Ботев Пловдив разтрогна с вратаря Мартин Димитров – Китаеца, научи PlovdivDerby.com.

Младият страж, който е продукт на школата на канарчетата не е искал да остане при жълто-черните, след като е разбрал за трансферите на Аргилашки и Ангелов. Последния полусезон Мартин игра под наем в Царско село. PlovdivDerby.com научи, че Димитров ще се върне при Царете, но този път ще подпише договор с тях, а няма да бъде отдаван под наем.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  1

  Има хляб в това момче, само да му се даде шанс, да натрупа повече игрови минути и да натрупа повече опит. Където е отишъл, се е преборил. Да е жив и здрав! Успех!

 2. 10
  19

  Не му се стои на селу! Никой не иска да е от отбор втора разядка! Факт

  • 11
   6

   Най- голямата ми грешка бе престоя на лаута- така за цял живот станах част от гей- бандата и това е за цял живот!

 3. 12
  7

  Мартин Димитров-“Китаеца”няма /за огромно мое съжаление/качества да бъде вратар на представителния отбор на “Ботев4Пловдив.Да е жив и здрав и успех във футболната му кариера!

  • 4
   6

   Еее, друго си е да си вратар като Мишо Иванов и да играеш в представителния на Ботев

 4. 18
  4

  С нищо не отстъпва на новите двама! На всичкото отгоре е юноша на клуба. Каква е файдата от тази школа, близо 5 години след началото на функционирането и?

  • 5
   14

   Ако е нямаше базата, сега щяхте да домакинствате на кура ми! Сега разбра ли защо ви е базата

  • 6
   2

   Ако следиш изявите на подрастващите… Едва ли щеше да изкажеш такова мнение. За Аргилашки мога да кажа, че е изключителен вратар. Дано бързо влезе в ритъм, за да покаже на какво е способен. Глупави съвети от страна на мениджъри и родители му попречиха да е титулярен вратар на някой от професионалните клубове у нас. Ако не беше отилъл в Берое, където трудно се дава шанс на млади футболисти… Можеше да е доста по-напред в развитието си. За другото момче под рамката не мога да кажа нищо. Освен, че до сега не се е преборил за титулярно място, макар да е играл в отбори без големи амбиции!

  • 4
   12

   идваше на доста мачове на Левски, даже и срещу вас с цяло гърли пееше жълто-черни мюсюлмани да ви еба майкатааа

   • 6
    4

    Пич, не могат всички да са като теб, който още от зачатието си си разбрал, че ще си простак и олигофрен и до ден днешен не си се променил и следваш този си път!

Коментарите са затворени