Старши-треньорите на Ботев Пд и Локомотив Пд дадоха днес своите пресконференции, които имахте възможност да гледате на живо в GlasTV. За да не пропускате важни събития, абонирайте се за канала в YouTube.

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че всички негови футболисти са здрави с изключение на Доре, който има леко вирусно заболяване. Той заяви, че няма фаворит в мача и залога е огромен. Киров добави, че е готов със състава за този мач.

Че залогът в мача е голям заяви и Бруно Акрапович. Той се похвали, че може да познае на 100% 10 от стартовите футболисти на неговия колега от Ботев. Босненецът заяви, че само според журналистите другия тим е по-техничен, но не и според него. Специалистът е убеден, че в Локо Пд разполагат с повече качество от съгражданите си. Акрапович допълни, че за да се спечели финал трябва да се вкара гол и за това, няма как неговия тим да играе дефанзивно в този мач. “Ще играем контролирано офанзивно”, заяви Бруно.

 

85 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    На всички,идва празник,по -малко злоба,кой кой е,нека по-добрият победи,вярвам и съм убеден че това ще е великия Ботев,но каквото съдбата отреди,по-добре малко омраза и повече любов!

    • Андрейчо,с витрини и светофари ,не стана!!! Поименно регистрация!!!! Капиш,анадъмо ,разуме! Разбрали бе!

  2. 9
    5

    Вижте си името!
    Помислете откъде е и защо се казвате така!
    Вижте си годината!
    Помислете добре дали е вярна!
    Ако не виждате нищо изкуствено и измислено, значи сте наистина закъсали умствено!
    Социалистически утрепки, без морал и мисъл!
    Нищо не искам, освен да помислите, ако имате с какво де!
    Колко е жалко да си фен на Локо!
    Жалко е!

    • 6
      2

      Ако искаме да знаем как се сади праз или карфиол, ще се обърнем към теб. Иначе мнението ти по всякакви други въпроси изобщо не ни вълнува.

    • 2
      2

      Жалко е да си жълтур с кафяво на гащити..

  3. 17
    11

    Кво само говорите ние бихме цска с 9 човека барабар със съдийте вие ми говорите локото кво локо тях ги няма на картата само ритат

  4. 13
    9

    Как да го напълнят сектора буферите? Все пак са хора с тия наредени мачове какво да гледат за този прослувит финал дадоха 3 мача на септември а нЕ На Някон друг СЕПТЕМВРИ

  5. 8
    22

    Крушарски, моля те не позволявай да се гаврят с Локомотив на финала!
    Не пускай отбора на терена. Нека за губим служебно, за да разбере цяла БГ, че футбола в БГ отдавна е под контрол на мафията!
    Сега ще ти кажа какво ще стане ако отбора излезе да играе с този силно поръчков „съдия“!
    Още от началото ще има обратни отсъждания и картони за нашите футболисти с цел тотално ОБЕЗВЕРЯВАНЕ, че този мач може да бъде спечелен. Това ще налее олово в краката на нашите момчета, точно както ТЕ го искат, ще намали агресията, което ще е ПАГУБНО!
    При първа възможност футболист в жълто ще се хвърли в наш футболист за да предизвика допир и дузпа. А може и червен картон за десерт. Ако се наложи и 2-ра ще им дадат. Нямай съмнение!! Примери БЕЗБРОЙ през този сезон!!
    След това ще впрегнат цялата пропагандна машина да ни убеди колко ПРАВИЛНО и БЕЗГРЕШНО е свирил съдията – как дузпата е била кристално чиста, как картоните са нарисувани. Всички телевизии и вестници са на Дормуша и на Пеевски. Как може да очакваш друго?!
    Последствията за Локомотив ще са пагубни, а те само ще гледат отстрани ухилени до уши и ще изпитват истинска наслада да наблюдават злорадствайки . Ще има много, ама много подигравки и НИКОЙ, ама НИКОЙ няма дори и да спомене, че купата е „спечелена“ нечестно. Дормуша няма да даде и дума да се продума, че може съдията да е виновен. Не си ли го виждал вече много пъти?

    Разбери човек, тази купа ВЕЧЕ Е ДАДЕНА!!! Няма как да я спечелим!!! Това е Булгаристан!! Не ставаш част от тази пародия и гавра!!! Не прави Локомотив част от това. Те се изгавриха с ЦСКА-София и Гриша Ганчев, та пред теб и Локомотив ли ще се спрат!?
    Тази „държава“ отдавна е изгнила и ако продължава така скоро над тази територия ще се вее чужд флаг!!

    • 22
      7

      Само Докомотив е имал собственици турци – Левент Назифоглу и втория, на който му забравих името. Не помня кой от двамата обаче тъпчеше Галя Топалова, която пък се мяташе с фенове на миньоро в басейна и обясняваше колко велико било на празненствата по случай титлата на Фенербахче.

      Това сте вие, вмирисани мангали – на всеки татко викате – турци, цигани, наркомани – гнусна паплач.

        • 15
          4

          А да – вярно – благодаря! хахахаха

          Зеки Байрам е даже по-колоритно мангалско име.

          А да не забравяме, че заколиха коза на стадиона си и намзаха гредите с кръв. Абе мангалска гнусна паплач отвсякъде!!! ШУМЕН ШУМЕН ШУМЕН!

          • 2
            4

            Намаляйте наркомани и бедни селяни, ние ли вдигахме турското знаме и ходийме при Ирена Кръстева да е молим да ни дава пари / за коментара, тя е майка на Делян Пеевски / , ние ли лапахме на ДПС и Цецо курвата?

          • Ей Байрам-лпфк, турското знаме беше във ваша чест – с турски собственици – даже се оплакаха от посолството им след това.

            Мангали, цигани, паплач!!!

            Няма и 5000 на финал за купата – срам ве, утрепки мазни, любимци, истински, не знам си кви още фантазии. Ще лъснете в сряда – срам на срама!

      • 5
        9

        Тоше, знам че си ти. Сам си слагаш плюсовете. Спри се, бе психопат.

      • 3
        11

        Всеки месец ядете парите на ДПС
        ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ТУРЦИ
        СЕЛЯНИН ПРОСТ

      • Ко речи Лапахти на циганин допреди година ДПС подлого

    • 12
      3

      Всичко много хубаво, пък и звучи почти убедително, но обясни как точно са се изгаврили със Сфинята, като втория мач го доиграхме с 9 човека?

    • ПИЙ СИ ЛЕКАРСТВАТА!!! ………РАЗУЧИ ЕПИКРИЗАТА НА ЧИЧЕВОТО!!!! ТОЙ СТРАДА ОТ СЪЩАТА БОЛЕСТ!:)))))))))))))))))))))))….ПУФ ПАФ:))

  6. 16
    3

    Играли смо контролирано и офанзивно, али па са ни поебали у гъз!

  7. 18
    8

    Умрете, циганска сган!
    Ще ви ебем яко в сряда!
    Мангали стеее, боклуци стее и жалки стеее, и жалби стее, обичатеее да лапате на куките в районите, най-смешнотооо и позорно ядрото ви еничари лалалалала!
    Само Ботев!
    Ай, Тошее пак от Центъра!

    • 1
      2

      Тошко ще прегърне,ще прегърне хуя ми,а ний ще запеем ще запеем песента ЖЪЛТА КОЧИНА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ

  8. 17
    7

    Хахахаха гадния лилав циганин не може да преживее факта ,че са малцинство и ще им лъснат лилавите задници пред цяла България!
    Колкото и фантасмагории да пишете ,вече няма кой да ви се върже!До къде я докарахте ,да си пълните сектора с фенове на Левски и Пирин 😂🐮☪

    “Ах,колко жалко е да си черно-бял…”

  9. 21
    4

    Локомотив Пд НИКОГА НЕ Е ПЕЧЕЛИЛ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

    ФАКТ

    • 8
      1

      Кой и защо сложи минус на Историка?! Човекът просто даде исторически факт.

      Е тва е проблемът с училищната система в наши дни – вместо малкия мангал да научи нещо за историята, той брише минуси. Мъка…

  10. 10
    19

    Билет, кренвирши, лютеница и извозвани като бежанци в тировете на ПИМК!!! 😆😆😆 до там я докарахте селяни прости. Няма ли аванта и вас ви няма!

    • 20
      9

      Колко да сте жалки да не можете 5000 да закарате на финал за купата, а? Колко?!

      • 9
        17

        Колкото толкова!
        Но истински и вярни!
        Без кренвирши и лютеница без безплатен билет
        Селяни прости

        • 12
          6

          Хахахахахаха циганите сдават багажа – една каруца некъпани мангали, но истински и верни.

        • 11
          2

          Да ,прав си …ние сме без безплатен билет и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ!!

          • Това е решения на собственика бе балък!Никой никого за нищо не е молил!Нито е осигурено от политик,партия или подобни.
            Да ва еба у индианските изпушили мозъци…
            Това да не сте вие,да раздавате масово билети по села,паланки и ниви на хора които нямат нищо общо с футбола.
            Едно време с ведомствени билети,всичко що е от селата и фуражки на мач.Цялата ви работа е такава индианци.
            Цял живот надупени и под строй на мач!

    • 11
      3

      Продължавайте да си съчинявате,така вече копаете дъното 👳👳👳.

  11. 12
    8

    Циганите със скромна подкрепа, Ботев тотален доминант!

  12. 23
    6

    Само 352 билети останаха за сектор Б, гарантирано шоу по трибуните в сектора с жълто – черните 😁

  13. 6
    17

    Кои раздава билети по заводите и селата и го рекламират по радиото….. Не броя а качеството се Гледа………….

  14. 21
    48

    Около 20.45 часа на 15.05.2019г. на Васил Левски ще има уникално събитие. Около 15000 миризливи, жълти помака ще мълчат в синхрон. По-слабите психически ще се ориентират десетина минути преди края към изходите. Останалите тръгват пет минути след края на мача към магистралата и правят шпалир по нея на купата и носителите й,черно-белите господари на Пловдив. Като минаваме с купата не правете тиманета.Достатъчно е да поръкопляскате.

  15. 13
    11

    3 иле 5-0 за ботев пловдив локо пловдив место да ходят в софия по добре да идат в анадола за анално лекуване и прочистване

  16. 42
    14

    Идва Видов Ден и цяла България ще види кой-кой е в Пловдив. Кой има феное и кой няма.

    Няма вече оправдания.

    • 16
      29

      Тъй ли ва селски….а по време Христолово га одийти по 20-на паляка на мач да не би да бяйти на гурбет в Сирия ва да тейба.

      • 24
        7

        По времето, когато майка ти беше баща, ти се пръкна от задника и. Всички цигани се жените помежду си – братя, сестри, братовчеди, свекърви стават учинайки, майки стават снахи, и всичко, за да не си загубите миризмите. Само това имате – смрад на застояло, на кир, на кисело и леш. Подчовеци. Дейба ваща мама, или баща, или каквото там се появи.

        • 10
          8

          Ами къде да те изсипе майка ти ве селяк като нямате родилен дом на село…..естествено че на гарата.

      • 24
        12

        Аз не знам дали съм селски или не съм (роден съм във вече несъществуващия родилен дом на Иван Вазов – няма и 10мин до площад Централен), но знам, че има още 6 дни и след това всичко ще е ясно. То и сега е ясно, но след 15 май цяла България ще е видяла на кого принадлежи Пловдив.
        Разбирам, че ти е гадно, но не виждам защо – винаги е било така, така и ще бъде.

        Колкото до циганско-селския ти начин на изразяване – премествам си го в другия крачол и отпивам от студената си бира докато бича айляк. Густо майна!

        • 15
          16

          Селянията не е географско понятие. Може да си роден на пъпа на Пловдив и да си с провинциален манталитет. Самия факт, че искаш Пловдив да ти принадлежи вече показва кой си и какъв си.

          • 15
            12

            Ахахаха, кой пее Столипино Е САМО ЧЕР-НО-БЯЛ бе, олигофрен?

          • 13
            16

            Ако смятах, че имаш потенциал да разбереш, бих ти обяснил какво означава “Пловдив е само черо-бял”, но понеже случая не е такъв, давай, продължавай да се заяждаш на дребно.

          • 16
            8

            Колега който мразиш жълто, аз нищо не искам – просто отбелязвам как стоят нещата.

            Има си величини в този вечен град, които не се променят във времето. Една от тези величини е, че Ботев Пловдив е най-обичаният футболен клуб в Пловдив. Това ще се види ясно и отчетливо в сряда. Ако искаш да не се съгласиш – давай сега, докато не е станало късно, времето на приказките изтича. 🙂

            Географските понятия и потенциалите дай да не ги борим сега – вижда се кой как се изразява.

          • 15
            21

            Най-обичания футболен клуб в Пловдив е Локомотив Пловдив.

          • 24
            7

            Тупане, обясни ми как се измерва кой отбор е по-обичан, ако не по броя на феновете му?

            Това е няква много странна циганска логика-година след година феновете на Ботев са ПОНЕ три пъти повече, на Джамията има по 120 човека на мач, НО те били по-обичания отбор!?!?!

            Как го решихте това?

          • 11
            6

            Хахааа…. тоя лешпер цигански пак ли обяснява за манталитета и отбора на Пловдив. Тресе ли те мършо? Споко, лекарството идва след броени дни. Митовете свършиха. Остана реалността. Жълто навсякъде. Дави се в жлъч унижен “гражданино”.

          • 11
            13

            Любовта не се измерва. Точно заради това, че вечно се мъчите да измервате и да доказвате “любовта” си, и един истински Локомотивец да има, Локомотив Пловдив ще е по-обичаният отбор.

          • 14
            6

            Е ти пък съвсем се скапа. Не си един има още няколко. Истински? Колко да си истински като 36, 26?

          • 15
            5

            Мразещият жълтото, най-обичани сте само в циганските махали на Пловдив и ти това го знаеш много добре.

          • 6
            1

            Все си мислех, че да си по***, значи че по нещо превъзхождаш в цифри… Вие само по-цигани може да превъзхождате, другото си го знае и всяко дете…

        • 5
          10

          Ами майка ти та е изсипала на централна гара защото на село нямате родилен дом ва стрямски бек недоклатен.

      • 17
        8

        Когато играехме във В ПАК имахме повече хора на стадиона, бежанец кюстендилски!

        Крайно време е да се примирите с факта че сте малцинство.

        Винаги сте били малкия отбор, с малкото фенове с още по-малкото акъл.

        • 5
          11

          Преди да дойде крадеца-родолюбец колко бяхте?

          • 14
            5

            Пак толко-МНОГО повече, малоумен ли си?

          • 8
            3

            Достатъчно че са ти го казали по-горе, и в В група имахме повече фенове. До сряда не остана време, приказките свършват и пак ще сте си същите м***и

        • 1
          6

          Лъжеш се когато играехте във В Жлъти фланелки не се виждаха..Размножихте се когато Циганина крадеше и даваше кла и кибапи на авнта

    • 11
      20

      Тя България вече видя кои сте. На онова дерби, на което бяхте 0 /Нула/ фена не показахте ли категорично кои сте и какви сте? Когато гарантирано ще ядете бой сте по дупките, когато имате шанс да биете – помаклъка опустява.

      • 21
        5

        Няма други цигани, прекратили мач на отбора си на собствената си Джамия, в градско дерби, от страх да не ги ебе по-големия отбор.
        Това ше го коментираме ли Джанго или то е в реда на нещата за циганската ви натура?

        • 7
          13

          Не знам как това ви кара да се чувствате големи и велики, но вие използвате абсолютно всякакви поводи да се големеете. Ако това, че сме прекратили един мач, те кара да се чувстваш много велик – твоя работа.

          • 13
            5

            Еми нека да оставим всичко друго настрана и да погледнем пътя на двата отбора до финала.
            БОТЕВ ПД пречупи последователно Бироя, Морето и най-накрая за капак могъщо наебахме софийско-ловешката сфиня.

            В същото време, чернобелите жонгльори изкараха див късмет в жребия, отърваха се срещу Етър след два милиона дузпи и след тва направиха врътка с Октомври първенство за купа.

            Кажи ми, кой е по-стойностния отбор?

          • 7
            13

            Когато вие бихте Морето, ЦСКА отстрани Лудогорец. Ако се гледа кой е по-стойностен отбор, сега трябваше да играем с тях.

          • 3
            2

            Пич, спри се бре… Сряда идва.. Тик-так, няма време… Бегай за билети, дано си на пълните и малкото ви сектори

  17. 10
    17

    Бел и сега като на отнесат Локото да не започнеш пак да ми сричаш като в първия кръг след мача с Левски че тогава много даваше заето.

    • 19
      8

      Локото верно ше отнесат, ама няколко паламарки.
      У задния вход.

  18. 17
    10

    Намажете обилно кафевите отвори с анален гел ,че сме надървили жълтия боздуган!!!

    • 2
      4

      Мушнете си го отзад,питаййте Жоро педераста как!

Коментарите са затворени