локо Пд.

 

130 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ИЗЯДУФМИ ДЪРВОТУ!!! АПНАФМИ БАХУРА!! ВРЕМИ Е ДА ПОМИСЛИМ И ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО! НУЖДАЕМ СЕ ОТ ДЖУЛЯЗУ, ВЕЛПАПЕ И БАКЪР! НУЖЕН Е И КЮМУР ЗА ИДУЛА, ЧИ ИНЪЧИ ША СА БАТАЛЯСА!!! ,,,,Я ВИШТИ КЪФ КРАСАВЕЦ Е НАШИЯ КРЪСНИК: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ДА ГУ ПАЗИМ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА! ХИЛЯДИ МАЛКИ АБИНЦА ПЪПЛЯТ ИЗ СТОЛЮПИНОВО, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА. Ф УСТАТЪ ИМ И Ф СЕРСЕТО Е САМО ИДНА ДУМА, КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!!!! ПУФ ПАФ:))))))

  2. 8
    3

    Равносметката:
    Измина един ден от мача за Суперкупата на България. Като гледам в темите за тази среща има много коментари, но какво прави впечатление:
    Никой локомотивец не подценява спечелването на купата. Искахме и тази купа, имахме шансове да я спечелим, за съжаление по една или друга причина, купата не е при нас, за което много съжаляваме.
    Въпреки че съотношението между фенове на Локомотив и Разград беше сигурно 10:1, никой не преувеличава този факт, и да го изкарва едва ли не някакъв подвиг и че това е по-важно от самата купа.
    Никой не коментира, че някой е заповядал на Локомотив да падне и в знак на протест срещу заповедта футболистите на Локомотив отказвали да атакуват и да ритат към вратата.
    Никой не е коментирал, че Локомотив е подарил купата, с което си е гарантирал шест точки през следващия сезон и едва ли не е поробил лудогорци.
    Не, няма такива простотии и това е страхотно.

  3. 4
    3

    играха два турскоцигански отбора на кой му пука за жалките селяни от лайногорец и техните курви от велбъжд столипиново?Чернобели магистрални курви никога няма да стигнете великия Ботев по купи и успехи,просто сте обречени да сте дънни риби …

  4. 5
    3

    РОГОШ…МАНОЛЕ…..СТРЯМА…. КУПАТА Я НЯМА!!
    ОЖБОЛТ ПЕТИЧКАТА ВЕКОВЕН!!

  5. 5
    5

    Локу Але ,Але пак насрани сме хахахаха…

  6. 5
    5

    Момчетата играха със сърце бяхме по добри а Лайногорец и неговото сателитче Бутвфъ от Сопот тепърва ще ядат големия боздуган.

    • 5
      2

      Локо са курви на Лудогорец и както каза Домуса контролна среща в която играха 8-9 футболисти от Лудогорец

  7. 9
    7

    Странни неща се случиха около телевизионното излъчване на снощния финал за Суперкупата на България между Лудогорец и Локомотив Пловдив, завършил 2:0 за тима от Разград. Двубоят бе предаван пряко от Диема спорт, като единствено тази телевизия има право да показва след това с логото си репортаж от срещата.

    Проблемът е, че въпросният репортаж бе така монтиран, че в него НЕ ПОПАДНАХА трите момента, в които топката влезе във вратата на Лудогорец след изстрели на черно-белите. В две от тези ситуации головете бяха отменени заради засади (каквито имаше). При третата обаче бе отсъдена игра с ръка на Бирсент Карагарен, което бе изключително съмнително решение на главния съдия Ивайло Стоянов – Сватбата.

    И тук идва въпросът: Как така екипът на телевизията, собственост на Кирил Домусчиев, прецени да не включи тези 3 ситуации в репортажа си, който е с продължителност 7,43 минути? Това не е ли цензура? Или може би наглост? Или просто страх от големия бащица да не издърпа ушите на някой от журналистите, усъмнил се в редовността на отменените голове? Или може би липса на професионализъм?

    Със сигурност това е ГОЛЯМ СРАМ!!!

    • 8
      1

      АБИ ТОЙ Е БЕЗПРиСТРАСТЕН!!!!! ПУФ ПАФ:))))) ЗАШТОТУ ПРЕСТРАСТИЕ УЗНАЧАВА ДА СИ СТОЛЮПИНЕЦ(МНОГУ ДРЕВЕН АПАП), НЕШТУ КАТУ ДА “ПРЕБЪДЕМ”:)))))))))……… А ПРИСТРАСТИЕ, Е ДРУГА БИРА:)))))))))))))))))))))))) МУ ХАААААААААААААААА

    • А бе плешив гъз, кой го ебе за циганския отбор. Не разбрали, че отборите без фенове не се отразяват много, защото няма интерес.

    • ВСЕКИ БЪЛГАРИН, ИНТУИТИВНО ПОСТАВЯ ПРЕДСТАВКИТЕ В ДУМИЧКИТЕ……………..САМО МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ГРУПИ(АПАПИТЕ), ДОПУСКАТ ГРЕШКИ!!!!

  8. 9
    5

    След толкова много превъзбуда идва и истинкото мъчене.Нали сме РОБИ трябва да се подчиняваме на по големите и по можещи отбори,сега и Търнава като ни изклецат почваме да се мъчем във първенството пък там който и кадето ни хване ще ни ебе особено във 8 кръг нащите благодетели от Ботев ще ни ръгат много мошно,та нали вече сме им домашната Курва.
    За една купа посметище доживотно това сме ние Локомотив.
    РОБИ И КУРВИ НА БГ ФУТБОЛА.
    Лудогорец ни игра на 50 % ако бяха игралина 100 % щеха да ни бият със двуцифрен резултат.
    Да се маха този страмен треньор за нищо не става.БРУНО напусни Локомотив.

    • 4
      6

      Колко е смешно да си селяк жалкар от Стряма…..щял да пори той с дебелите пръстчета а за Пена а за Мара и накрая опънал козичките на Стряма. В 8-я кръг питаш бат ти Стоян канара за вълшебния крем от куромела и ва искам намазанки приклекнали в очакване на големия бахур ва да тейба.

      • 2
        2

        РОБ не се коркай бе КУРВО.
        Ще ни ебат яко та нали за това ни подариха купата.

  9. 8
    3

    хахах циганите как бараха рязаните мечове:)

    • 3
      8

      хаха манго, а на тебе меча на Ожболт още ти е в задника, хахаахаххахах

  10. 6
    1

    Правилно, много правилно, бяха отменени. И да бяхте вкарали, щяхте да ядосате само звяра

    • 3
      4

      на Ожболт имаше ли засада в 72 минута хахахаххахаххахахаха

  11. 5
    3

    Андрей, да да видим отменените голове на Локомотив, бяха ли правилно отменени. Пусни репортаж, пък ако случайно не намериш, може да пуснеш статия по въпроса и да се позаинтерисуваш кой и как скриха трите отменени гола на Локомотив. Направи нещо добро и за Локо феновете, поне веднъж.

    • 4
      4

      Чисти засади, може да ги видиш във вашия сайт: столипиново дейли

  12. 5
    3

    Андрей защо не пишеш за теслата която удариха на Локомотив?Защо не качиш репортаж?Още ли те боли от 15 май или не искаш да се заяждаш с по-големия брат от делиормана

    • 3
      1

      Защото нямаше тесла. Перфектно съдийство имаше. Вие сте си курви на Лудогорец и ви пожалиха само с 2 гола, защото играха 8-9 човека.

  13. 5
    5

    Нека да се опитам да навържа нещата. На финала за купата на България, най-важното и най-забележителното беше, че жълтурите са били много. Кой победил, кой взел купата, няма значение.
    На срещата за Суперкупата, феновете на Локомотив бяха десет пъти повече от тези на Лудогорец, но сега се оказва, че това няма никакво значение, важното е кой е взел купата.
    Ще помоля жълтурите, които са царе на безумните обяснения и оправдания, да го обяснят малко по-добре това, че никак не се вързват нещата.

    • 5
      3

      А най интересното е как Локото събрали 800 човека на сектора, а жълтурите на финала с 6 такива сектора събраха 15 000 хахаехаеахеайаейайгхххеа ебати кривити селски тикви

    • 2
      2

      Интересното, важното и основното тук е че Ботев има 3 пъти повече фенове в Пловдив.

  14. ПАК РАЗБИХМЕ ИНДИАНЦИТЕ С ТЯХНИТЕ 1 600 ЧОВЕКА НА ТЯХНИЯ ФИНАЛ
    4
    4

    3 юли 2019 г., сряда, 20:30 ч:
    в София, Национален стадион “Васил Левски”:
    Лудогорец 1945 (Разград) – Локомотив 1926 (Пловдив) 2:0 (1:0) /пряко по Диема спорт/ Video stats
    [1:0 Мавис Чибота 3′, 2:0 Джоди Лукоки 90’+3′], ~ 3 800 зрители

    източник: bulgarian-football.com

    • 3800 аааааааааааааааахаххахаххаха. Лекувай се бе манго.

  15. 3
    1

    Не гледах мача. Не съм мазохист. Четох че локото играли добре. Четох още че за лудогорец контролата е добра и са били с 8-9 човека… Значи ли че сте курви и на лудогорец?

  16. 4
    2

    По-големи мазохисти и курвари от вас Лайномотивци не съм виждал!

  17. 13
    4

    ЧЕТЕТЕ ТАПИРИ
    Официално продадени билети – 3 800. https://bulgarian-football.com/superkupa-na-bulgaria.html
    Статистиката разбира се е актуална и в Уикипедия. Превъзходството на феновете на Локо е явно съпоставено с финала на индианците в разгара на лятото в Бургас срещу същия отбор Лудогорец, където общо има 1 600 зрители!

    • 6
      1

      Плешивец, нали вчера пишеше, че Локо имало 10 000 фена на мача

    • 5
      2

      ОСТАЙ ГИ ЖАЛТИТИ БЕ АБИ. НИЙ ТЯФ НИКУГАШ НИ МОЖИМ ДА ГИ СТИГНА!!! ВАЖНУТУ Е ДА СМЕ СПЛОТЕНИ КАТУ УМРУК, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ И СТУЛЮПИНУУ!!! АКУ НЪ РАЗЦЕПЯТ, С НАС Е СВЪРШЕНКА!!!!! ША УТИВА КЛОАКОМОТИФФ В РЯКАТА!!!! ПУФ ПАФ

  18. 6
    2

    Виждащия в мрака 04.07.2019 at 4:53
    6
    7

    “Може да са 1000, но викат като за 10 000. СПАРТАНЦИ!!
    Браво момчета!!”
    МАШАЛЛАХ АБИ!!!НИЙ СНЕ ПО БЕЗСТРАШНИ УТ СПАРТАНЦИТИ, НИЙ СНЕ СТОЛЮПИНЦИ!!!!! ЮРУШШШШШШШШШШШШШШ ПУФ ПАФ!!!!:)))

    • 6
      2

      ТАКА Е!!! “КАТ ШЕПА СТОЛЮПИНЦИ ПРЕД СГАНТА НА КСЕРКСА”!!! НЕМА ПО-ВИЛИКИ ОТ НАС АДЖАСАНЦИ, И ШИКЕРЦИ, ДЕМЕК КЛОАКОМОТИФФФЦИ! ПУФ ПАФ!!

  19. 6
    4

    Официално продадени билети – 3 800. https://bulgarian-football.com/superkupa-na-bulgaria.html
    Статистиката разбира се е актуална и в Уикипедия. Превъзходството на феновете на Локо е явно съпоставено с финала на индианците в разгара на лятото в Бургас срещу същия отбор Лудогорец, където общо има 1 600 зрители!

  20. 5
    3

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ТЕШКО Е ДА ЗАГУБИШ В ТЪКЪВ МАЧ!!! ИДИНСТВИНЪТА МИ УТЕХА Е, ЧЕ ПАДНАФМЕ УТ НАШТИ БРАТЧЕДИ УТ РАСГРАД!!! …..ВЕРНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ТЕХНИЧНИЯ АНАДОЛСКИ ФУТБУЛ!!!! НАШИ ОРА!!! ТАКА ЧИ НИКЪКВУ УНИНИЕ!!!! ДА СЕ ФТУРНЕМ МОШТНО И С УДВОЕНИ УСИЛИЯ ДА СЪБИРЪМЕ КАШОНИ, ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР ЗА ДА ЗАРЕДИМ С КЮМЮР ВАГОНЧЕТО НА ИДУЛА: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13, ДА БЕЗИРОСАМИ ОФИСА: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    И НАЙ-ВЕЧИ С НОВА СИЛЪ ДА ПОДКАРЪМИ ЛАЙНУФЪРГАЧКИТИ И ГОВНОМЕТИТИ: https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif
    ШТОТ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ ЗА ДРУГУ НИ СТАВАМИ!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ И НАПРЕШ АПАПИ!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  21. 12
    4

    Браво на
    Локото. Жив мач. Лудогорец си направи добра проверка. Имаха някои смущения, но като натиснаха педалите накрая греда, гол и край. Локото играха добре. Показват че има израстване. Бурно наистина се справя добре. Ако в състава се вземат 3, 4 по класни футболисти, за сметка на таджика, Биската и житния бегач, отбора ще придобие друг облик. А за Аралица нямам думи, толкова талантлив и толкова неможещ. За публиката няма какво да се драпате. Локото след титлата изгубиха много голяма фенска маса. Ботев си е Ботев там е друго. Те когато са слаби имат най много фенове. Те са водещ отбор с привърженици в цяла България.

  22. 11
    4

    Официално продадени билети – 3 800. https://bulgarian-football.com/superkupa-na-bulgaria.html
    Статистиката разбира се е актуална и в Уикипедия. Превъзходството на феновете на Локо е явно съпоставено с финала на индианците в разгара на лятото в Бургас срещу същия отбор Лудогорец, където общо има 1 600 зрители!

    • 5
      2

      3800 Буахахахаха. Умножаваш ли ?

  23. 8
    5

    Като чета коментарите…оставам с впечатлението, че много е жалко не смешно да си жълт педал (който си го е….л) и то от Коматево. Запомнете там ще си останете … ЗАВИНАГИ…бухаааааа жълти смешници

  24. 7
    5

    ЖАЛКАТА ИСТИНА – ДОРИ СЛЕД СПЕЧЕЛЕНА КУПА, КОГАТО НЯМА БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ, НЯМА ГЪРЦИ, РУСНАЦИ, ГОВЕДА, ИТАЛИАНЦИ, И СБИРЩАЙН ОТ БГ АГИТКИ, ТОГАВА ИСТИНАТА Е ТАКАВА – ВИЕ СТЕ 800 МАНГАЛА НА ФИНАЛА

    • 3
      6

      Ти по добре виж къде потъна Стоян канара че от мача за купата дава нещо заето ва да тейба.

  25. 13

    НА ЧИБОТА МУ ИЗЯДОХТЕ “ХОБОТА”. СЕГА ЯЖТЕ И МОЯ !!!ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА.

  26. 10
    2

    АЙ МАНГАЛИИИ – АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ!

    КЪДЕ БЕШИ АГИТКАТА ОТ БУРСА С 10-ТЕ РЕЙСА , ЧИ НЕ Я ВИДЯХ ?

  27. 13
    2

    Момчета, що така изчезвате като публика ?

    • 8
      1

      Щото емигрираме ние от Столипиново. Ставаме цигани-германци

  28. 7
    2

    Анаааа, няма цял катун ЦИГАНИ!!! Къде сте, ач кюпеци??? В циганската махала на с. Розино и Хр. Даново в Пазарджик и Асеновград раздаваха безплатни билети, кифтета и кебапи, талиги до софето да може да бере джеляз по пътя и накрая пак малко апапи!!! Вай, вай, вай …. локо, локо що злагаш ти нас?!

  29. 7
    4

    Очинайки от автогара Север! Идва Царско село! Жъ ви ивйе! Ихууууууу!!!ш

  30. 10
    5

    на турско циганската сган от велбъжд сптолипиново не и остава нищо друго освен да се запътят пак към магистралата където им е мястото

  31. 8
    2

    Що нямахме феное на стадиона? Да не са пред Общината да чакат купата?

  32. 7
    9

    Тошу НацуналЪТ: Ни щъ ф Гирманийъ! Там му ръскриъ! Или ф Барцилонъ или ф Куматюу!!!шш”.

  33. 6
    9

    За всички преброители, статисти, драскачи, матиматици и най вече крастави жълтурци искам да ви благодаря за реалните коментари и ви желая цял сезон така да ви свирят и на вас!

  34. 8
    7

    Прудадуйми ли Тошу Нацуналът,ва!? Двйе гудини й буядисвъл пйейки ф Гирмания, с нйегу падами ут нисъщиствуащи държаи!
    Йофтину га давам!

  35. 7
    3

    Не се присмивайте на циганите.Два коня умряха на магистралата,а на три нелегални нелегални таксита им блокираха двигателите.Иначе щяха да са два пъти повече на трибуните.Льоко олеле.

  36. 6
    13

    Смешници ли ,кви сме..най важният мач, когато трябваше го взехме..за справка 15.05…а колкото до снощи реално мача беше равен ..но не позволиха,някои отговорни фактора в БФС…та така жълти приятелки дайте го по споко

    • 10
      6

      Най важния мач беше да ви видим колко фена имате.
      Ботев 15 000
      локо 4 200

    • 4
      1

      Ей тва БФС що не пусна някой гол от засада…

    • 22
      2

      Това ли ви беше най-важния мач,нещастници??? Финала с Ботев..това ли???! Толкова тежък комплекс ли имате от Ботев та това се оказа най-важният ви мач??? Не е ли по-важно да се представите добре в лига Европа например??? Нали там е мерилото?! А и там БФС не би трябвало да ви пречи…Ама,не…Ботев та Ботев…Значи като сте били Ботев вече можете да умрете спокойно…Не вярвах,че Ботев ви е толкова тежък комплекс…И какво се оказва… Щом сте били Ботев на финала за купата значи сте били целия свят…Не можете да се усетите как се излагате…

      • Селски, ако съдиш за другите по себе си, рядко уцелваш истината, но винаги си показваш селянията.
        Значи вие сте били над 15 хиляди на мача с втородивизоинния австрийски отбор, но не го коментирате изобщо, а 15 хиляди на мач с Локомотив е нещо велико.

        • С тази реплика показваш на всички,че не си нищо повече от едно нищожество. Тук всеки може да си каже мнението. Ееее видяхме и твоето…Какво да се прави…До тук стига идейното ти ниво…

          • То не е необходимо кой знае какво ниво за да се види селското ви лицемерие.

        • Ти си последният човек на този свят който ще ни упреква в лицемерие. Преди финала за купата вдигахте врява до небесата,че купата щяла да бъде дадена на Ботев заради топлите отношения с отбора на Лудогорец и неговите президенти братя Домусчиеви. След мача обаче се оказа,че това бил най-чистият и честен финал който се е играл някога , и който отборът на Локомотив е спечелил с престижния резултата 1:0
          Еее , кои са лицемерите сега……писачо????

          • Кои са лицемерите ли?
            Вие.
            Само си припомнете какво говорехте вие преди мача и какво след.

  37. 7
    2

    Домусчиев говори за добра контрола в която от неговите играли само 7-8 човека.

    • 2
      4

      Плюс 3 мата съдии прави 11 играча сельо!

  38. 14
    1

    Няма такива”любимци”. Официално: Продадени 1086 билета за супер купата за двата отбора. Вие правете сметка : Колко интелигенция е имало и колко са кренвиршите? Смешници!

  39. 10
    2

    последно разбра ли се кой имаше повече фенове, Лудогорец или Локо?

  40. 8
    2

    “Беше да кажем добра контрола за нас” :))))) хахахаха

  41. 6
    3

    Вземайме ли суперкупата, братя роми?

  42. 6
    3

    200 мангала публика! Срам!

  43. 3
    3

    Айде днес в 10 ч. се събираме пред Общината да празнуваме

  44. 5
    4

    Помаци клети! Над Лилково още димят останките н’а Тъмръш! Родното място на БарековЪ!

  45. 7
    8

    Може да са 1000, но викат като за 10 000. СПАРТАНЦИ!!
    Браво момчета!!

  46. 8
    5

    Няма безплатни автобуси,няма публика.Родителска среща.Само грандомански лъжи и измислици.Цигани,спрете с лъжите,кражбите и самонаричанията.Мангали прости.

  47. 7
    6

    Така гражданите изпращат любимия си отбор! А потните жълти селяни с картонени шапки и сандвичи се изпариха за 60 секунди…

  48. 16
    16

    Локо играе за супер-купа, но никой не иска да ги гледа, защото футболните фенове от Пловдив
    обичат и подкрепят – Ботев (отбора на Пловдив)
    Циганския любимец за пореден път доказа, че е нежелан в Пловдив с изключение на циганските махали!
    Циганьори, турците от Разград са повече от вас! Как не ви е срам да срамите футболен Пловдив?
    Добре, че взехте купата на България иначе и стоте мангала, които ходят по домакинските ви мачове, щяха да си бият камшика и любимеца на 138-те невидими роми щеше да остане и без невидимата си подкрепа!
    Reply

    • 6
      8

      В Пловдив окончателно са ви изхвърлил откакто сложите,, Ъ”-то! Играете на село, на скелето събирате стотина души! Ето това е селския, типичен селски отбор! Жълти курви на Локо, вие нямате представа за футбола, но с тази игра, на този етап на подготовка Локомотив игра много добре! Затова си заслужава подкрепата!

  49. 11
    4

    Тази вечер пак ще има “Безсъници в Столипиново”. Мангалите получиха два черни гола отзад и изпълниха 6,5% от секторите заети от феновете на “Ботев” на финала.Лека нощ.

  50. 15
    3

    2 000 хахаха направо 20 000 кажи. Един сектор за 7-800 човека сте. Има снимки.

    • 9
      9

      Ей Кондьо, а вие как на 6 такива сектора събрахте 15 хиляди? Бягай да поливаш доматите, аграр.

      • 7
        1

        Това е половин сектор, не е цял. Огледай се, има и сектор А. Добави го и готово.

  51. 10
    23

    Над 2000 черно – бели машини отново направиха показно как се подкрепя любимия отбор!
    Жълти мингяни,
    Вадете тефтерите и записвайте!
    И продължавайте да броите!
    Не пречите, шматки страхливи!

    • 15
      2

      Я кажи малко как ще правите “ош-беш” с апапите от Бурсаспор?

    • 11
      1

      Как няма да сте “над 2000”,то цялата публика заедно с охраната ,стюардите,търговците,чистачките,журналистите,фотографите , спортно-техническите щабове,футболистите,са 1749 присъстващи на това събитие.Тъпак прост!

      • 3
        1

        3 800 са зрителите, но ти разбира се не си наясно дори откъде да видиш една статистика

    • 1
      11

      Тройно повече от турското “дерби” за суперкупата преди две години….
      Колкото, толкова…

      • 15

        СТИКСЧО, ти беше ли на мача? Видя ли МНОГОБРОЙНАТА АГИТКА НА ЛОКОТО ОТ ПЛОВДИВСКАТА КУЛТУРНА ОБЩЕСТВЕНОСТ? Или пак си потопил глава в клозетната чиния и си миеш плешивата тиква?????????

      • Как тройно повече?Поне 30-35 пъти повече бяхте!Накратко-да ти еба майката циганска проста!

  52. 10
    15

    Браво на момчетата. Страхотна игра!! Тотална доминация над многомилионната селекция на турците.
    Аралица явно е още пиян от Финала на финалите!

    Честито на Сватбата – спечели някой лев за да занесе на Потка!

    Честито и на папагалите – доживяха загуба на Локо. Само да се готвят за следващото дерби защото с тази игра Локо ще им вкара колкото си иска!

    Чакам с нетърпение мачовете за ЛЕ!

    • 10
      3

      Манго, ти какъв мач си гледал скрит под поличката на маминка????

  53. 15
    4

    Публиката на “Локомотив”Пловдив днес запълни точно 6 -7 % от секторите заети от феновете на “Ботев” на финала за купата .Без повече коментар.

  54. 11
    14

    Ама ний 15 000 селяка кък са изнизахме за 1мин. никой не на разбра а Локото си подкрепят отбора винаги.

  55. 11
    7

    Мангустииии, до купата, за първия мач от ппл може да сложите и медала от днес на затворническите пижами! Да няма да е красиво, ама си е по цигански натруфено и напълно заслужено, все пак успехите трябва да се промотират. А що се отнася до беси и бесика, които са населявали някога Тракия, на неграмитните мангали по на 15-16г, които сега са им ядрото, ще искам да ми обяснят по-подробно по каква линия са ревалентни жепейски отбор от тридесетте години на миналия век и отдавна асемилирани хора, живели тук преди хилядолетия?

    • 9
      6

      Стояне кой ти иска мнението ве калтак недин.

      • 7
        1

        Майка ти е особено заинтересована да научи от къде знаеш ти за бесите, при положение, че знае колко малко си ходил на училище, а колко много си ровил по кофите!

        • 3
          4

          Ти си срама на Стряма ве сульо….срама на селския ти баща грозил недин.

          • 6
            1

            В едно изречение имаш 4 грешки, ако откриеш поне 3, ще ти ходатайствам да минеш в 3 клас преди да те вземат в казармата, която пак гласят за недъгавите циганета под името “строителни войски”

  56. 6
    10

    Ей жълтури излезнахте ли от дупките след 15 май я кажете как ви ебахме майката как й се източихме в путката ей курви жълти никога няма да забравите финала вял живот ще го помните а ние с гордост ще разказваме на внуците за АЛЕНОВАТА ПЕТА ей папагали майка ви мръсна продажна ……

    • 10
      1

      Да, да, тва вече сме го чели, кажи днес как преборихте по трибуните жените на бразилците в лудогорец? Стокипински мастии, дерзайте, иде ЛЕ, а там сватбата, дето е курва на домуса само ще се смее на резилите, сътворени от катуна

      • 2
        5

        Стояне за теб няма ли чиний за миене ва селяко смотан.

        • Тва, че у вас още миете чиниите пред блока не означава, че за нормалните хора съдомиалните са химера. Малко си ходил на училище, мойто момче, за да можеш да си оригинален даже и в коментарите след мангалски мач. Не бих те взел даже да миеш “чиний” на работниците ми

          • 3
            4

            Стояне пише се съдомиялна айде по отговорно…..знам че си селско и тъпо парче но се постарай малко.

  57. 9
    3

    Така силно се чуваха както на финала за купата.хахахаххаха смешни 500 човека

  58. 16
    3

    Черно бели сме колко жалки сме и даже буфери на файтони сме але але але

  59. 5
    8

    ЕДИН ПОСЕРКО НАРЕЧЕН СВАТБАТА ОТНЕ КУПАТА ОТ ЛОКО,ЧИСТ 100%ГОЛ ОТМЕНИ НА КАРАГЕРЕН.ДА МРЕ В ЛАЙНА ТАЯ КУРВА НА ДОМУСА,САМО ЛОКО!

  60. 11
    18

    Жълтурци, я кажете как опразнихте стадиона за 2 минутки, като играхте срещу нас?

  61. 30
    9

    300 чернобели язовци, миризмата им се усещаше даже от екрана

Коментарите са затворени