Ботев Пловдив разтрогна с вратаря Мартин Димитров – Китаеца, научи PlovdivDerby.com.

Младият страж, който е продукт на школата на канарчетата не е искал да остане при жълто-черните, след като е разбрал за трансферите на Аргилашки и Ангелов. Последния полусезон Мартин игра под наем в Царско село. PlovdivDerby.com научи, че Димитров ще се върне при Царете, но този път ще подпише договор с тях, а няма да бъде отдаван под наем.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    1

    Има хляб в това момче, само да му се даде шанс, да натрупа повече игрови минути и да натрупа повече опит. Където е отишъл, се е преборил. Да е жив и здрав! Успех!

  2. 10
    19

    Не му се стои на селу! Никой не иска да е от отбор втора разядка! Факт

    • 11
      6

      Най- голямата ми грешка бе престоя на лаута- така за цял живот станах част от гей- бандата и това е за цял живот!

  3. 12
    7

    Мартин Димитров-“Китаеца”няма /за огромно мое съжаление/качества да бъде вратар на представителния отбор на “Ботев4Пловдив.Да е жив и здрав и успех във футболната му кариера!

    • 4
      6

      Еее, друго си е да си вратар като Мишо Иванов и да играеш в представителния на Ботев

  4. 18
    4

    С нищо не отстъпва на новите двама! На всичкото отгоре е юноша на клуба. Каква е файдата от тази школа, близо 5 години след началото на функционирането и?

    • 5
      14

      Ако е нямаше базата, сега щяхте да домакинствате на кура ми! Сега разбра ли защо ви е базата

    • 6
      2

      Ако следиш изявите на подрастващите… Едва ли щеше да изкажеш такова мнение. За Аргилашки мога да кажа, че е изключителен вратар. Дано бързо влезе в ритъм, за да покаже на какво е способен. Глупави съвети от страна на мениджъри и родители му попречиха да е титулярен вратар на някой от професионалните клубове у нас. Ако не беше отилъл в Берое, където трудно се дава шанс на млади футболисти… Можеше да е доста по-напред в развитието си. За другото момче под рамката не мога да кажа нищо. Освен, че до сега не се е преборил за титулярно място, макар да е играл в отбори без големи амбиции!

    • 4
      12

      идваше на доста мачове на Левски, даже и срещу вас с цяло гърли пееше жълто-черни мюсюлмани да ви еба майкатааа

      • 6
        4

        Пич, не могат всички да са като теб, който още от зачатието си си разбрал, че ще си простак и олигофрен и до ден днешен не си се променил и следваш този си път!

Коментарите са затворени