Двама футболисти на Ботев Пловдив ще пропуснат утрешната контролна среща с Царско село в София, научи PlovdivDerby.com. Александър Тонев и Филип ван Арнем са с контузии и ще пропуснат проверката.

Българинът е с по-сериозна травма, като прегледи в столицата са установили, че той има възпаление на костта, което може да му попречи да играе в първия кръг срещу Арда Кърджали. Все пак от лекарския щаб на канарчетата се надяват лечението, което се прилага на Тонев да даде ефект и крилото все пак да е готов за този мач. По-лека е контузията на холандския футболист, който ще е на разположение на старши-треньора Желко Петрович за гостуването в Кърджали.

54 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев без Александър Тонев и Филип ван Арнем

    Ботев без стадион

    Дио кога ще търпим мошениците и лапачите ?

  2. 10

    300 билета само за сектора ни. Ми нямам финанс пък и каруцата са развали – ни мога да ида на мача в софия .
    затова набих мойто Айше и сига реве под кашоните.

    • 1
      3

      Темата е за Ботевъ коматево 2011. не е, за носителят на Купата на Бг. ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД НА МЕТАЛИК КОМАТЕВО 2011.

  3. Алън Фостър Дълес – шеф на ЦРУ/1953-1961г/ –и ръководител на американските тайни служби в Европа по време на Втората световна война
    и по-малък брат на Джон Фостър Дълес държавен секретар на САЩ при президента Айзенфауер ,
    . заявява през1947г:
    „Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическият свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството – тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: „ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”.

  4. Maча на мачовете ///нали така го кръстихте финала хохохо
    Какво става с C.C и тяхните факти и доказателствА
    ВИЕ СТЕ НАЙ СМЕШНИЯ ТИМ…….

  5. 1
    6

    Недостойни за името Ботево-ЦСКА
    разбраха ви всички—–Индианцииии

  6. 5
    2

    Мачът с Арда ще е мн….изключително.. коварен…Помните ли когато Монтана като новаци в елита водени от Ф. Спасов като домакини ни биха на старта унизително с 6:0 или 6:1 не помня точния резултат?! Тогава те горяха да се докажат , а нашите кой знае какво са се мислили…но след мача изобщо не знаеха на кой свят се намират…Сега се очертава същата работа…Арда стартира в елита пред собствена публика и гори от амбиция да се докаже…ДПС имат влияние навсякъде и като нищо могат да уредят и да подарят една победа на своята публика…Пък и треньор им е Ст. Белчев който без съмнение ще ги нахъса да играят на живот и смърт. Той вече ни е побеждавал като треньор на ЦСКА с 2:6 в един скандален мач в който рефер беше екзекутора Железов който във въпросния мач свири всичко наобратно…Футболистите на ЦСКА в същия този мач осакатиха половината отбор на Ботев а червените картони (2) естествено бяха за играчите на Ботев.. Веднага след този мач предстоеше реванша с португалския ” Маритимо ” в който Ф. Виана игра с 8 шева на коляното…И за ужас на всички зложелатели Ботев там се представи повече от достойно защото съдиите които свириха мача в Португалия не бяха българи???!!
    Така,че много внимавайте с Арда в Кърджали….Дано това някой да го каже на треньора Петрович за да си направи хубаво сметката… как да изглежда…и.. с каква тактика да играе отбора на Ботев в този мач…

  7. В аматьорските дивизии имахме повече публика от пловдивския “любимец” на финала. Тъпак

  8. 7
    2

    500 билета са продадени до момента в секторите на Локомотив. Любимци!

  9. 11
    5

    Само Ботев! Отборът на феновете! 3 към 1

    • 5
      1

      Ти купи ли си карта че останаха само 15 995 другото вече е продадено.

  10. 4
    7

    Цскарите мнго добре ви го казаха : недостойни за имато Ботево.

    • 11
      1

      Кои, оранжевите ли? Сещаш ли се, че същите ви пребиха? И вместо да обвиняват Ботев и Черно Море, да си зададат въпроса, защо не биха Лудогорец и не станаха Шампиони?!

  11. 23
    3

    Братя, кривоглави крафтуни радвайфти са, чи сми горди нуситили на Буфер-Калъфка! Божо, зафатай да дуфчиш! Иляду лева капару дава секи кривоглав пайтак, за тату- Буфер-Калъфка на вмирисана ндианска дупара !

    • 15
      2

      Могу силен момент ! Плача гордо от щастие !

  12. 12
    2

    Като гледам някои яко ги тресе комплекса Ботев! Един не спи през нощта, друг пък още става и започва, това ако не е комплексарщина здраве му кажи!

  13. 1
    8

    Царско село vs Коматево соло, ДЕРБИТО между Соф. и Коматево.

  14. 5
    1

    Александър Тонев е трансферно разочарование за Ботев!По добре да си търси друг отбор все е контузен един мач не изигра на ниво,не знам как е игралпреди в Европа…

  15. 15
    13

    Кривите глави, ако играеха финал за супер купа, Андро да е написал досега 150 статии.
    Изглежда и при него болката е голяма, като при всички индианци. Болка, голяма и неизличима за цял живот.

  16. 8
    12

    Тука гледам един индианец написал 15 коментара. Изглежда той е от малкото бледолики, който все още не се е самоубил след 15-ти май.

  17. 8
    12

    ЦАРСКО СЕЛО-СЕЛСКО СЕЛО.. КОМАТЕВО КЛАСИКА ВЪВ ЖАНРА ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКО СЕЛСКО ДЕРБИ

    • 14
      4

      Спомням си един мач завършил 2:0 за Царско село срещу едни Кантонери. Не беше отдавна.

      • 4
        3

        Какви спомени очакваш,като го гледаш как пише.Бас хващам,че ако сега го питам как се казват футболистите им…ще ми назове максимум 6-7 🙂

        • Много бройки му даваш! Той не може да брои!

  18. 33
    12

    Абе някой да се сеща великият Доко колко сезона има в Б група?

    • 15
      32

      Абе някой да се сеща Локо от кой взе купата и също така като станаха шампиони кой отбор изпадна ?

      • 25
        4

        Локото изпадат като момченца. Ботев не е изпадал, Ботев беше изваден служебно от професионалния футбол. Вие като изпаднете по 5-6 години ритате в Б група. Ако не беше Велбъжд и до ден днешен щяхте да сте там, или във В група. Вие и Чорбата сте единствените отбори влезнали в А група служебно.

    • 11
      23

      Е, дай да почнем от дъното ,във В група няма нито един сезон Локомотив! Как е в ботевЪ положението с аматьорските дивизии???…

      • Добре беше – имахме във В повече публика от Турския Любимец в А.

        Изясни ли ти се?

    • 20
      8

      А бе, аз се сещам за един индивид, Емо Наков имащ в хола една купа!

    • 1
      3

      Samo pomnia che gi udarihme dva pati edno vreme. Daje v Plovdiv vkarah za 0-1 v 4-ta minuta.

    • 13
      6

      Само Доковци пишат обаче си мълчат за 12 години на Доко в Б група … утре лудогорското пиле, като ви боцне от зад ще млъкнете …

  19. 16
    9

    Станислав Квазимодото е имал пак достъп до интернет, пак е бил на смяна пазач. Много грозен, плешив и тъп селяндур е Квазимодото. Тук му е живота – няма приятели и соц.контакти

    • 7
      12

      То според вас и Акрапович нее треньор, Крушарски Купоносителят е Христолов 2, Локо няма фенове… въобще индианщината е тотална, няма те един нормален, на вашия език всъщност в черното стадо овце, все има една бяла???ДАЛИ???….

  20. 34
    10

    Велик Ботев с Велика Публика! 3 към 1
    Утре е дербито на малоброкните : Цигани или кренвриши ще имат повече фенове това е въпросът

  21. 13
    31

    Жълтокожи, ЛОКОТИВ Е СТАВАЛ ШАМПИОН, няма как да има една ГОЛЯМА ПОБЕДА!ДА ТАЗИ НАД КОМАТЕВО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА, НО НИЕ СМЕ С ИСТОРИЯ ПОЧТИ ВЕКОВНА… стига комплекси от ГОЛЕМИЯ ЛОКОМОТИВ…

    • 26
      6

      ХАХАХАХА, БАХТИ ПАЛЯЧОВЦИТЕ МАЙНА !!! МНОГО СМЯХ МИ ПРАИШ…

      • 7
        20

        Предполагам най- ти е смешен ника ми- ОЖБОЛТ, действително ви направи за смях, редно е да се смеем…

        • 9
          1

          Да, и той е смешен. Но колкото си смешен, толкова си и жалък.

  22. 20
    11

    Смешко, бихме ЦСКА пред 15000. На вас това ви е единствената голяма победа в жалката история

    • 17
      9

      КВА ПОБЕДА БРАТ, НАРЕДЕНА ПОСТА ОТ ВЛАСТА, КОЯТО ОТДАВНА Е ЗА СМЯНА…

    • 11
      18

      Аве селски само ти ли не разбра че чорбата ви даде за да не ва закрият бе педал стрямаски.

  23. 8
    24

    Две ментета, не е загуба! Проблемът е как ще играе ботевЪ с разбита психика от ПЕТАТА във финала???Да не забравяме, че в Кърджали се очакват 15 000 човека на стадиона, а ботевЪ доказа, че пред публика не мо жед а играе… Свикнали са на празното Коматево и се шокират пред повече от 2000 индианеца.

    Прогноза, Арда-ботевЪ 1-0 гол с коляно…

    • А бе тъпанар – плешив, турците от Кърджали ще играят на вашата джамия!

Коментарите са затворени