Както PlovdivDerby.com предвиди Георги Самуилов направи официално изявление след посещението си в Коматево през сайтът на канарчетата. Ето какво гласи то:

Уважаеми Ботевисти,

Тежко е да се говори след загуба като тази, която заедно преживяхме във финала на стадион „Васил Левски“.

Вероятно всеки един от нас се е затворил в себе си и търси причините за това поражение, което помрачи празничната атмосфера и очакванията ни за спектакъл на терена, от който се надявахме да излезем като победители.

Загубите и трудните моменти са част както от спорта, така и от живота и всички заедно трябва да преминем през настоящия период.

Тук е мястото да изразя възхищението си от фантастичната подкрепа, която оказахте на отбора.

Горд съм, че ръководя клуб с толкова многобройна, всеотдайна и вярна публика. Благодаря от името на всички за атмосферата, която създадохте. Тя не заслужаваше този отговор от терена.

Откакто съм начело на „Ботев“ футболистите и спортно-техническият щаб разполагат с всички необходими условия, за да насочат цялото си внимание към представянето си на терена. Към това да играят, да се раздават за името и историята на клуба, чиито цветове имат честта да защитават и да радват хилядите си привърженици. За огромно съжаление на всички нас, в най-важния момент от сезона не видяхме нищо от това.

Вялото и безизразно представяне на отбора в този исторически финал бе много по-болезнено от самата загуба и факта, че не успяхме да прибавим още един трофей във витрината на клуба.

Мое задължение е да открия причината да се стигне до този момент на разочарование. Вече започнахме задълбочен и обстоен анализ не само на представянето ни във финала, но и на всичко, което се случи през сезона до момента.

Резултатите от анализа и решенията, които ще последват от него, ще бъдат съобщени пред медиите на 29 май (сряда).

С уважение към всички вас,

Георги Самуилов

212 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Айде почна се….. още в първата минута Дани Кики го набута…като ви казах,че от никъде няма да вземете точка,не вярвахте.. хахахаха….цирк Канарски……и във Варна пеят … шибай жълтите, шибай жълтите

    • 3
      2

      дънните риби да мълчат! и да го духат!

    • 2
      1

      И да вземем и да не вземем пак ще сме в топ 6, а вие при дънните риби.

  2. По повод статията на Любомир Минчев в Новспорт (http://www.novsport.com/news3141088_1068.html) написах следното:
    Много добре Г-н Минчев! Мнението и позицията Ви, обаче са едностранни. Защо? От гледна точка на феновете позицията Ви е точна, но трябва да разберете и Г-н Самуилов. И да разберете, че нещата не стоят субективно, да разгледаме и другите инвеститори в Българския футбол. Г-н Домусчиев налива пари в Лудогорец, но в Разград отборът е един и общината прави всичко за него. Нека си спомним, че беше променена концесията, както пожела той. Бяха отпуснати пари и от държавата, а и БФС прави всичко възможно Лудогорец да играе всяка година в Европейските клубни турнири! Добре, че ги хвана малко срам, че последните години започнаха да отстъпват Купата на останалите отбори, за да могат и те да спечелят по нещо! В Левски и ЦСКА имитират някаква активност, но повече на думи. Щом се появи някой добър футболист и за него се дават добри пари, веднага го продават. В цял стадион никой не инвестира. И как да инвестира, като няма сигурност, че ще се върне инвестицията. Посещаемостта е ниска, хората са бедни и не могат да плащат скъпи билети, търговските площи не се търсят, наемите са ниски, задава се отново криза и т.н. Но най важното е, че изхода на футболните срещи не се РЕШАВАТ СЪС ФУТБОЛНИ СРЕДСТВА!!!!! Кой луд ще влага милиони, за да рискува някакъв съдия да му съсипе успеха с неадекватните СИ ОТСЪЖДАНИЯ и на всичкото от горе един вечно пиян и деградирал президент да отсече, че съдийството е все по-добро!!!!! Футболните школи не са мотивирани да вадят добри млади футболисти, защото ще бъдат откраднати за жълти стотинки!? Треньорите създали добри футболисти не са мотивирани! Треньорите на професионалните отбори гледат да си докарват комисионни заигравайки се с мениджъри и футболисти. Всичко това е на гърба на инвеститора!!! Е, тогава защо тези хора да инвестират? За да губят, а печалбата да я делят други и като награда да стават пазванти. Риска да го носят те, а парсата да е разпределят разни въжеиграчи. Вие ще сте съгласни ли да бъдете на тяхно място? Не, нали! И след като сте загубили куп пари да Ви държат сметка, да Ви псуват, да Ви замерят с камъни и т.н. Спомнете си Христолов, Кеби, Батков и т.н. Кой ги помни и с какво ги помни. Ние българите не сме БЛАГОДАРНИЦИ, ние знаем само да плюем! Кой плаща сега на всички в Ботев? Това ли е тона, който заслужава Самуилов? Това ли е тона, който заслужава Киров? Само преди няколко години в Ботев се сменяха треньор, след треньор! Не бяхме сигурни, че ще оцелеем. Сега загубихме финал и питаме ” Спите ли спокойно г-н Самуилов?” Къде са ЦСКА, Левски, Славия? А ние сме недоволни, че бяхме на финал!! За съжаление във финалите, победител е само един! БЪДЕТЕ ПО СМИРЕН Г_-Н МИНЧЕВ! Не се поддавайте на настроения, иначе ОЛЕКВАТЕ като капацитет! Може да се харесате на някои фенове, на здраво мислещите не ще Ви оценят ВИСОКО!

    • Този г-н минчев що не иде да пита брокерите как спят нали работеше за тях.Когато те му отговорят защо загубихме финала в Благоевград тогава вече да задава въпроси

  3. 19
    19

    Индинаци, като ви чета форума вътре една мъкаааа. Хората се оплакват, не могат да заспят, викат, боли, много болиии. Еми свиквайте така вече ще е завинаги. Локомотив официално е господара на Пловдив за всички времена и никой, ама никой не може да му отнеме ТРОНА НА ПЛОВДИВ.

    • 15
      7

      Къде си тръгнал да се мериш бе? И купите на България ни са 3 – 1, като публиката.

  4. 21
    13

    Това да си жълтур е диагноза…..това да те изплякат най позорно в дербито на дербитата и да имат усти да злорадстват си е наистина падение…..и това е така защото са всичките до един селяци от сой….Стряма Маноле Скутаре кой на хване на ебе.

  5. 17
    9

    Самуилов, видя ли с какви “хора” си имаш работа?!

    И продажник те изкараха за да се оправдаят. И майка си курва ще натекат за да се оправдаят.
    Жалкати

    • 11
      3

      подарили сте на жена си групов секс, малоумнико.
      боли, а?!

  6. 11
    4

    Samuilov reshi! Mangustite ot Komatevo dogodina v B grupa, pari nqma….Hristolov da se zavurne v otbora.

  7. 12
    19

    Цигани,цигани,цигани на кой викат,че питам за един приятел от Лондон.
    А на кой са подарили някаква купа също,че се интерисуват тук няколко аборигена.
    А да ясно разбрахме вече да да Локомотив от Кюстендил да да ясно.
    И все пак някой абориген от Локомотив да отговори верно ли,че са ги оставили да живъркат за една купа която я видят повече я не.
    Какво е това във Пловдив някой да ти вика цигани,цигани,цигани……..вие сте гости в този град.
    Да кажем на тези хора и те да го разбират,че тук на острова сме любопитни.
    Каква беше тая дъндания за една купа не разбрахме.

    • 13
      6

      Добре, че ме подсети – узпратих запис до БФС с искане за наказание за расистки скандирания.
      Следващата инстанция е УЕФА.
      Развързвайте кисията.
      Сигурен съм, че на католика много ще му хареса

    • 11
      6

      Този анонимни яко е надрусан! Как една смислена дума дори буква не може да напише! Каквито и оправдания да си измисля те, България видя кой е по-стойностнив отбор! ЛОКО направи за смях Най-долните футболни курви в последните години ботевЪ Сопот-Коматево! Мъчете се да докажете, че някой ни казва цигани?! Никой освен вас, без основание! Защото вие вечно алчни за какво ли не, създадох те с цел да привлечете повече фенове, в центъра на Столипиново фен клуб Изгрев бойс! Кои са в действителност циганския клуб, ми ботевЪ! Та на темата:лапнете големия хуй, и по Столипиново, по селата, и не се по казвайте повече жълти, долни мастии!

    • 10
      3

      Селски, как е дупето? Кои сте вие че да подаряват нещо? Нямате стадион, назначен собственик, назначени фенове. Стадион няма да има това трябва да ти е повече от ясно, Самуилов няма пари и желание да прави каквото и да е просто човека е нахендрен и не му се иска да го фалират.

  8. 17
    3

    Католик, качвай ги на кура си тези индианци докато не са почнали да те псуват. Храни куче да те лае. Такива са те! Гнусна селска сган!!!

    Закривай ги и толкова! Да се научат те как да ти лижат гъза. А те са много добри в лизането и мазането!
    Питай Домуша

  9. 22
    7

    Локомотивци,

    измина една от най-магичните вечери в историята на любимия ни отбор. Пред хилядите фенове на „черно-белите“, възпитаниците на Бруно Акрапович се поздравиха с Купата на България насред София, след паметна победа над Ботев, в мач, който ще се помни за вечни времена.

    В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, Локомотив донесе най-големия подарък за града ни. Датата 15 май отново се оказа заветна за всички локомотивци. 15 години след спечелването на титлата, Локомотив се поздрави с нов трофей в своята витрина.

    Привърженици, живеещи в Пловдив, България и по всички краища на света, се стекоха на стадион „Васил Левски“, за да подкрепят Локомотив. Нито дългите разстояния, нито задръстванията по магистралата, нито каквито и да било лични ангажименти спряха разпалилите се локомотивски сърца да се стекат на националния стадион, където вечерта на 15 май туптяха в един ритъм. Преди, по време и след този паметен мач вие не спряхте да пеете песните на победата насред столицата на България.

    Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а на следващия ден „черно-бялата“ ви вълна „заля“ улиците и центъра на вековния ни град.

    Доказахме, че Локомотив е труден за спиране!
    Доказахме, че Локомотив е неописуема страст!
    Доказахме, че браним емблемата навсякъде!
    Доказахме, че наистина съединението прави силата!
    Доказахме, че Локомотив е начин на живот!

    Благодарим ви, че заедно успяхме да изживеем тези безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години. Благодарим ви, че с вашата подкрепа, футболистите успяха да надиграят Ботев и да покажат кой е най-добрият отбор в Пловдив.

    Точно тези моменти и емоции ни носят на всички ни безкрайна енергия и мотивация,
    които ни дават сили да продължаваме да се борим и да мечтаем.

    Заедно изписахме името на Локомотив със златни букви в историята. Ще продължаваме да го правим! Заедно можем много повече!

    БЛАГОДАРИМ ВИ!

    • 9
      12

      ТИ СИ НАПЪЛНО ЛУД ФАНАТИЗИРАН ФЕН,НО ЯВНО НИЩО НЕ ЗНАЕШ.
      ВМЕСТО ДА БЛАГОДАРИШ НА СПАСИТЕЛИТЕ И ДА СИ КАЖЕ БРАВО НА БОТЕВ ОТЦЕЛЯХ МЕ ПОНЕ ЗА ОЩЕ ЕДИН СЕЗОН СИ ТРЪГНАЛ ДА ДРАСКАШ ГЛУПОСТИ.
      ОНЕЗИ НА ПО ГОРНИТЕ ЕТАЖИ ЗНАЯТ ЗАЩО ТАЗИ КУПА ВИ Е ПОДАРИ БОТЕВ.
      ВИЕ СЕТЕ ГОСТИ НАЛИ СИ ЗНАЕШ.
      ДОРИ СЛЕД СПЕЧЕЛЕНА КУПАВАШИЯТ КЛОУН ВИ КАЗВА,ЧЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДА СЕ ОТЕГЛИ ОТ ФУТБОЛА НАПРАВИ СИ СМЕТКАТА.
      НЕКА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОДАРЕНАТА КУПА А НА НАШИТЕ МЕНДИЛИ КОИТО ГО НАПРАВИХА ДА СЕ МАХАТ ПО НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН.
      ТОШКО МОШКО КРАСИ МАСИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗВЕЗДИ ДА ХОДЯТ ДА СИ ВАДЯТ ПАРИ ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕ.
      БОТЕВ СИ ИМА КАДЪРНИ И МОЖЕЩИ МОМЧЕТА.
      БЕЛИЯТ КАК НЕ СЕ УСЕТИ КРИС ДОБРЕВ ЧАКАШЕ МОЧЕТО ДА ПОКАЖЕ КАКВО,НО НЕ ТОНЕВ БЕЗ ДУША БЕЗ ХАРАКТЕР.
      АЙДЕ ПАК ЧЕСТИТО ЧЕРНО БЕЛИ ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ БРАТЯ,БРАТЯ ЗАЩО ЗАЩОТО ВИ СПАСИХМЕ ОТ НЕЩО КОЕТО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ ПРЕДСТАВЯЛ КАКВО ЩЕШЕ ДА Е БЪДЕЩЕТО НА ЛОКОМОТИВ.
      ЕДНА КУПА ЕДНИ ЕВРОИЗБОРИ И НАКЛОН НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ СЕШТАЙ ТЕ СЕ.
      А НА ТОЗИ ПО ГОРЕ ЩЕ МУ КАЖА ,ЧЕ Е ЗА БОЛНИЦА ДА ХОДИ ДА СЕ ЛЕКУВА.

      • 10
        4

        Ти колко пари спечели като знаеше, че ще паднете, бе Наполеон!?

      • 10
        3

        Не знам кой е за болницата, ама ти жълт парцал е хубаво да намали дозировката, че простотите които си написал, са в резултат на Изгрев бойс ката дрога! Наркозависимата чафка ще определя кой кое! Тази плоча за продадения мач се изтърка! Дайте нещо ново за оправдание, за резила който с играта си ЛЮБИМЕЦА НА ПЛОВДИВ ви нанесе! ЛОКО ви направи, сами да си говорите, и отвори сериозна работа на психо диспансер, та даже и на ветеринарната медицина, че от яд животинските в оборите започнали да повръща! Големия биберон Г-а селяни и изгрев бойски цигани, и пълна тишина! Просто е невероятно тихо и спокойно, като не бълва те отровата на злобата и комплексите!

      • 9
        2

        ЗАБРАЙХ ДА КАЖА, ЧЕ ПИША ОТ БОЛНИЦАТА. НЕ МИ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ МНОГО, ПИША ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ. НЕЗНАМ НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРАМ ОТ КАК БУФИРИТЕ НИ УНИЖИХА ЗАВИНАГИ.

  10. 7
    3

    Аве Кавал, ти свърши цялата работа. Тия кво ша прават сега до 29-ти?

  11. 19
    9

    И така да обобщим,Андрейчо и анкета може да пусне на тема “Кое може да намали болката в гъза на жълтите проститутки”
    Вариант -1.Обявяваме , че ний селяните от Родопската яка и околностите сме “господарите на Пловдив” понеже раздавахме суха храна и билети в КЦМ,PIMK и т.н. и си преписахме целия сектор А щото нали сме домакини.Отделно дето водихме и други статисти дето само мълчаха та писаха 15 илди,че сми били.Пък Локо само 6 илди.
    Вариант – 2.Твърдим че мача е продаден дали от Самуилов или от футболистите ,няма значение,важното е никой да не признава къв кур ядооме от буферите.
    Вариант -3.Жа казвами ,че Белия за нищо не става ,макар миналата седмица му викайми ,че е най-големия тренер в България и жи му исксми оставката.
    Вариант-4 .(безспорно най-забавния и смешен)Жа пусним уж информация от “първа ръка”, че футболистите ни се тъпчат с допинг ,обаче оня Крушо бил дал по 5000 на калак да направят допинг контрол и два дена преди мача требвало да се чистят момчетата от химията и станали на парцал и затова паднали,обвиняваме Крушо за неспортсмрнски изяви.
    Вариант-5.Жа твърдим ,че някой наредил да паднем за да ни направят стадион(още ни сми решили кой,Бойко ли,Дилянчо ли,Боби също става нали е левскар пък те са блиски с буферити) или Крушо е купил Купата(една сълза капна на клавиатурата),нищо че той едва издържа буфирити и чака на ТВ права да дава през месец -два заплати.
    Това успях да сбера от форумите днес сестри кандъринки и ся са чудя на кой вариант да заложа ,та да фане дикиш , че назе за тоя финал ич не ни пука ,имаме титли и купи бол даже Реал могат дъ ни завиждат,викам това че ги раздаваме и на най-омарзните ни отбори е най-достоверното.Дерзайте братя

  12. 16
    6

    Най – новата и истинска новина! На днешното заседание на партийната организация в пфк БотевЪ, водена лично от нейния председател Другаря Самуилов се взеха решения касаещи развитието на клуба и доизграждането на стадион Хр. Ботев! Футболисти и треньор същите, с перспектива да не се изпада от първа лига, и втората точка с решение :от понеделник идват строителните работници! Започва се строителството без кранове, по нова технология! Колежа ще бъде готов за една петилтека! Тогава ще открием стадиона с традиционното рязане на лентата от Генералният секретар на Партията! Да ви е честит новия стадион Дугарки и Другари! До тогава на село, без да мрънкате, защото нищо няма да има!

  13. 21
    6

    Показахте голямо желание и напълно заслужено взехте този финал !

    Честит трофей !

    Абсолютно заслужена победа, знаехте за какво излизате на терена и бяхте отбора желаещ победата!

    Честито на Локо! Абсолютно заслужена победа с оглед показанато на терена.Можеше и сповече.А Неделев показа защо още е в Ботев,Ами не става за големи мачове.Футболистченце.За местна пловдивска консумацийка.Няма да се учудя ако се пенсионира в Ботев.Щом и за резерва в Майнц не стана…смятай..На Витоша и Септември може и да извади нож 😆 ама до там му е нивото и силата.Изясни се защо „много държи“ на Ботев и не иска да го напуска при никакви обстоятелства. 😳 Кой дава пари за такива мижатурки???

    Изгледах мача от сектор Б. Беше интересно и любопитно.
    За мен лично вие бяхте скрития фаворит за Купата.

    Няма да крия че в тоя мач бях за Ботев зарази това което направи преди финала , но Локомотив беше по – добрият отбор през целия мач и заслужено победи .

    Честито на Локо ! Напълно заслужено.
    Вие сте отбора на Пловдив, а ония жълтите са за цвят.
    Всички армейци бяхме за вас ! По-достойни сте.

    Честито на локомотивци за спечелената купа! Извоюваха си я с много борба, хъс и себераздаване. Нищо ново, но нашите футболисти се подведоха по тяхната игра и освен това не демонстрираха никакво желание за игра.

    Жълтурите бяха 2-3 хиляди повече, но Локото бяха много по-шумните !
    Много се изкефих на гола. Отбора на Пловдив е Локомотив и вчера го доказаха.

    Бях в Б.Слабичко от страна на жълтите като публика.Локо ПД бяха по шумни..
    Честито.

    Гледам футбол от много години и категорично мога да кажа, че феновете на Локомотив Пловдив са от всичко най в България. Вчера го показаха с отношението си към Чико.

    Имаше момчета от Бригада Враца в сектора на Локо! Че имаше нещо нередно на стадиона, имаше! Тоя пълнеж дето не запя една песен с агитката на жълтурите! Явно е имало ведомствена публика!?!

    Не гледах мача отначалото, не знам какви хореографии и колко публика са имали Ботев, но второто полувреме се чуваше единствено „Локо,..Локомотив“. По-добри бяха и в това отношение и спечелиха и битката на трибуните. Заслужена купа!

    Стегната и разумна игра от смърфовете.Задушиха отбора на Ботев.

    Честито момчета! Надиграхте ги на терена, надпяхте ги и на трибуните. Пловдив е черно – бял !

  14. 14
    8

    Самуилов, шибай жълтите мангали але але оооооооооооооооооо

    • 11
      7

      Заебавай тази неблагодарна сган ,
      няма да ти дават наклон на католишкия !!!

      • 3
        4

        Така просташки може да се изкаже само един циркаджия. Помниш ли: -“Времето ви изтече”. Край, остава вечно.

  15. 13
    5

    Самуилов строи тунел от задника до устата на жълтурите, и когато казва че се вижда светлина в тунела има предвид че почти си е свършил работата.

  16. 7
    5

    Този ” симпатяга” с нищо не се различава от КОКО Динев. И резултатите са същите. Ще приберът някакви пари и ще изче3знат!!

  17. 5
    14

    Бай Георги, кажи си го батка че продаде мача и се извини на тези 15К дошли да викат. Ами тези дошли от чужбина специално за мача?
    Абсолютна порнография си беше мача както и да го погледнеш. Вече базата ще пустее. Да знаеш другарю самуилов.
    Белия от последните 5 мача има 4 загуби. За кво се точехте за финала при положение че ден преди мача ви се каза че трябва да го загубите. Бойко тиквата се е обадил на самуилката и той пусна декларация феновете да се държат мирно на мача.
    Ботев щял да преподпише с Кайзер ако вземем купата и 5дена преди финала Ботев обявява първи трансфер за новия сезон – взима Аргилашки от Берое.
    Демек всичко се е знаело предварително!

    • 7
      4

      Е,най накрая един да се усети е не съм на село да правя стадион.

  18. 17
    11

    Красота, Вяра, Борба!

    Ботевисти, помнете тези думи. Ботев е любов, БОТЕВ Е ПЛОВДИВ!
    Трудните моменти ни правят една от най-великите публики в България и Източна Европа! Не се поддавайте на болката и омразата. Не ставайте като онези от Лаута. Пълна подкрепа и в най-трудния момент!
    Ботев е най-старият отбор в България, страстта на поколения жители на най-стария град в Европа!
    ПЛОВДИВ Е БОТЕВ! А БОТЕВ – ТОВА СМЕ НИЕ, ФЕНОВЕТЕ (не футболисти, треньори, управници)!

    • 4
      7

      Един разумен коментар. Надявам се поне половината критикари да са буфери имитиращи загрижени Ботевисти, иначе-лошо. Един злощастен мач, след една сладка и изтерзана победа над Чорбаспор, която НИКОЙ не очакваше, и всички скочиха да искат оставки. Хайде малко по кротко, защо давате храна на лумпените от задния двор на гъза на географията(да ме прощава ВСИ-то)?

  19. 12
    13

    Христолов ще ни се стори като цвете пред този католик!!

  20. 12
    7

    Г-н Самуилов, га жа довадят крануити ва?

  21. 19
    16

    Цените на имотите в Коматево скочили драстично след финала, станало най тихия квартал в Пловдив…

      • 7
        4

        Верно е! 42000 цигани от изгрев бойс цяла вечер пиха и пяха погребални песни за любимия си ботевЪ!

  22. 14
    4

    За да направят анализ трябва някой да има аналитичен ум! Кой е този: Палийски, Зафиров, Кючуков, или Молива? Но нека започнем подред. Първо имаме ли цел и каква е тя? Да станем шампиони, да спечелим Купата, да развиваме млади играчи, да вкарваме играчи във форма и да ги продаваме за да се издържаме, или някаква комбинация от горепосочените? Къде е афиширана тази цел? Второ- какви са средствата за постигане на тази цел? Имаме добра школа, имаме добър треньор, закупили сме добри играчи, имаме добър стадион, работим добре с БФС, работим добре със съдии и т.н. ?! Имаме школа, но не можем да осъществим прехода на младите към мъжкия футбол- проблем №1. Имаме добър треньор, но в кондиционно отношение сме трагични. Възстановяването е трагично. Напънахме се срещу ЦСКА, но загубихме всички останали мачове, дори и в Пловдив! Контузиите започнаха веднага! Всяка година се продават най-добрите футболисти. От селектираните футболисти в отбора играят добре много малък процент. Има постове в които нямаме и един футболист, камо ли по двама. Робува се да се вземат изгонени от Левски футболисти. Който не става за там, идва при нас! Белият да не е магьосник, че да ги промени? Имам чувството, че съществува едно ядро, което не позволява равна изява на всички нови футболисти. Вижте колко футболисти, които се изявяваха добре в други отбори при нас не могат да се задържат и една година! Всеки футболист, който не е харесван от това ядро, не получава подкрепа, увисва в играта и е компрометиран! Имам чувството, че Кардосо и Джонатан ще бъдат изгонени по същия начин! Изобщо приказката за добрия колектив май свърши!!!! В този смисъл, трябва да се взема скалпела и да се реже! До кокал! Ботев трябва да е над всеки един, било футболист, било ръководител! И ако трябва да се търси главната причина за загубата, за мен това е РАЗБИТИЯ КОЛЕКТИВ!!!! Нито липсата на пари, нито контузии, нито каквато и да е друга причина може да доведе до ЛИПСАТА НА МОТИВАЦИЯ в един ФИНАЛ!!!!! Това е мач на ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО за всеки един играч!!!! Но да продължим. Липсата на стадион, липсата на тринадесетия играч на Ботев неминуемо се чувства, но това е много тежка инвестиция и всички трябва да разбират Самуилов! Що се отнася до работата с БФС, без ЛОБИ не можем да продължаваме. В нашето Ръководство има много хора, чийто принос е минимален. Г-н Самуилов трябва да развърти метлата, но преди това трябва да се делегират права и задължения на всяка длъжност в отбора. В този смисъл трябва да се назначат хора с възможности и авторитет и в БФС и в Съдийската комисия! Не може да продължаваме със салфетки, моливи и тем подобни!!!

  23. 17
    17

    Като гледам повторението на мача преди петичката имаше и крачолче.. хахахаха… какво повече от това….густоооо…. шибай жълтите… шибай жълтите

  24. 10

    А дали пък истинската цел на тази “среща” да не е католика да набие канчетата на тези дето го плюят?

  25. 22
    22

    5 години без стадион, наебани и разпорени публично насред София, въпреки предизборната обстановка с безплатни билети и суха храна, биещи 85 годишни дядовци, крадящи знамена от майки с деца в гръб..
    Викащи цигани, а те най-гнусните мангали на света.. Това е бултрас
    Сбогом, курви !

  26. 37
    17

    Въпреки загубата ние излязохме и с един позитив.В рамките на 3 години след Бургас и София рухна мита за “пловдивския любимец”.Пловдив за пореден път показа кой е неговия отбор.От тук нататък не споменавайте за някакъв любимец нито пък че Пловдив бил черно бял.ТИШИНА по този въпрос.

    • 16
      21

      Всъщност пак станахте за смях с тези статисти с раздадени билети.

      хубаво е, че най-после България разбра, че сте едни лъжци

      • 18
        7

        Може би имаш предвид безплатните автобуси на онзи който до скоро гонихте ,а сега величаете.Или за онези моменти в които плащахте по 0.70 стотинки за билет,и ходихте по стотина зрители.

        • 10
          9

          имам в предвид раздадените билети, суха храна и дъждобран в КЦМ и ПИМК, лъжлива крива главо

          • 11
            10

            Миячо на чинии, ти не си тук и не знаеш, че билети бяха РАЗДАВАНИ за сектора на БотевЪ 2011 по заводите като КЦМ. Затова и бяхте тотално надвикани – защото публиката ви беше от платени статисти – колкото да кажете че сте повече и да искате стадион от Бойко.
            С една дума – да излъжете и да ПРОСИТЕ

    • 9
      12

      отбора ти се разбрада, а ти си тръгнал да лъжеш за някаква си публика.
      помяр

  27. 14
    22

    Самуилов да си събира антуража и вересиите и да се маха от Ботев, наслушахме се на лъжи.

    • 13
      7

      i nii se na4etohme na tvoite gluposti,mango.6to ne se radvash na kupata mi pak v drugoto kan4e gledash?

    • 12
      7

      Буфер миришеш. САМУИЛОВ ще си тръгне само когато си тръгне вашия.Не се прави на ботевист.

  28. 11
    19

    Ей папагали, не се ли усещате как този постоянно ви слага на пързалката?! Лъзгай, лъзгай и пак лъзгай!!!
    Щял да разследва. Какво, бе другарю Самуилов? Като имаш съмнения, викай Цацаров че и без това НИЩО не прави. По послушен прокурор никога не сме имали!!!
    А на мача беше ли? Или след като взеха да се чуват викове за гоненето ти на някои по-будни хора се сети да дойдеш и хвърлиш прах в очите на индианците?!

  29. 29
    8

    Ако на Николай малко му бяха помогнали с пари , без да му налагат да продава играчи като Косоко, Вияна, Генев, Панов, Серкан, Петков, Бризола, Густаво и тн, нали знаете, че щяхме да сме в тройката с лекота, даже толкова са умни директорите, че Серкан, Генев и Панов ги подарихме, просто няма достатъчно ФИНАНСИ, а това, че се изложихме здраво на финала е така, но и това е в играта, Белия е от няква вуду -шайка, от нищо прави нещо……Че Киров веднага ще го дръпнат в Разград, той зор няма, даже се чудя как издържа……Да обърка се в сряда, но на всеки се случва

    • 10
      22

      абе странни хора сте вие индианците, бе! До вчера се радвахте и хвалихте като цигани с изходящи, а днес вече сте недоволни от изходящи.
      Ми вие все ревете като жени, бе пернати другари!

    • 5
      4

      Ти си един рязан, платен чифут! Какво значи на всеки се случва. Това е финал! Срещу циганите! Има си екип. Ти си един скапан чикиджия, дето и да ебат майка ти, жена ти и дъщеря ти пред очите ти, ще казваш: ами случва се, ебе им се. Дейба твойта мама помашка платена, нагъзена.

  30. 29
    9

    Казахме и затвърдихме, че обърка състава, но за махане и дума не може да става, а Стивън, а Виана, а Жоао, а Омар, а над 1 милион кой докара на клуба от Лига Европа

  31. 16
    20

    Извиняваме се на столичани и гостите на София заради носещата се втори ден неприятна миризма от сектори Г и В на стадион Васил Левски. Уверяваме ви, че са предприети всякакви санитарни мерки, но положението е практически безнадеждно. В бъдеще обещаваме да вземем адекватни мерки и шампоан и проблемът да бъде решен още на входа на града.

    • 3
      2

      Ама купата е циганска и посрания си ти,нали, семкаджия.

  32. 15
    8

    Пичаги издирва се Стоян канара….моля помогнете.

  33. 17
    15

    Не е честно…два дни чета правилника и никъде не пише ,че може с пета да се вкара ..гол…. ха-ха

  34. 15
    12

    Едно време всички ми се смееха на името, а сега цял Пловдив се кланя на Петата!На колене, на колене, на колене пред петичката…

    Ей, това само бултрасите го могат, да загубят финал с крачолче и петичка, клоуни!

    • 17
      10

      По-добре да загубиш така, от колкото да продадеш финал на полувремето!

      Чухте ли стадиона? ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!!!

      • 13
        4

        Сериозно, а да подариш финал за КУПА на най-големия си враг какво е???!!! НЯМА ПО-ГОЛЯМО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

      • 7
        10

        Не беше по желание! Наложи се заради ромското включване.

        • 8
          8

          Тоше, как само 3 към 1. Беше поне 10:1

          хахахха. Индианците не могат да броят!

        • 10
          4

          Нямам идея кой е Тошето. 3 към 1 са официалните цифри, в Аджисана не знам можете ли да смятате.

          Как според теб наричат по-малката цифра? Не се мъчи – малцинство.

          • 8
            4

            А Самуилов беше ли? хахаах

          • 5
            2

            Къци ти ли си? Хуморът ти е блестящ, като на потен циганин задника.

          • 8
            5

            Аз изявление от управата на стадион Васил Левски не съм чувал, а ти?!
            Ако “официалната” статистика на Шиши е като твоята математика, и като НСИ, то тези филми сме ги гледали. Централната трибуна защо я бройте за индианци?! хахах
            А щях да забравя – като сте 10:1 то защо се чуваше само публиката на Пловдивския любимец?!

          • 5
            5

            Ама не отговаряш на въпросите, миячо на чинии. Не се крий зад глупави никове – отдалече миришеш на кухня

          • 9
            2

            Хубаво е първо да си изметеш района, преди да ръсиш акъл. Статистиката се дава от ПФЛ. Има я навсякъде, ако не можеш да четеш, помоли майка си, тя стигна до 6-ти клас.

            Не знам ти какво си чул, но цяла София чу няколко пъти мощно – ЦИГАНИ! ЦИГАНИ! Тогава не знаеха защо, но вече втори ден мирише та се не трае.

          • 10
            2

            Къпете се бе! Нищо, че сте подчовеци. На гости отивате.

          • 6
            3

            А на въпросите кога ще отгорориш.
            Досега само словоблудство на бивш партиен секретар…

            Да ти ги повторя ако искаш?

          • 2
            1

            ПФЛ да не са статистици? Или пък броячи??
            Това не е ли онзи с перуката – изкуфялия дядо Валентин Михов, дето никой не го бръсне за слива??

          • 7
            5

            Цяла София чула ‘ цигани, цигани ‘ забележителните 2 пъти, може би… През останалото време се чу и видя кой ходи по задължение(безплатни билети, екскурзии, платен неработен ден) и кой да подкрепя отбора. За 95 минути се чухте 2 пъти. ( И то до 70тата, след това се опитахте да поставите рекорд на Гинес за най – бързо изнасяне от стадиона )
            Иначе е 3 към 1 хахахахха

  35. 22
    14

    До РДВР-Варна :Моля да подготвите засилена охрана на старческите домове,пенсионерските клубове и помолете хора над 80 г. да не напускат домовете си по време на мача ,че идват 15000 болтраси от околностите на Пловдив и Родопската яка.На който му стане любопитно на какъв диалект бучат,да не пита “рибарье ли,кънарье ли,особенно ако е на преклонна възраст,че стават смели и налитат благодарим за вниманието!!!

  36. 21
    19

    Гавря се с един жълтур, на който не му излиза от главата петата на Ожболт и ето какво призна.
    -Как е, спиш ли нощем?
    -Не, не мога, на пресекулки затварям очи…
    -А спря ли да плачеш?!
    -Не не, плача си, стискам очи, но сълзите сами излизат, мога да затворя очите,но мозъка ми помни ПЕТАТА!
    -Аха, ее ще ти мине за година-две…
    -ООО не може би за десет години ще се излекувам?
    -А, ама от кога на смъртта и викат лек? Истината е, че само смъртта ще сложи край на мъките и гаврата от Локомотив , от ОНАЗИ ПЕТА…
    -Стикс, моля те спри!
    -Аз ще спра,но ти сам го каза… мозъкът ти ПОМНИ ПЕТАТА, вечно и завинаги, само смъртта ще ви раздели вас жълтите и петата, Купата на Пловдивския любимец!
    -Стиксче, моля те!…
    -Добре, добре, гледай положително и се моли… да няма задгробен живот, защото и там Ожболт,петата ,Локомотив и черно-бялата купа няма да ти излизат от съзнанието…
    -Стикстър…
    -Свършвам…жълтоликите сте затворници на една пета-до живот, в задгробния живот, като се преродите , ПРОСТО ЗАВИНАГИ…
    -Взимам сезала…

    • 17
      8

      Манго, теб никой не те брои за жив, камо ли да ти говори. Най-много да те подритне някой и да ти хвърли 20 стотинки да не умреш.

      • 13
        15

        Ей, македонец, ти” не ме броиш”, ама ми говориш! Ей, сами не се усещате колко сте неадекватни, но с тази Пета съвсем свалихте нивото! Няма по тъпи от бултрас, начело с Мияча на чинии, чаши, лъжици, подове, тоалетни, мивки…

        • 10
          7

          Млъкни бе, просяк. Дръпни се на 5-10 метра, че много смърдиш. Говоря ти само от съжаление и заради ромското включване. Сега се налага такива като теб да ги броим за хора, но и това ще свърши.

          • 13
            13

            Сус бе , шушлек , бягай при ходжата да ти бае против петата на ОЖБОЛТ

          • 8
            7

            Куче ли си, помияр ли си, мангал ли си, никой не може да разбере. Ясно е само, че не си човек. Ходи му цункай на Ожболт кура.

      • 14
        8

        А стадион кога другарю Самуилов???? Га цъфнат налъмите ли???? Мошеник вън от Ботев!!!

    • 12
      8

      Браво братле , не спирай ! Петата на петите във финала на финалите ще се помни! Пък жълтите нека си си мислят за велики.

    • 2
      4

      Виж…колкото и да се напъваш вашата петичка не струва и ръждив гологан до гола шедьовър на Тошко Неделев от центъра…Този гол е на-големия ви кошмар от който никога няма да се избавите…Опитвате всичко за да заличите този кошмар но той ви следва като сянка…
      ….Петичка?! Хе-хе… Хайде нека да е петичка…И какво??? Виж ако бяхте вкарали гол с гъза щеше много да ви отива…

  37. 13
    8

    тепърва ще ядем ядове с тая купа. Крушарски ще си я занесе у Говедарци, а ний пак с кор в уста.
    Отделно, ще ни пукнат от бой в ЛЕ с тия наши пайтаци.
    Вай вай вай..

  38. 12
    13

    Индианците го питат защо обикалят като
    мъстии бездомни , той се право на дръж ми шапката.
    Както казах и преди този човек ще надмине и
    Митко Христолов /да му е свято името/.
    Скоро очаквам интересни събития !

  39. 8
    5

    Честно казано, разумно написана позиция, въпросът е какво ще последва след нея. Дано и мерките да са адекватни. В последните два сезона имахме и добри мачове, но крайните резултати според мен не са задоволителни. Все пак не разполагаме с толкова нисък бюджет в сравнение с другите клубове в България, а също имахме и доста добри футболисти. На фона на това, 5-то място в класирането е най-малкото, което можехме да постигнем.

    • 3
      1

      Че в Локомотив взимат повече пари от Ботев, какво му е голямото на бюджета 150000 до 200000 на месец, колкото Етър, Варна, Слабия

  40. 19
    26

    Извинявам се на всички бултраси за слабата ни и бездушна игра, извиняваме се,че бяхме тотално надиграни от Локомотив! НО искаме извинение и от вас, жълто -черната общественост!Да , бяхте повече от гадните буфери на стадиона, но бяхте надвикани,надпяни , тотална доминация на черно-бялата агитка! Не беше редно да мълчите, бултраси, а тези от локото да си оставят сърцата по трибуните!

    • 19
      7

      Пфахахахахах, тотална доминация, ахахаха, абе къде са санитарите бе, бахти….

      • 15
        8

        Схема 10-0-0, ромско катеначо. Луков не смее да мръдне от гол линията и трепери да не уцели някой от нашите вратата. Зад вратата потното малцинство пее за катерички (wtf???). Добре, че веднъж в живота играят финал. Днес половината национален стадион е минат с белина.

        • Тази която бе накацана от папагали, нали? То толкова курешки от насраните ви гъзове лесно ли се чистят? САМО ЛОКО ОЛЕ

  41. 17
    18

    Тошо, братле, винаги съм защитавал Белия, но вече се изчерпа, сринат от страх. Да не дадеш нито минута на най-добрия, най-надъхания млад футболист в БГ Крис Добрев и да пуснеш вместо него бразилския груб бек само да руши играта по крилото, ето това е непростимо!!! Мога да изброя още много фатални грешки на Белия. ЗАТОВА: БЯЛ, ТИ ДОНЕСЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ СРАМ В ИСТОРИЯТА НА ТОВА ДЕРБИ. АКО СИ МЪЖ, ИЗЧЕЗНИ ЗАВИНАГИ ОТ БОТЕВ!!!

    • 18
      8

      Пълни глупости си написал, да Киров ги обърка сега, Терзиев, Марин, Филипов, не трябва да помирисват базата нооооо, Белия се доказа във времето, те обърнаха Барселона от 3 на 0 , та ние великия отбор ще гоним треньора, който е най свястният след Чико …….

      • 10
        15

        КИРОВ Е СТРАХЛИВЕЦ! НЯМА ДА МИ СТИГНЕ САЙТА ДА ИЗБРОЯ ВСИЧКИТЕ МУ ГРЕШКИ. СРАМЪТ СРЕЩУ БУФЕРИТЕ ЩЕ СЕ ПОМНИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ТОВА Е НЕПРОСТИМО! ТАКА ЧЕ КИРОВ ВЪН, ДОКАТО НЕ СМЕ ТЕ НАМРАЗИЛИ!!!

    • 12
      13

      Това не е Дерби а Дербито на дербитата и спечеленото не просто Купа а Купата-тази която нямате и никога няма да имате,моля моля тези неща ги уточнихме още след полуфиналите!Не се правете на “дръж ми …..петата”.

    • 10
      6

      Забравихте как скандирахте името му след 3:3 на Армията. От осана до разпни го за няма и месец. Човекът работи съвестно. Пловдивчанин е. Милее за клуба и за футбола. След мача на интервюто щеше да заплаче от мъка.

      Кого ще докарате? Клоп? Гуардиола? Раниери?

    • 18
      4

      Не мога да се съглася.
      Да, Белия обърка тактиката, да излязохме необяснимо дефанзивно, НО през годините Белия е донесъл повече радост на ботевистите от кажи речи всеки друг треньор в новата ни история.
      Кой е постигнал повече от него с ограничения ресурс, с който разполага?
      Кой?

      Никой, ето кой.

      Аз само се надявам тоя провал да му е обица на ухото и се надявам да изхвърли 5-6 човека от отбора, които не стават въобще за А група.

      • 16
        7

        Аз ли докарах Карачанаков, вместо Еуженио?Аз ли върнах недоразумението Марин?Аз ли като си тръгна Серкан не взех опорен въпреки изказването,че на трансфер се привлича човек на същия пост?Аз ли налагам цял сезон недоразумението Терзиев?Аз ли взех Ничев?Аз ли пуснах Вутов при положение,ще не е играл 20 дена?Аз ли пуснах Перейра който не е играл месец?И още и още…..

        • 9
          4

          Казахме и затвърдихме, че обърка състава, но за махане и дума не може да става, а Стивън, а Виана, а Жоао, а Омар, а над 1 милион кой докара на клуба от Лига Европа

  42. 18
    6

    Мангали,взехте купата,имате титла и сребърни медали. С това се изравнихте със Спартак,когото преди 52 години разформироваха,за да назначат мизерното ви отборче за основен съперник на шампиона Ботев.

  43. 7
    10

    Мултак и далавераджия. Кючеци от Античния театър за юбилея му… Какво добро и какъв стадион чакат от тоя и аз не знам.

    Тренерът Киров е силен, но тоя трябва да го изритате.

  44. 16
    20

    България мрази Ботявъ,гнойни мърши скочихте на 85 годишен човек.От онзи ден сте най-омразните помияри в България.Вече всички гледат на вас “милиардите” болтраси като на гнусни сополи.Точно такива мърсоли дето висяха на”ракиджийницата”покрай Коматево днес преди обед,щото не сте и в Коматево .От онзи ден никой никъде не ви иска.

    • 14
      6

      Циганина и в костюм да се облече смърди отдалеч. Изкъпи се, мангал.

    • 7
      5

      Андрейчо пусни плюса хаааха. Боли боли дълго ще боли но Срамът е по голям при мисъл за Петата

  45. 14
    2

    Палийски съм го срещал лично и мога отговорно да заявя, че е ТЪП СЕЛСКИ БЕК!

  46. 17
    5

    Безбожници
    13.05.2019 at 17:28
    16 19
    Крушарски, моля те не позволявай да се гаврят с Локомотив на финала.
    Не пускай отбора на терена. Нека за губим служебно, за да разбере цяла БГ, че футбола в БГ отдавна е под контрол на мафията!
    Сега ще ти кажа какво ще стане ако отбора излезе да играе с този силно поръчков „съдия“!
    Още от началото ще има обратни отсъждания и картони за нашите футболисти с цел тотално ОБЕЗВЕРЯВАНЕ, че този мач може да бъде спечелен. Това ще налее олово в краката на нашите момчета, точно както ТЕ го искат, ще намали агресията, което ще е ПАГУБНО!
    При първа възможност футболист в жълто ще се хвърли в наш футболист за да предизвика допир и дузпа. А може и червен картон за десерт. Ако се наложи и 2-ра ще им дадат. Нямай съмнение!! Примери БЕЗБРОЙ през този сезон!!
    След това ще впрегнат цялата пропагандна машина да ни убеди колко ПРАВИЛНО и БЕЗГРЕШНО е свирил съдията – как дузпата е била кристално чиста, как картоните са нарисувани. Всички телевизии и вестници са на Дормуша и на Пеевски. Как може да очакваш друго?!
    Последствията за Локомотив ще са пагубни, а те само ще гледат отстрани ухилени до уши и ще изпитват истинска наслада да наблюдават злорадствайки . Ще има много, ама много подигравки и НИКОЙ, ама НИКОЙ няма дори и да спомене, че купата е „спечелена“ нечестно. Дормуша няма да даде и дума да се продума, че може съдията да е виновен. Не си ли го виждал вече много пъти?

    Разбери човек, тази купа ВЕЧЕ Е ДАДЕНА!!! Няма как да я спечелим!!! Това е Булгаристан!! Не ставаш част от тази пародия и гавра!!! Не прави Локомотив част от това. Те се изгавриха с ЦСКА-София и Гриша Ганчев, та пред теб и Локомотив ли ще се спрат!?
    Тази „държава“ отдавна е изгнила и ако продължава така скоро над тази територия ще се вее чужд флаг!!

    • 9
      10

      Малко психология преди финала. И вашите понеже четат и си помислиха, че са взели купата преди мача.

    • 6
      9

      Кур капан за жълти наивници ….ама и за стадиона така ви връткат .
      Ако сте едни жени , гащите ви постоянно щяха да са в джоба.

    • И ние помним 3:0,4:0,5:0 а на 16.05.2019 като се събудихте от кошмарната нощ КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА

  47. 19
    4

    Днес виждам са охлабили режима в Карлуково и са допуснали Стикса до компютър.
    В резултат-в три теми за БОТЕВ ПД-320 коментара с различни никове, включително моя (естествено).

    ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ПЛЕШИВА УМРЕЛА!!!

    По темата-никакво гонене на Киров, с тея футболисти-толкова.
    Като му дадете пари за селекция и не му продавате играчите всеки 6 месеца, тогава можете да искате от него да спечели Лига Европа…примерно.

    • УМРЕЛА, ТЕЯ ФУТБОЛИСТИ, ПОНЕ ПЕТ ЗАПЕТАИ ЛИПСВАТ В НАПИСАНОТО! Това са изрази на някой си, който е с претенции, че е грамотен! Тодоре жълта мастийо, твоето психическо състояние не е по-добро от тази на някой си Стикс! Много добре е действително да ви приберат в заведението, за което споменаваш! Цялото Дерби ще си отдъхне!

    • 14
      9

      Ние се радваме на загубите, защото мразим Киров. Нас Ботев не ни интересува, а само кинтите. Ангеле плащай бе майнаааа

  48. 16
    15

    Хайде сега да кажем на всички колко беше коефициента Локомотив Пловдив да спечели купата на България в началото на турнира. Цифрата ще ви изуми! Не и еврейската мафия в милата ни Родина! Май и тези, които не вярват в конспирации, ще повярват вече. Заложени са огромни суми, Локо да спечели…и то си спечели. На пътувалите 15000 вожда честито, на другите 5-6 хиляди честита купа. Сега да замажем дружно, да разследваме и да вземем мерки.
    Европа ни гледа под лупа (пример – Верея), но и там нещата не са по-розови. Визирам отпадането на Аякс и Барселона. Това си е мое лично мнение, имам и малко вътрешна информация, с което не ангажирам никого. Който има останала някаква вяра още, или няма къде да чопли семки, да си ходи по стадионите. Аз приключих! Последният да затвори вратата!

    • 23
      3

      Коефицента на Ботев да спчели купата беше приблизително колкото и на Локо. И този коефицент за двата отбора беше 20 или 25 нещо от сорта, което е нищожен за да се спечелят много пари. Абсолютни глупости си написал.

      • 5
        7

        15.05.2019 сутринта, коефициент за госта 3.90. В 19:00 коефициент 3.10. Слочаенос?? Нимисла!

        • 6
          4

          Напълно нормално. Подарък коефицент за Локо. Хората знаят, че Локо са силен отбор. Напълно логично е 2 да падне. Хората не са тъпи.

          • 10
            4

            Изключително силен отбор са. Сити, Ливърпул и Локото. Това са отборите. Акрапа треньор на годината. Второ място си делят Клоп и Гуардиола.

      • 1
        1

        Ако са заложени много пари, печалбата е доста голяма. Ти като си много умен кажи защо нямаше нито един удар във вратата на кюмюрите??? Защо играха като бити курви! Или си поредния платен чифут, който маже ските и ни пуска по пързалката!

    • 6
      9

      Рачко, ти си педераст. Затваряй вратата на тоалетната след тебе ,че вони. Мръсна гнида. Индианци и далавери му се привиждат… Затваряй вратата на тоалетната и се души в собствената си миризма, педал…

      • 2
        1

        Тихо Асанчо, да си чуем песните! Тих те искам, много тих. Като сектор “Б” след мача!

    • 4
      3

      Ти верно си голям Тапир ве Рачко Капур,оня ден зееше 3-4 парцала сега си се сдухал нещо!

    • 12
      5

      Ние се радваме на загубите, защото мразим Киров. Нас Ботев не ни интересува, а само кинтите. Ангеле плащай бе майнаааа

  49. ти му викаш кум иване, а той гледа за хуя да те хване
    30
    9

    Самуилов селска пръчко, гадна, хората ти казват, че си искат стадиона и ти затова си пратен тук, а не да гониш треньори(най-успешните ни), футболисти(за селекцията не си дал и лев) и т.н. Май целта е да върнеш червенобузестия крадец Палийски, като изгониш хората, които го разкриха, но номерата ви няма да минат този път. Затова започвай веднага стадиона, че Ветко, Банев и Стайков те чакат да оформите каре за белот в затвора, дейба ваща мама алчни цървули, олигархически!!!

  50. 14
    15

    Отправям предложение за нов фенски артикул…да се снима петата на Ожболт, с която донесе купата, в близък план и да се направи картичка само с вълшебната му пета?

    • 14
      7

      Не е лошо да се изкъпе, за да не смърдите всички на крака.

    • 8
      2

      Стикс, докарал си всички турски тираджии да екстаз. С възхита разправят как неистово си въртял гъза си,крещейки “Купата е наша”. Толкова си ги изкефил,че вече те наричат Стикс Златния гъз. Аферим,педал,машалла

  51. 14
    9

    Ако знаех, че тези мангали вместо да благодарят, ще вият така, нямаше да им подарявам нищо.

  52. 15
    10

    А пък като биете Барселона и Байерн мюнхен елате тогава говорете за история! Че вашата и Вие не знаете коя е истинската!

  53. 24
    14

    Гнойни лилави отрепки преди финала пеехте съвсем друга песен за да се презастраховате от евентуална унизителна загуба. След като неочаквано дори и за вас взехте купата обърнахте палачинката на 360 градуса и ревнахте,че това е най-честно проведения и спечелен финал??! Малоумници. Защо не се запитате как всъщност ви добутаха до финала?? Спечелихте купата – радвайте се. Такааааааа… А сега заделете пари за лига Европа. За наем на стадион,за самолетни билети,за разходи по отбора който ще ви гостува както и за т. нар. “куфари” от делегацията… разходи … разходи. Отделно трябва да имате дълга резервна скамейка с оглед на сгъстения цикъл който ви очаква а и за там ще трябват пари…И така.. Да не стане 10 дена лудория – 3 год. гладурия?!

    • 13
      16

      Индианец, когато вие играете лига Европа даже с парите искахте стадион да строите, как така ЛОКО ще е на загуба??? Е НЯМА ПО ТЪПИ ОТ БУЛТРАСИТЕ!…

      • 13
        6

        Аджисанец, вие смятате да биете някой в лига Европа ли? Може би Оксер?

      • 15
        5

        Тепърва ще ви гледаме сеира (смях) Отпадане още в първия кръг за лига Европа 1.поради некадърност 2. защото на играчите няма да им се тича сряда-събота 3. защото разходите ще ви ужасят.

        • 7
          4

          Важното е че за историята остава победителят от първия финал между вас и нас.Това и след хиляда години няма да можете да го изопачите.

          Колкото до евротурнирите – първо започваме втория кръг и второ ще играем колкото можем , а трето феновете ще си подкрепяме отбора .

          Вие да не би случайно да играхте в групите ,хи-хи ?

    • 12
      12

      А вие жълти мисирки смешни нали бяхте много сигурни в победата и как ще ни смачкате със сигурност.
      1:0
      3:0
      10:0 ?
      Защо след мача мълчахте и само няколко по-разумни ботевиста излезнаха да честитят на противника.
      Смешници. Никога няма да се върнете в Пловдив

    • 11
      12

      хахахах, вие за това ли вече мислите, бре за самолетните билети на Локо, малеййй много е зле положението при индианците.

      • 12
        2

        Естествено, че мислим, нали ние пак ще ви платим всичко, мангали.

        Що е то 3 към 1? Малцинство.

    • 5
      3

      Ааааа за какво паднали тия,за да не правят разходи, и вие друго говорехте преди финала нали,3,4,5:0.България мрази Ботявъ,гнойни мърши скочихте на 85 годишен човек.От онзи ден сте най-омразните помияри в България.

      • 4
        1

        Вие живи ли сте? Не се виждате и в Б група. Ще ви се стъжни лятото, като дойдат 1000 циганина да ви осерат града.

  54. 13
    6

    Как 1983 35000 отидохте до София? С влак ли? Дай снимки да видим? Няма нали?

  55. 16
    8

    Самуилов да не си посмял да махнеш Киров

  56. 17
    12

    Самочувствието на отбор с над 100 години история неможеш да го смачкаш с един мач и един гол. За нас Вие сте били винаги на 3-то място и там ще си останете. Мачовете с Левски и ЦСКА са ни носили винаги по-голям заряд.

  57. 20
    21

    Май още не разбирате какво стана? ЛОКО нанесе своя смъртоносен и точен удар в сърцето на жълтите индианци.С един гол-шедьовър в един исторически мач , беше смачкано за дълги години самочувствието на “Индиана”-Куматево. Вече са без значение следващите дербита.Този мач беше убийствен за жълтурите.Смачка им се достойнството и авторитета само с един исторически мач.
    Научете си урока, който ЛОКО ви показа:
    1.Бъдете скромни и обективни
    2.Уважавайте градския си съперник
    3.Научете се да губите с достойнство

    • 24
      10

      Ние ви честитихме заслужената победа и спечелена купа,но живота продължава и нашето самочувствие ще става още по голямо защото се видя най после че публиката ни е по велика и многобройна отвсякога ,а вие може само да мечтае те.

      • 4
        4

        Само дето Тапир недокатен недоучен сельо “Мечтае те” е една дума.Купи си Букварче

    • 15
      7

      Градски съперници са Марица и Спартак!Кюстендилци са пришълци!Да те попитам,когато Ботев взе купата,беше за вас ненужна тенекия ,тааа сега каква е?Ами нали ще се несерете още първият мач в Европа ве гейбандит!!

    • 13
      6

      Ти си малоумен! Публиката на Ботев след края на мача поздрави играчите ви. Това няма как да го наеш, защото нямаш 10 лева, а гратис до София не става.

      Спести от помощи, пусни си кабелна, за да гледаш на всеки 3-ти мач подобен гол “шедьовър”.

      Купили сме си пуканки и чакаме Оксер.

    • 8
      3

      Смъртоносен удар, че БОТЕВЬ да не е умрял бе, мишко!
      1912 и още ще сме живи, ама вие пуф-паф и в Столипинбург..

    • 7
      4

      приятелю,

      Преброихме се в Пловдив. 15 000 на 5500. Ви е сте 3 пъти по-малко. Вие сте малцинство. Вие сте вторият отбор на Пловдив. Ние сме отборът на Пловдив. Това са фактите. Точка.

  58. 18
    9

    И кво като сте в европейските турнири, като още първия слабак ще ви разпити мангали хахаха

  59. 14
    15

    Историята помни резултата ,а не колко сте били .. кривите глави

    • 18
      8

      Късмет беше при вас този път,а на Лаута ние ви отпорихме,така че спокойно монетата се обръща,пък и има доста да ни гоните по успехи и публика.

      • 3
        2

        Пълен идиот си, сельо! Може ли да сръвняваш двата мача, бе дроги!? Мач за първенството и блеещ Луков, беше причината Локо да загуби! Да, всяка загуба боли! В сряда е мач за купата. Едно от двете най-пристижни купи. В този мач не може да си търсите някакви странични причини, че загубихте финала! Локомотив ви превъзхожда физически(Ушко след 60-а минута не можеше да ходи, а не само той), технически, и най-вече тактически! Този Акрапович(на който вие и плазмодиите на братя Колеви му викате физкултурник, независимо че е завършил школата в Кьолн) с тактиката си ви направи р а з н о г л е д и, и доказа че е много по-голям от Белия(на който сме му вкарали 9 гола)! Моето предложение към вас селяните е:лапайте големите биберони и тихи на село и в изгрев бойски те колиби, където ви е мястото!

    • 7
      8

      Е и , то вас щото не ви шибаха навред, буфер ходи оправяй наклона, че човека да не вземе със себе си и тая купа, че ви е само тая на полумесеца

    • 8
      7

      Това 7:3,както и двете по 5:0за Ботев бяха с истинското Локо, а не С прекръстеният Велбъжд Кюстендил!Запомнете го това ако можете!

  60. 16
    11

    Абе къде е Тошко от Центъра, искам да го питам нещо спешно?

    • 11
      7

      Шиба майка ти в гъза!Ще трябва да го почакаш малко!

  61. 12
    12

    Значи на 29 май (сряда) оставате сираци!
    Георги Самуилов е гледал клипа на фен клуб Локомотив Пловдив – It’s time to say goodbye! И се е вдъхновил. Великан

    • 5
      6

      Качооооууулуу, слагай чалмата и се моли на аллаха, че не се знае знае ли се.

  62. 11
    16

    Самуилов гониш всичко гнило от ръководство. Треньорът е отдавна за смяна. И голяма част от фигурантите на терена. Имаш най добрите юноши, покрай 6-7 стари играчи ще натрупат опит за 1,5-2 години. Преболедуваме за тоя период и имаш само твой отбор. Това е правия път, а не с негри и други които да те изнудват. Режи до дъно, иначе няма да стане. Феновете ще те подкрепят.

  63. 27
    12

    Гледам ,че феновете на Локомотив са се превъзбудили.Нормално. Взеха купа която Ботев е взимал отдавна преди Вас.Искам да им кажа едно на терена ни бихте по-добри бяхте,но на трибуните само в сънищата и мечтите си може да бъдете колкото нас!

    • 10
      11

      Палячо как е дара 15.05 за вас ? Взехме купа да и то от вас хаха това никога не сте го правили пак на тази дата 15.05 вЗехме една купа и вие изпаднахте хахаха за такова нещо може само да си мечтаете 150000 селяци които бяхте !!!

    • 11
      7

      Тия не спряха да лъжат.Ботев имат Купи ,ние Купата такава ,която никога няма да имат най -ценната намазана с жълти фекалии,Купата която доведе до висналите мърсоли днес в покрайнините на Пловдив.Пишете си каквото си искате,жалко че не бяхте и 100 000 та кефа да е още по-голям.Едно заглавие от рода на “Ожболт изнасили Ботев пред 15 000” никак не ме разстройва ,а напротив.

    • 1
      1

      Нали знаеш, където е калабалъка там е посредствеността!

  64. 18
    10

    Много ми е интересно какъв анализ на представянето на финала може да направи Самуила като първо не е присъствал на финала както и на нито един мач и второ не знае топката кръгла ли е квадратна ли е!!!

    • 7
      9

      Самоилов беше на мача и в съблекалнята също вие кой мач гледахте

  65. 9
    14

    Ами до края на първенството не знам от къде ще вземете…точка. Вижте програмата… ха-ха всички ще ви ш…бат жълтурчета нещастни

  66. 20
    1

    29 май да не стане като с крановете, които чакаме от март?

  67. 12
    8

    Изпратихме към базата в Коматево кашон с големина на фризер, пълен с клоунски носове 🤡. Да има за всички…отбор, ръководство, администрация, чистачи и фенове. За Тошко Неделев има два клоунски носа, най- много ни забавлява на финала…

  68. 12
    6

    Пловдив дерби, добре е да информирате жълтата сбирщина за хода на делото в Софийски градски съд за несъстоятелността на КТБ и в частност за исковете против пфк ботев 1912 ад и ТЦ ИМЕ
    Оттам нататък всеки ще намери своя отговор
    ДЕРЗАЙТЕ
    TIME TO SAY GOODBYE

    • 5
      4

      Къде отивате,в Кюстендил или в Гувидарци?

  69. 15
    9

    Тоя луд ли е. Какво ще чакаме до 29 май. То бива бива дебилЩина и простотия ама тоя чупи тъпомера.

  70. 10
    22

    Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1981 г. „Локо Пловдив“ играе дербито си с Берое Стара Загора пред 47 000 зрители на стадион 9ти Септември . Пловдивският любимец с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион остава в историята на родния футбол като мачът, събрал най-голямата маса от футболни запалянковци.
    Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1983г. отборът влиза в „А“ група след бараж-квалификация в София срещу „Осъм (Ловеч) Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Над 35 000 запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион „Васил Левски“. Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в „Б“ група, което спомага за изграждането на образа на локо-публиката като най-вярна в страната.

    • 11
      6

      shte si ostanete samo sys spomenite,dokato bydeshteto na Plovdiv e svyrzano s BOTEV.

    • 18
      5

      За малко да биете рекорда на феновете на Вардар от Скопие който е гостувал в Калкута при нахлуването на Александър Македонски в Индия в 326 г. пр. Хр. Там са били 35 001 запалянковци от Скопие. За 1 запалянко става дума и рекорда щеше да е ваш. Язък. Да ви еба майката циганска миризлива и лъжлива.

    • 15
      4

      След 15 години ще разправяте по същия начин как на първия ви успех е имало 38 хиляди на ст. Васил Левски. ЖП пропагандата в черно и бяло няма мярка в лъжите.

    • 8
      3

      Абе малоумник, знаеш ли колко привърженици на Тракия, Марица, Спартак и войнишки роти имаше на тоя мач, а? На такива мачове задължително се водеха войниците от поделенията в Пловдив и околността. Щото аз бях там и знам. Така че затвори си устата и се поклони на отбор със сто и седем годишна история и с име не на превозно средство. АРЕ, мн време ти отдели, Ман…….

      • 2
        3

        Отбора ви е от 2010 пич не се залъгвай,скоро ще рисувате нова емблема..

    • 5
      3

      Дето се върнахте по още недостроената магистрала ли?Фантазьори.

Коментарите са затворени