Фаворитът за нов старши-треньор на Ботев Пловдив Радомир Чурчич ще даде отговор, дали ще поеме канарчетата в сряда. Той вече е предложил на бившият вратар на канарчетата Иван Чворович поста треньор на вратарите. Чворович обаче много се колебае, дали да приеме офертата или да продължи активната си кариера като вратар, като вторият вариант е много по вероятен, научи PlovdivDerby.com. Чурчич е заявил, че единият му помощник ще дойде с него от Сърбия, а другият иска да е българин.

Иначе продължават спекулациите с имена на български специалисти, учудващо или не, излизащи от едно и също място.

PlovdivDerby.com отново е единствената медия, която се опитва да публикува единствено ПРОВЕРЕНА информация и не случайно, след като ние първи разкрихме за Радомир Чурчич, той до момента е и единствения, който е потвърдил официално, че води разговори с канарчетата. Припомняме ви, че благодарение на PlovdivDerby.com обществено достояние станаха преговорите в Новотела със сърбина, както и посещението му на следващия ден на базата на канарчетата.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    15

    Верно си болно, дете мое. А сега прочети какво си написал и помисли какво си искал да кажеш. Трудно е, нали! Така е като си дърпаш пилето по цял ден пред огледалото, защото нито едно момиче не ти вързва. Щото си чикиджия-педераст, който се ебе в дупето. Какъв лубрикант ползваш, да обменим опит? А какво сифонче за клизми? Или се шлякаш само с турски тираджии, за които миризмата на лайна е без значение. Сполай ти не си ми конкуренция. Освен дупе, имам цици и путка, а и акъл. За теб остава злобата, комплексирано циганско копеле!

    • 12
      10

      До моето любимо стиксче е писъмцето.

    • 16
      2

      Бибитке тебе специално ще те търкам с най- новата версия на куромелата…….разтваряй бузки идвам.

    • 12
      1

      Мий я тая путка ма Миме ,
      омирисала се е на меча бърлога !

  2. 14
    12

    И при нас ”ИЧ” , тоя католик ще ни затрие

  3. 9
    9

    Аз залагам 50 стотинки че ще ни натресат Любо Пенев.

    • 4
      5

      Колкото и дразнещ индивид да е малката Пена… Смятам, че е човек с характер и опит, който малцина от треньорите у нас имат. Ако му се даде шанс да работи с български момчета и няма С. Стоилов на главата… Може и да се получат нещата. Ботев има амбиции, но не и като на ЦСКА, където всяка грешна стъпка може да е последна. От чисто футболен аспект… ЦСКА надигра Ботев в 2 от 3 мача и само късметът ни помогна да ги бием. На мен лично ми допада футболът, който се опитва да практикува. Ако обещае да не е постоянно на контра с БФС и света около него… Нека заповяда. В клуб като Ботев, ще има възможност да се докаже става ли за големите отбори или просто си е лаладжия.
      Знае потенциала на отбора, като в случая има възможност да проведе цяла подготовка и да намери нужните футболисти за постовете, които смята че ще имат нужда от подсилване.
      Не познавам добре Чулич като тренер… Но едва ли ще успее да се адаптира бързо към футбола у нас, което е голям минус за него. Още повече, че ядрото от фуболисти е БЪЛГАРИ!

  4. 22
    26

    -Г-н Чурчич, какви са вашите цели с Коматево?
    -Догодина, когато играем финала за Купата на България с Локомотив Пловдив, да г оспечелим. Искаме победа над буферите!Това е целта!
    -Г-н Сърбин, финал се играе според заслугите, ако можеш да го достигнеш… Как ще биеш Локо, като и двата пловдивски клуба няма да са на финал?
    -Ама в Тайланд не беше така…
    -Тайланд си е Тайланд, тука си в Европа!
    -Ама аз съм Чурчич, кога ще се играе финал Локо- ботев кОМАТЕВО???
    -Статистически след около 93-94 години…
    -ООоооооооо ама аз трябва да съм на 140 години и как да изпълня поставените ми условия! Ибах ги в Жълтокожите, отсвирвай…

    • 19
      13

      Стикс,ти си еманция на локомотивската мисъл. Както винаги малоумието ти е недостижимо. По рождение ли си толкова тъп или е в резултат на заболяване

      • 10
        4

        По принцип момчето не е в ред много , знам го кой е . Но кажете честно , да е казал нещо което не е така , бъзика ви с основание , понякога прекалява , но пък и сред вас има “стиксове” които достойно му опонират, че и отгоре .Станислав говори с факти и е прав за много неща , но вие сте прекалено самовлюбени жълтурите , и затова обстоятелствата около вас ще ви затрият…

        • 5
          4

          Колко жалки трябва да сте, за да определите един полуидиот за пръв шегаджия

          • 2
            1

            Братле, този си е пълен идиот и завършен тъпанар, ако питаш мен. А най смешното е, че този слабоумник се мисли за оригинален и остроумен.
            Пълен неудачник, безпутник и мазен чекиджия. Единствената жена в живота му е от календара на стената в стаичката на пазача на работното му място.

  5. 25
    15

    Голяма грешка, че Самуилов освободи Ники Киров. Чурчич е изкарал 5 месеца в Тайланд и са го освободили. На клубно ниво има 0 титли и 0 купи. В националния отбор на Сърбия поема нещата на пожар след като Дик Адвокаат напуска пред 2014 и в крайна сметка не успяват да се класират за европейското.

    • 16
      25

      Охо, да очакваме , че Царско село ще претрепе БотевЪ Кумативу, гражданите без град…Красота, вяра, пета!

      • 7
        7

        И все пак, обожавам да смуча жълто-черни боздугани. Само за такива моменти живея.

    • 18
      26

      Стига вече с тоя “Ники Киров”Осрахте се!Един посредствен треньор с късмет……..и само толкова!

  6. 19
    24

    Пичаги ний стрямалий си искаме Белия даже бат Стоян канара направи подписка и каза като изтрезнеем и забравим за тая пуста петичка да се вземем в ръце и мощно с цяло гърло да запеем…….ооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

    • 4
      16

      И ти си черно бяла курва и теб те е ебал Стоян Канара ама сега като робиня как ли ще се чувстваш а насран мангал.

      • 15
        2

        Селски ни са косо ва жа вземе да дигнеш кръвно и ща удари право в петътъ ва да тейба.

        • 1
          11

          Защо се коркаш като чуеш за Баткоти Стоян Канара.
          То любовта от паламарката май ражда не хваща нали.
          Ебан си явно курво черно бяла.
          Лошото тепърва идва нали.
          Бе само ти си знаеш.
          Колко ядове идват от една подарена купа ааааа.

          • Оооооох Стояне канарито така ща изплюща мастийо недна че ша забрайш и за Бутвфъ и за Стряма ва да тейба а Фанюша ще гледа отблизо как се гърчиш педал стрямски недоклатен.

      • 9
        2

        Курви те на Локо не бяхме ли ние?

  7. 10
    16

    Да оставят кочев и киров за помощници, защото този държал много на дисциплината и физическата подготовка, а като знаем манталитета на нашите футболисти, този е 2-3 месеца макс.

Коментарите са затворени