Контролната среща между отборите на Ботев и Арда (Кърджали) няма да се състои. Причината е в изтегления жребий за Първа лига, който противопостави двата тима още в първия кръг на новия шампионат.

“Канарчетата” смениха своя съперник и вместо с Арда ще премерят сили с Етър (Велико Търново). Спарингът ще се проведе на 29.06 от 18:00ч. в Сливен.

90 КОМЕНТАРИ

    • Този Димитров явно не е селянин! До колкото имам спомен е юноша на Локо! Градското е за говорило в него, и е решил да си отиде на мястото! Омръзнало му е да слуша мученето на полумаймуни от скелето в Коматево, от миризмите на гюбрето, миризми те на потни и некъпани селяни! Право е момчето! Успех в Левски!

  1. 5
    5

    79 дни до 1 септември.
    Тик ,так,тик, так.
    Трева за паша

  2. 9
    15

    Контролата на Локото щесе предава по спортал, нека гледаме носителят на Купата на Купите, черно-бял Пловдив!

    • 8
      2

      КО СТАНА? КАК Е КОНТРОЛАТА? БИЕМ ЛИ ИЛИ СИ ПАЗИМ СИЛИТЕ ЗА ЛУДОГОРЕЦ?? ТРЯБВАШЕ ДА ПОКАЖАТ МАЧА ПО СНН, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))))))))))

  3. 19
    5

    Аз ВЕЛБЪЖД.ЛОКО ЮВЕ съм най голямата чикия на Стряма викат ми Митко-пръдлето…..който иска да му пръдна да довадя у Стряма у хоремака на Стоян канара ва да гоейба.

    • 5
      2

      ПРАВ СИ!!!! ЗАЩОТО: НЯКОЙ СИ “БУФЕР”, ХВАЛИ СВОЯ ЛЮБИМ ОТБОР!!!…НИЩО ЛОШО!!! НО СЕ НАМИРА АПАП, КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!! МИСЛИ СЕ ЗА АЛЛАХ!!! ДЕМЕК ТОЙ МОЖЕ ДА ОБИЖДА БЕЗ ПОВОД КОГОТО СИ ИСКА, А КОГАТО МУ СКИМНЕ И ДА ЧУПИ РЪЦЕ, КЪРТИ ЗЪБИ……….. ТАКА, ЧЕ ДОБРЕ СИ СЕ ОХАРАКТЕРИЗИРАЛ!!!:))))))

      БУФИ:) 13.06.2019 at 12:21
      1
      5

      ИДИОТИ СА ТЕЗИ КОИТО НЕ ВЯРВАТ В МОГЪЩЕСТВОТО НА КЛОАКОМОТИФ И В МОЩТА НА МАШИНАТА, ПРЕВЪРНАЛА СЕ В ИДОЛ НА ВСИЧКИ АПАПИ ПО СВЕТА!:)))))))))))))))))) ПУФ ПАФ МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
      Reply

      ВЕЛБЪЖД,ЛОКО,ЮВЕ 13.06.2019 at 15:19
      1
      1

      Дърт педераст ,защо не се намерите със стикс и не си направите едно бебе ?

  4. 8
    12

    За побоища и друг път съм казвал, търсете Лаута Арми… те са доста отзивчиви към разни уговорки, било по поляни или асфалт!…

    • 13
      8

      Господин Мърков. Аз не желая да се бия с вас. Просто искам да изпием по кафе и да си поговорим за футбол. Кажете си адреса, моля !

    • 11
      2

      Мухльо ,НЕ намесвай Лаута Арми със твойте глупости ! Предупреждавам те веднъж, втория път ще е пред магазина на Плешивия!

  5. 6
    6

    Вместо и двамата да са блокирани, бай Фекал цитира наказателния кодекс, а Стикс му слага плюсове.

    Бай Фекале, напиши и за лека телесна повреда, какво е наказанието.

    • 16
      1

      ЗАПЛАХИТЕ ОТПРАВЕНИ КЪМ СТИКСА ИЗКЛЮЧВАТ ЛЕКАТА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!!!!!!……НО ЯЗ КАТУ СЪВИСТИН ГРАЖДЪНИН ША ПОМЕСТВАМ НА НЕГУ ПАРАГРАФЪ!!!!!!!!:))))))))
      Чл. 130. (1) (Изм. – ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който причини другиму разстройство на здравето, извън случаите на чл. 128 и 129, се наказва за лека телесна повреда с лишаване от свобода до две години или с пробация.
      (2) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., попр. – ДВ, бр. 31 от 1982 г., изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. – ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) За лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка или страдание без разстройство на здравето, наказанието е лишаване от свобода до шест месеца или пробация, или глоба от сто до триста лева.
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ:)))))

      • 3
        9

        Бай Фекале, 100-300 лева глоба си е напълно приемлива цена, имайки предвид че момчето не спира да “ака”, въпреки че нещата не тръгват на добре за него. “Акането” няма ли да се приеме в съда за обстоятелство, което да облегчи сметката?

        • 12

          ПЪРВО, НЯМА ПРЯКО “АКАНЕ” СРЕЩУ ЛИЦЕТО!……човека си пише общи простотии!!!
          ВТОРО, КОГАТО СЕ ЗАКАНИШ И ИЗПЪЛНИШ ЗАКАНАТА, ГЛОБАТА ОТПАДА КАТО НАКАЗАНИЕ!!!!!
          ТРЕТО, СЧУПВАНЕ НА КРАЙНИЦИ И ……..СА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА И…………НЯМА ЛАБАВО, ПО ДВЕ, НО ЧЛЕН 129 ИЛИ 128!!!!!!!!!!!!!!!
          ПУФ ПАФ:)

      • 1
        6

        А бе идиот, цитирай Н. К. за нанесената психо повреда на всичките жълти от селско-циганската сбирщина, която мучи на скелето в Коматево! Плебеи, по очи на асфалта пред Господарите на Пловдив!

    • 14
      1

      А МЕН ЗА КАКВО ДА МЕ БЛОКИРАТ???? ПОСОЧИ ПОНЕ ЕДНА ПРИЧИНА?:)))))))))))))) ПРИ МЕН НЯМА ОБИДИ, НЯМА ПСУВНИ……ИМА САМО ЕДНА БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ КЪМ СТОЛЮПИНСКИЯ ТИМ!!!! КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ!!!!! РАЗБИРА СЕ И ПОЧИТТА КЪМ ИДОЛА!!!!!
      https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
      :)))))))))))))))))))))))))))

      • 3
        12

        За писане с главни букви. За изписване на името на отбора на Локомотив по провокативен начин – “пуф-паф кенц”. За писане на обидни обръщения към феновете на Локомотив – изброяваш постоянно всички видове цигани. Още искаш ли?

        • 14

          АЗ СЪМ ПИСАЛ В КОМЕНТАРИТЕ СИ, ЧЕ КЛОАКОМОТИФ Е СЪЧЕТАНИЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ И ЛОКОМОТИФ, И ЧЕ НЕ ЦЕЛИ ОБИДА!!! ТОЕСТ КАКТО СЕ КАЗВА, ” ВСЯКО СЪВПАДЕНИЕ…………..НЕ ОНОВА ЗА КОЕТО СИ МИСЛЯТ НЯКОИ ХОРА”
          ПУФ ПАФ БЕШЕ НАЙ-РАДОСТНИЯ ВЪЗГЛАС НА СТАДИОН “ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ”!!!!! КЕНЦ ЕТЕРМИН ОТ ИГРАТА НА ДЖАМИНИ!:)))))))) ЦИГАНИТЕ СА НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТОВА, ЧЕ СА 99,99% ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР КЛОАКОМОТИВ, Е ПОВОД ДА ГИ НАРЕКА: ЗАБЕЛЕЖИ!!!!!!!!! БРАТЯ!!!!!!!
          ТОЕСТ, ТВОИТЕ ТВЪРДЕНИЯ СА ПЛОД НА ВЪОБРАЖЕНИЕ!!!!!!:)))))))

          • 1
            13

            Как връзваш Кюстендил с клоака само ти си знаеш. А дали циганите са 99.99% фенове на Локото е много спорно. Общо взето дразниш като Станислав… така си преценил за себе си и явно няма да спреш, но поне не пиши с главни букви. Бъди жив и здрав!

          • КЮСТЕНДИЛСКО ОБЕДИНЕНИЕ АКАДЕМИЯ ЛОКОМОТИФ ПО ФУТБОЛ!!!! С ЛЕКО РАЗМЕСТВАНЕ НА БУКВИТЕ, С ЦЕЛ БЛАГОЗВУЧИЕ СЕ ПОЛУЧАВА СЛЕДНАТА АБРЕВИАТУРА!!!!!!!!!: КЛОАКОМОТИФФФФ!!!:)))))))
            КЛ=КЮСТЕНДИЛ, О= ОБЕДИНЕНИЕ, А=АКАДЕМИЯ, ЛОКОМОТИФ= ЛОКО Ф= ФУТБОЛ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

        • 10

          ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ Е ПРОДИКТУВАНО ОТ СЛАБОТО МИ ЗРЕНИЕ И!!!!!!!!!!!!! ЗАБЕЛЕЖИ……..НЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА НИТО ЕДНО ГРАМАТИЧЕСКО ПРАВИЛО!!!!!!!!!!!! ОТНОВО ОПИРАМЕ ДО ПЛОД НА ТВОЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ!!!!!!! АКО МИ ПОСОЧИШ ГРАМАТИЧЕСКО ПРАВИЛО ЗАБРАНЯВАЩО ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ, АЗ ЩЕ ПРЕСТАНА, МАКАР ЧЕ………….ще ми е трудно със зрението!:))))))))))))))00 ПУФ ПАФ!!!!!:)))

          • 10

            Както има емотикони за усмивка :), намигване 😉 и т.н. писането с главни букви означава, че пишещия “крещи”. Ти постоянно ли крещиш? А за граматика няма смисъл да говорим с тези точки, които си наредил по десетина една след друга.

          • 10

            ТИЯ ИМУТИКОНИ НИ СЪ ОТ НАШИЯ КЛАС!!!!!!! ЯЗ СИ ЗНАМ САМУ БЪЛГЪРСКЪТА ГРАМАТИКА УТ 5-6 КЛАС!:))))))))))))))))))))))))))
            ПУФ ПАФ:))))))))

        • 10
          1

          ВАЖНОТО Е ДА ГО УПОМЕНЕШ, ЧЕ НЕ Е ОБИДНО, А КАК ЗВУЧИ ДУМИЧКАТА КЛОАКОМОТИФФФ ЗА НЯКОИ ХОРА Е ПЛОД НА ВЪОБРАЖЕНИЕ! ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ЩЕ ПРЕСТАНА ДА ПИША, КОГАТО МИ ЦИТИРАШ ГРАМАТИЧЕСКО ПРАВИЛО!!!!!!!!!!!!!!….не измишльотини, които са плод отново на някакво въображение!!!!!!! ОСТАНИ СИ СЪС ЗДРАВЕ!!!!!! ТО НАИСТИНА Е НАЙ-ВАЖНОТО В ЖИВОТА!!! ……И ПОВЕЧЕ СМЯХ!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ!:))))))

      • 1
        3

        Идиот, теб ГОСПОД те е блокирал по рождение, безобиден олигофрен! 100%-ва реклама си на жълтата изгаврена сган!

  6. 12
    2

    ТОВА Е В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ БАБАИТИ!! КОГАТО ДЕЯНИЕТО Е ПЛАНУВАНО, НАКАЗАНИЯТА СА ДВОЙНИ!!!:)…………БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАЗВА: НА БОЯ КАНТАР НЯМА!!!! ТОЕСТ ИМА МАКАР И МИНИМАЛЕН ШАНС, ПЛАНУВАНИЯ ЗА НАКАЗАНИЕ, ДА СЕ ЗАЩИТИ И ПРЕДИЗВИКА ДАЖЕ СМЪРТ НА ПАЛАЧА!!!…….така че по-скромно го давайте бабаити!!! ТОВА, ЧЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ ХОРА, НЕ Е ПОВОД ЗА РАЗПРАВА!!!!……..ПО-СКРОМНО И СЕ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ ОТ ВУЛГАРНИ ДУМИЧКИ!!!!:))))))) С УВАЖЕНИЕ ВАШ ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФФ:)))))))
    Чл. 128. (1) Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
    (2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: продължително разстройство на съзнанието; постоянна слепота с едното или с двете очи; постоянна глухота; загуба на речта; детеродна неспособност; обезобразяване, което причинява завинаги разстройство на речта или на сетивен орган; загуба на единия бъбрек, слезката или на крило на белия дроб; загуба или осакатяване на крак или ръка; постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.
    Чл. 129. (1) (Изм. – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който причини другиму средна телесна повреда, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
    (2) Телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха; трайно затрудняване на речта, на движението на крайниците, снагата или врата, на функциите на половите органи без причиняване на детеродна неспособност; счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето; обезобразяване на лицето или на други части от тялото; постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, или разстройство на здравето, временно опасно за живота; наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина.

  7. 7
    1

    Тук имаме публична заплаха от някакъв си Димитър. Къде е МВР? Цар Киро го опандизиха и за по-малко.
    В какво се е превърнала тази “държава’?!!

    • 4
      4

      “Насиране” ли усещаме? Цар Киро го опандизиха за убийство, производство на фалшив алкохол и неплащане на данъци в големи размери. За хулиганство най-много да получи пробация човек. А за да се задействат органите, трябва да имат сигнал. Нали не си мислиш, че те денонощно четат форума? Или си мислиш, че им дреме за някакви отрепки, които си търсят боя? Който сее вятър, жъни бури.

      • 4
        3

        Какво “насиране”, бе клепар?!
        Ще ти пратя самолетен билет да ми дойдеш на гости. Ще ти дам и да си избереш с коя пушка да те гръмна. Кеф ти АК, кеф ти AR….
        Ебати смешния бумбар!!!

        • 3
          2

          Това, че ще ме гръмнеш, публична заплаха ли е или е частна заплаха? Намали малко екшъните, че не ти се отразяват добре. Филмар!

          • 3
            3

            То се видя кой е филмара.. facebook, имена, адреси, заплахи…
            На всички ни е ясно че си онзи шибан и страхлив имигрант от Лондон Тодор The Fat Loser, който се прави на велик, а е мияч на чинии.
            Щял да трепе Стикса… смешник
            Едни хора още те чакат на Сточна Гара. Какво стана?! Защо не идваш?

    • 2
      2

      Да се чете “жъне”. И още нещо – в една нормална държава и един нормален форум, този симпатяга – провокатор, отдавна щяха да са го филтрирали по IP и нямаше да дразни никого. Същото важи и за останалите провокатори от двата лагера.

    • 8
      1

      Заради “цар” киро-мангала имам 500лв за опожаряване и погром на 3 къщи….заедно с още 131 Българи в жълто-черно и черно-бяло!
      За Кодекс и глоби не ми обяснявай ,имам един шкаф с актове ,призовки,съдебни решения,експертизи….
      Стикс,след като разбера къде живее и къде се подвизава,ще го издебна някъде да няма хора и ще го бия като циганина от миналата седмица където се мъчеше да ми сваля гумите на колата… (Бой до насиране)
      От телефона който пиша е взет от Заложна къща,картата е предплатена….да ти обяснявам ли,че ще ме хванат за ХУЯ и ще ме разходят?

    • 7
      5

      Така е. ПЕТнайсет хиляди срещу само ПЕТ хиляди.

      • 5
        8

        командировани от КЦМ с кренвирш, безплатен билет и хартиена жълта шапчица

      • 2
        1

        Би ли ми обяснил жълт комплексар, как 15000 хиляди умопомрачени успяхте да се изнесете след края на мача за една минута от стадиона, А? Вие сте били по-бързи и от корпуса за бързо реагиране, браво!

  8. 6
    7

    НА ЖЪЛТИТЕ ПАЛЬОШИ ТАКА ИМ ДЪРЖИ ЕБАНЕТО ОТ 15.05 ЧЕ ВЗЕХА ДА ПРЕВЪРТАТ ТОТАЛНО И ДА ТЪРСЯТ ДА БИЯТ ХОРА ЗАРАДИ КОМЕНТАРИ В НЯКЪВ САЙТ…ЕБАТИ СМЕШНИЦИТЕ БРАТЧЕ

    П.С. НЕ СЪМ СТИКСА

  9. 11
    2

    Както вече един път казах, на някой няма да му издържат нервите и ще публикува адреса и телефона на провокатора. Така като гледам вече фейсбука е публикуван и спокойно може момчето да го напляскат на улицата, ако го разпознаят, а то това не е трудно като гледам снимките.

    Станислав да е наясно, че публикуването на тази информация не е престъпление. Виж ако някой го спре и малтретира, то това вече си е такова.

  10. 8
    6

    До ден два ще качвам във всяка статия …няма значение за Ботев или Локомотив ,цялата информация за това мекотело “Стикс”….ЕГН,адрес,къде е завършил,кога е взел книжка,кога за първи път е бил насилен от баща му и прочие….
    Да може и други мераклии като мен да имат информация и да го ебът и бият където го видят!

    • 3
      2

      Соптско-коматевския простак!

  11. 16
    4

    Пълна гнус са повечето коментари , Стикс ли си къв си , и Фекал не знам си кво , вие сте пълни утайки , нищо позитивно няма във вас , празни души , нито може да се радвате като хората , нито да губите , колко трябва да си прост да пишеш такива дивотии …..

    • 6
      6

      Фекала е от нашите,но това не го прави по-малък олигофрен от Стикс.
      Най-малкото е ,че Фекала е на 50 и няколко години ,а мозъкът му е като бобче…
      Всеки път едно и също…влакове,диалекти …харесва си ги сам и така вече година…
      Но Стикс е на всякъде ,ПД24,Спортал,Гонг и тук!
      Той само кълне и псува с или без причина и за това съм му обещал че ще му пръсна муцуната!

  12. 15
    8

    Продавам балировачка, изгодно. с.Белозем, след центъра. Тошко

    • 16
      6

      Лапа като ламя и прави бали от 50 метра много плътни!

    • 8
      7

      Имам познати в НАП,КАТ,НОЙ до ден два ще знам и моминското име на майка му .
      И после следва забавата 🙈

      • 9
        7

        Напиши си и твоето име бе мишок анонимен и страхлив

      • 2
        3

        А после в мазето на районното ще си бършеш сополите .
        Който трябва също чете тук.

        • 5
          1

          По цял ден службите само тук четат… 🙂

          • 1
            3

            Четем , защото е като вестник ”Стършел”🙂
            Разни анимационни герои сее заплашват🙂

      • 3
        1

        Ще има пак лягане по очи на асфалта! Ясно!

  13. 9
    8

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА ПОМИЧТАЙМ!!! МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ!!!
    ……….https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13……..ИЗЛИТАМЕ С ИДОООЛА……..ВЕЧЕ СНЕ НА МАРС……..ВИЖДАМЕ АЛЛАХ……И ТОЙ НИ КАЗВА.СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ:)
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА…..СЪБУДИХ СЕ ПОТЕН:) ….и пак сиво клоакомотифско ежедневие, КАЗАН, БАКЪР, ДЖУЛЯЗО, ШНАПС, АЙШЕ……….кл оако мотифффффф, пуф паф!:))))))

  14. 10
    14

    Дайте ми Фейсбука или направо къде живее този боклук Стикс и до два дни ще изчезне от всички форуми.
    Ще ти счупя ръчичките ,ще ти пикая на главата докато си събираш зъбите ,докато снимам клип!

    Вече взе да прекаляваш прошляк и е време да ти се затвори устичката!!!

    • 16
      13

      А ДРУГИТЕ ЛОКОМОТИВЦИ ДЕТО ПИШЕМ ТУКА И НАС ЛИ ЩЕ НИ БИЕШ БЕ ПЕДАЛ АНОНИМЕН?

      • 13
        5

        Аз не съм анонимен Димитър се казвам и нямам нищо против другите 132 “Локомотивци”,а само към лицето “Стикс”!
        Да ходи да пали свещ ,че края наближава⚰☪👳

    • 14
      14

      Ела бе мишок,ела да ти сера в устата помашка,интернет бияч с меки китки

      • 12
        6

        Тийнейджър,само от написаното си ми ясен,че ако се видим ще се насереш и напикаеш и ще започнеш да заекваш….

  15. 22
    6

    PlovdivDerby.com,вчера най-културно ви попитах защо умишлено не въвеждате регистрация с цел ограничаване на простотии,цинизми и вулгарности от некоректни потребителили.Вие отговорикте на най-големия илитерат сипещ ежедневно простащините си всайта ви.Вие заявихте ,че кликове не ви интересуват и ,че за вас е важно качеството а не количеството.Вярно ли е или не?Защо упорито мълчите,не отговаряте на поставените ви въпроси?Отвратителното доказателство може да го видите и днес .Некоректен потребител/определението за въпросния индивид е друго ,ама хайде/в 10:46 като анонимен,в10:51 като ташунко и бездомна мастия,в11:04като индианец с нелегално кану бива допуснат от вас да употребява думи като КУРВИ,ШИБАТ,РЯЗАНО,ПОМАШКО,ТУРСКО,ЦИГАНСКО,ЕБАХА,МАСТИЯ….Въпросните 4 “мнения”за един и същ психар!Пак ви напомням,че сайта ви се чете и от деца!!!Пак най -възпитано и културно ви питам-чувството СРАМпознато ли ви е,и защо УМИШЛЕНО допускате сайта ви да се превръща от 2-3 в словестна КЛОАКА?

      • 5
        3

        А бе теб май наистина ще те заболи!
        Не толелирам саморазправата, но ти прекаляваш и направо си плачеш за бой.
        По принцип съм уравновесен човек, но теб с удоволствие ще те напляскам – отворко.

    • 3
      13

      Като си направиш сайт, въведи регистрация! Ако искаш иди в страницата на Буфер24! Там са перфектни!

      • 3
        3

        Сайта не е Буфер24 ,
        а Жълтур24

    • 4
      1

      Децата да си учат уроците, не да висят в нета !

  16. 16
    19

    Петичка-Купа-Радост – Провал-жълта-гадост
    Екстаз-Лудост-Купон – Балтанов-член-от слон
    Празник-Бомби-Заря – Всичко-жълто-умря
    Шествие-Пловдив-Празнува – Жълта-тишина-векува
    Бира-Водка-Купа – Жълтур-сърцето-претупа
    Господари-Майни-Царуват – Мишки-х*я-целуват
    История-Вечна-Слава – Крива-белоземска-глава
    Герои-Черно-Бяло – Страхливци-пеене-вяло
    Братя-Подкрепа-Победа – Закрити-пребити-от говеда
    Силна-Любов-Манталитет – Кочина-безплатен-билет
    Безрезервна-Подкрепа-До смърт – Мишки-злоба-мрът
    Спомени-Поколения-Горди – Неградски-кошмар-броди
    Красота-Вяра-Пета – Прегърнаха-х*я-за вечността
    Цяла -България-Се възхищава – На жълтура-живота-съкращава!”

    • 15
      14

      Оооооо това е много добро! Съкрати им пропадналия жълтокож живот с едно десетилетие…

  17. 13
    11

    Жълтите очевидно треперят от Арда, какво ли ще е като дойде осми кръг с ЛОКОМОТИВ на Георги Илиев??? Ще се изпуснат в гащите и ще отнесат 4 гола…

    Този финал на 15.05.2019 ги превърна в страхливците на КОМАТЕВО! Поздрави от Ожболт и най вече от Петата му…

  18. 11
    11

    Карам седалки нелегално към полумесеца и ми плащат нелегално с ракети

    • Идиот, и ти ли си оживял след гавраджийски то кматене на 15.05.2019 г.?!

  19. 9
    11

    Абе Андрьо ние се разпадме ти за някакви смешни контролки ми пишеш

  20. 9
    11

    Вай вай вай, жална ни майка жълтокожа потурнашка еничарска буфирити така на биха и ебаха че ощи боли..

  21. 8
    11

    Еми, то едно такова дерби трудно ще го преживее Пловдив, та какво остава за две… ТУРСКО- ПОМАШКО- ЦИГАНСКО- ИНДИАНСКО- РЯЗАНО ДЕРБИ!!! След първия кръг по най-бързия начин да идват от санепе станция- яко обезпаразитяване ще се наложи!

  22. 8
    11

    Ш’ на шибат и едните и другите. Напоследък свикнахме да ни шибат. Даже било хубаво. Не случайно където и да отидем ни викат КУРВИ, КУРВИ, КУРВИ!!!

    • 10
      5

      Като истински Локомотивец бих казал,че на нас вече ни викат курви,курви,курви.
      И то за какво защото взехме една подарена купа.
      Не само курви, ами робини ни викат вече.Започват големите мъки едва ли ще имаме някога шанс да победим големият Пловдивски отбор на Ботев,любимците господарите на градът.

      • 9
        8

        Хахаха,мъка а? Кофти е да си курва на най големия си враг,затова в цяла България вече ви вика КУРВИ СТЕ!

Коментарите са затворени