Футболистите на Ботев и националния отбор на България Тодор Неделев и Кристиан Димитров се включиха в подготовителния лагер на своите съотборници във Велинград.

След едва шестдевна почивка след участието си в европейските квалификации с държавния тим, двамата се присъединиха към “жълто-черните” в курортния град.

При пристигането си в неделя вечер Неделев и Димитров бяха посрещнати лично от треньора Желко Петрович, който ги приветства с добре дошли, а на следващата сутрин направиха първо занимание с отбора от началото на лятната подготовка.

След пристигането на Тошко и Кристиан групата на Ботев на лагера във Велинград нарастна на 25 състезатели (22 полеви и 3 вратари). Понеделник е първият ден от лагера, в който абсолютно всички в състава са напълно здрави и на разположение на треньора.

В различни периоди по време на първата седмица от престоя във Велинград на облекчен режим се подготвяха Кристиан Добрев, Антон Карачанаков, вратарят Янко Георгиев, както и претърпелите наскоро операции Васил Шопов и Димитър Тонев.

С дълготрайни травми в Пловдив са трима играчи на Ботев – Джонатан Перейра, Атанас Зехиров и юношата Иван Василев.

66 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    8

    Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за…

    Тази песничка сме я чували много пъти и вече взе да не гали ухото

    Летният трансферен прозорец отвори, слънцето яко жужи, навън здраво напича и се почна. Старата песен на нов глас. Едно също и едно и също. Левски и ЦСКА искат Кристиан Димитров, но, видите ли, той е в полезрението на: до вчера белгийци, днес холандци, утре марсианци, вдругиден Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп току-виж дошли в България и се сбили край Коматево за централния защитник.

    Тази игра се играе от години, стана банална, но не спира и сега. За да се вдигне цената на даден футболист, особено когато е желан от „сини” и „червените”, се пуска инфото, че на Запад го искат.

    Те може и да не са чули за него, обаче го искат. И толкоз! Не че Кристиан е лош футболист, напротив – има огромен потенциал в него. Но едва ли е хванал окото на някого, след като нищо не е направил в Европа.

    В националния също е зелен. Вчера се пръкна. Да, сбърка жестоко в дебюта си в Прага, но после срещу Косово игра отлично, вкара гол, ама България пак загуби.

    Така че песничката „Еди кой си го искат еди къде си” сме я слушали многократно и вече почти не гали ухото…

  2. 11
    6

    Ахахахаха ахахахаха ахахахаха ахахахаха ахахахаха ахахахаха ахахахаха 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 НЯМА ТАКИВА ЖЪЛТИ КЛОУНИ, ЛОКО ЩЕ ИГРАЕ ЕВРОПА НА ЛАУТА, А ЖЪЛТОКОЖИ, ДА ПИТАМ И КУПАТА ЛИ ЩЕ ВИ ДАДЕМ АХАХАХАХА АХАХАХАХА АХАХАХАХА

    • 7
      6

      Станиславчо , като ти лепнат 20лв билет ,и пак ще гледаш мача по телевизията ,както гледа финала!Или ще обикаляш и просиш от приятели…

      • 4
        4

        Отговори бе , нали си много отворен ,от кой ще вземеш на заем , от Миленката ли , или от Драго ,или близнаците Христоскови ,дето и те пишат тук ,а смешник? Знам ви всичките олигота. Толкова си жалък че вече ако си забелязъл не ти обръщат особено внимание !

  3. 8
    9

    ЛОКО АУТ ОТ ВСИЧКИ ТУРНИРИ
    По непотвърдена все още официална информация от Европейската футболна централа се обмисля изхвърляне на локомотив Пловдив от всички турнири . До тази драстична мярка най – вероятно ще се стигне след констатирани многобройни нарушения в гореспоменатия Клуб по отношение на финансовата дисциплина , наличие на черна каса предназначена за манипулативно уреждане на мачове , упражнен силен и АБСОЛЮТНО НЕПРИЕМЛИВ политически натиск в полза на локо на Финала за Купата на страната на 15.05. тази година и други тежки нарушения на Феър плея на УЕФА .
    ЗА НОВИЯ ТРУС В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ .

    • 15
      6

      Доктор Радева ми е забранила да пия вода……..еееееее какви чудеса прави една петичка.

    • 10
      3

      хахахахахахах.
      Ех, този финал им еба мамата на папагалите.
      Злоба, злоба, злаоба и пак… злоба

  4. 10
    7

    Петата… нямам какво да добавя!

    • 9
      3

      ОТ НА ОЖБОЛТ ПЕТАТА
      ДА ТИ СЕРА В УСТАТА !

    • 3
      6

      От центъра съм манго лилав,смърдящ и гнусен от центъра на лайнут джамия барайте меча давам ви 2 мача в европа смешници и после пак крушо ще продава ли продава мачлета индианцииииии барайте меча.

      • 5
        3

        А всъщност си пропаднал имигрант в Лондон, който мие чинии за да не умре от глад. Спи в една стая с 3-ма други…

        • 4
          1

          И с ебача си от пакистанския си любовник!

      • 4
        1

        Анонимнико, с не анонимна пишка(тази на Езе), да си ебеш путката майчина, долна жълта мастийо!

  5. 10
    7

    След християнски черно-бял чеп, сега идва ред на рязан…жълтите дупари едва смогват…

  6. 8
    9

    Жълтокожи, излезте като мъже и честитете купата на своя съперник!Вместо да измисляте курвенски истории, просто признайте, че Локомотив игра по-мотивирано, превъзхождаше ботевЪ тактически, технически(петата), физически, психически(смеехте се на психоложките)!!! Феновете на Локомотив подготвиха своите играчи за мач на живот и смърт, така вие играхте на 100 процента, а Локо на живот и смърт, оттам дойде и разликата!

    Ето,Ние признаваме, че бяхте повече като маса на финала, но бяхте тотално надвикани от Локомотивската агитка, наброяваща около 6000 човека!

    Бъдете мъже…

    • 5
      3

      Черно – бялото гумно стикс
      още ли в темите за Ботев сере …
      Нема ли най – сетне кой да му го навре !

  7. 5
    5

    Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за…
    3595
    5

  8. 12
    9

    Пичаги бат Стоян канара пита кога пак жа на мандрисат ония от Локото че от тая петъ така му са бил спекал дивия и не можел сюргюна да излява ва да гоейба.

  9. 6
    5

    Истинска златна мина е изпуснал Локомотив Пловдив. Преди време “смърфовете” бяха подписали с иракския дефанзивен полузащитник Осама Рашид, но след само два месеца го освободиха, защото не успял да убеди с качествата си треньорското ръководство.

    А се оказа, че той е бил скрит диамант. Защото към него има интерес от португалския шампион Бенфика, който е готов с мултимилионна оферта към настоящия му клуб Санта Клара. И се очаква да има трансфер на стойност поне 5 млн. евро до затварянето на трансферния прозорец.

  10. 12
    11

    Тошко е симпатично момче по своему…. Щял да ходи до Нил, за да участва в конкурса мистър крокодил…

  11. 16
    28

    Жълти курви!Курвите на цялата Агрупа! ….И на Локомотив Пловдив!

  12. 16
    29

    Жълти безчестници! Тези двамата бяха най-слаби в паметния финал за купата преди месец, който ви донесе вечен срам, а вие покорно ги траете?
    Черно-море изгониха половин отбор с най-добрите си играчи, заради една клюка, а вие тихо си правите пас, след като сами твърдите че сте ни дали финала на финалите в дербито на дербитата?!
    Срам за вас жълти нощожества!

    • 19
      10

      Ромска/циганска/курво,сега като “разликата”ли сипеш простотиите?Боклук!

      • 10
        18

        Да жълта разпоретино! Пиша истините, дето ти (ви) ебават майките!

        • 20
          7

          Сега като анонимен…За трети път казвам-по -голяма циганска курва и боклук от теб няма,под каквито и псевдоними да ръсиш простотиите си !!!

          • 5
            14

            Кажи бе бездомним хаха хубаво ли е да те ебът цигани и да си курва на Локо а ?

          • 4
            10

            С вободна, жълта мастийо! Курви на БКП, на РЕЗАЦИТЕ от Разград, Тото курвите на БГ футбола и на първо място курвите на ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В! Това са факти, неуспорми факти! Това е предостатъчно, за да се славите като най-курвинския отбор и фенове на България!

  13. 15
    14

    Тодор ни плю в лицата на този финал. Никога няма да станеш легенда и да те обичат феновете след този мач. Запомни.

  14. 17
    12

    Колеги ботевистите гледайте да ни стане стадиона, всичко друго е ала бала….

    • 14
      17

      И унижението от 15.05 ли е ала бала селски?
      Стадиона ще затрие ли този исторически срам? НИКОГА!
      Ами, ако и този път самуила ви излъже? ….

    • 4
      4

      Мога ли да попитам селско-изгрев бойската сбирщина:Как ще се казва новия ви стадион? Питам за един приятел, присъствал на финала в София. Останал много доволен, нахрани ли го, безплатна бира и безплатно билетче за мача! Искал пак да ходи, но се разочарова като му казах, че скоро ботевЪ няма да играе финал!

  15. 14
    18

    Да де, ама единя мач е просто едно обикновено дерби, а този на финала за купата е най-историческото в историята на Пловдив! Правиш ли разликата?
    След гола от центъра и този на нашият юноша, Кристиян не се случи нищо трагично, а след финала срама за жълтата сган ще е вековен! Изгонохме ви треньора, лишихме ви от участие в ЕКТ, взехме купата, убихме ви трансферната политика, като точно тези двамата можеха да ви донесат милиони, а сега никой не ги иска! Тодор беше безличен на финала, а Криско видя най-отблизо петата на Ожболт, като проявата му в този момент бе на посредствен защитник!
    Правиш ли разликата, жълта курво???
    Още 10 пъти от центъра да я вкарате, а ние винаги да ви бием в знакови мачове! Това ви пожелавам! Жълта сган!

    • 15
      9

      Били сте били, живота продължава,но вие сте пак след нас в класирането.Колелото се върти единия взе купата,другия завърши шести.

      • 11
        15

        Хахахаха щом те грее класирането здраве да е хаха а ти си оставаш курва на Локо заедно със всички тъпи жълТУРЦИ като теб!!!

  16. 13
    15

    Тия мърши ли дадоха финала? Вън от Ботев продажници.

  17. 13
    14

    Да да за същите. Курвите, продажниците. С какви очи след този финал ще ни гледат в очите???

    • Неграмотен ЖЪЛТ МАНГАЛ, БОТЕВЪ се пише.

      • Няма такъв отбор ботев, има Ботевъ. ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО.

  18. 13
    15

    Тия боклуци нямат ли срам след финала. Няма да стъпя на базата докато не изгоним тези продажници.

  19. 11
    14

    Внимание, снимките и статията не се препоръчват за Локо-мангали със слаби нерви.

    • 12
      5

      Напротив ние се радваме на тези, които ви направиха наши курви така, че не се притеснявай 🙂

  20. 15
    10

    МИСЛЯ, ЧЕ ЗА ТЯХ! ИМА И ФОТО. ПЪК И ВИЖ ТАМ ДОЛУ ДО ЛЕВИЯ КРАК НА ТОШКО СЕ ВИЖДА ЦИФРА! МАЙ Е 49,12?:))))))

    • 12
      9

      Не бе 15.05 е или 72:31 хахах 🙂 я се загледай хубаво 😉

    • 10
      10

      Дс де, ама единя мач е просто едно обикновено дерби, а този на финала е най-историческото в историята на Пловдив! Правиш ли разликата?
      След гола от центъра и този на нашият юноша, Кристиян не се случи нищо трагично, а след финала срама за жълтата сган ще е вековен! Изгонохме ви треньора, лишихме ви от участие в ЕКТ, взехме купата, убихме ви трансферната политика, като точно тези двамата можеха да ви донесат милиони, а сега никой не ги иска! Тодор беше безличен на финала, а Криско видя най-отблизо петата на Ожболт, като проявата му в този момент бе на посредствен защитник!
      Правиш ли разликата, жълта курво???
      Още 10 пъти от центъра да я вкарате, а ние винаги да ви бием в знакови мачове! Това ви пожелавам! Жълта сган!

      • 5
        2

        знаков мач пишеш—– ми то тогава на -лаута- трябва да изкъртите таблото и хич да не слагате друго- в тоа ред на мисли……

        • 3
          2

          Не зрител, а изключително психически обременена курва на ЛОКО!

  21. 22
    11

    К.Димитров-с главата? И Т. Неделев-от центъра? За тях ли става въпрос?

    • 13
      11

      Да да за същите. Курвите, продажниците. С какви очи след този финал ще ни гледат в очите???

    • 8
      9

      Анонимен да бе точно за тези, които ви направиха наши курви хахаха ама вие сте адски проста сган и ги превръщате в легенди хахаха 🙂 абе къде ви е купата, как е да си курва на Локо и хубаво ли е да те ебът цигани?

Коментарите са затворени