Home Пазарджик Коронясаха Хебър за номер 1 след като скриха топката на Спортист

Коронясаха Хебър за номер 1 след като скриха топката на Спортист

675
0

Хебър вдигна купата за първенец на Трета Югозападна лига. Това се случи на пищна церемония веднага след края на шампионатния мач срещу Спортист (Своге), спечелен от пазарджиклии със 7:1.

По два гола за разгрома над “шоколадите” вкараха Руслан Иванов и Георги Недялков – Жилета, а по един добавиха Даниел Пехливанов, Мартин Сечков и юношата Даниел Кадьов.

Почетното попадение за гостите вкара Йоан Маринов.

През целия мач хебърци имаха доминация над своя съперник и на практика си поиграха на “котка с мишка” с него, спасявайки го благородно от двуцифрена загуба.

След края на срещата на специална церемония станаха и официалното награждаване на Хебър.

Момчетата на Николай Митов получиха златни медали, а капитанът Васил Геров вдигна триумфално купата за първото място.

Отличията на хебърци връчиха кметът на община Пазарджик Тодор Попов, шефът на ЗС на БФС – София Валентин Чакъров, председателят на Аматьорската футболна лига Румен Вълков и този на ОС на БФС – Пазарджик Спас Иванов.

Посмъртно медал бе отреден и за починалият наскоро помощник-треньор на отбора Петър Ковачев, чието отличие взе неговият син и някогашен юноша на клуба Станислав.

Преди самата среща беше награден и тимът на Хебър от набор\’2008, с треньор Станислав Ковачев който стана победител на футбол 7 в зона “Пловдив”.

За награждаването на хебърци на стадион “Георги Бенковски” бяха дошли куп футболни деятели, ветерани и бивши играчи и ръководители на клуба.