Още един футболист на Ботев Пловдив е получил предложение за нов договор, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за навършилия наскоро пълнолетие Крис Добрев, който още на 16 години подписа първия си професионален контракт с пловдивчани. Младият нападател постепенно се налага в първия тим на канарчетата и оправдава доверието, което старши-треньорът на жълто-черните му гласува във важни мачове.

Очаква се съвсем скоро Добрев да сложи подписа си под нов контракт с канарчетата, разкриха източници на PlovdivDerby.com, близки до играча. Крис се чувствал добре при канарчетата и искал да продължи развитието си именно в жълто-черния тим, който му даде път в мъжкия футбол. Добрев е родом от Бургас, но преди няколко години бе привлечен в школата на канарчетата. Той неколкократен носител на шампионски титли и купи в различните възрасти при подрастващите.

Интересът на конкурентни клубове към Добрев не стихваше през последните 2 години, като той бе силно желан от Лудогорец, ЦСКА, Левски и Септември. Мечтата на Добрев обаче е да се докаже с жълто-черната фланелка и в последствие да излезе с трансфер в чужбина, като по този начин, да се отблагодари на създалия го клуб.

Припомняме ви, че вчера канарчетата удължиха с 1 година контракта на Тодор Неделев, а малко-по-късно PlovidvDerby.com ви разкри, че преговори за същото се водят и с Кристиян Димитров, и Антонио Вутов.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Андро пиши след като всичко е ок и има нови договори защо всеки ги лумка жълтурята кой къде ги хване.

  2. 1
    4

    То и аз съм в преговори с една комшийка… да ми пусне. Засега само се усмихва. Веднъж даже се облиза. Май доста хора ще изчакат мача за купата.

  3. 4
    18

    Левски не се е предал и е отправил сериозна оферта за един от най-нашумелите играчи в родното първенство – Кристиан Димитров. Защитникът бе обявен за сигурно ново попълнение на ЦСКА, но се оказа, че това не е така.

    Оказа се, че мераци към него има и Лудогорец. „Сините“ обаче са успели да се вклинят между „червените“ и „орлите“. Запознати дори твърдят, че тяхното предложение вече е било одобрено от „канарчетата“ и Димитров почти сигурно ще се озове на „Герена“ през лятото.

    • 23
      4

      Да добре, аре са, пий хапчетата и бегай….

  4. 22
    1

    Много се радвам че на Крис му дойде акъла в главата,като се сетя как искаше да ходи в Октомври при Чандъра, тръпки ме побиват. Щото нали Меледжето силно прокопса там.

    Както и да е, минало, въпроса е че сега се развива много добре, Белиа Магьосник го налага постепенно, без да го юрка твърде, момчето напредва, израства и съвсем скоро ше е страшилище в атака.

    Да е жив и здрав!

    • 5
      13

      Как няма да му дойде, виж каква глава има- като двадесет литрова туба!

      • 21
        3

        Надяваме се на финала да се запознаете отблизо и с долната му глава, хаха…

        • 2
          10

          Сподели, явно си запознат как е!Ах, каква си нимфоманка!

  5. 13
    1

    Да ви видим изцепките. Нямаме търпение. Пак харттиики и факли от 2 лева както винаги. А забравих и някой измислен чаршав копиран пак от нас

  6. 8
    23

    Неъвзможно крива глава. Така става когато в родата правят секс по между си.

    • 14
      2

      Стикс, забелязвам у тебе една много странна тенденция да обсъждаш в детайли външния вид на разни мъже.

      Тва мако ми бие на латентен хомосексуализъм, ако не и на откровена педерастия.

      Виж, ние знаем колко е тъжно и самотно в дългите студени нощи в будката на пазача в училище, но няма нужда да ни навираш в очите мокрите си мечти за тва как Роко Сифреди примерно нежно ти го полага в лилавото дупи.

      Неестетично е, а и не е за футболен форум.

    • 5
      3

      А КВО ШИ КАЙШ ЗА БАТ МИТРИТУ ИЛИИФ? КАТ УГРОМНА МЕСИЧИНА Е!!!! НЕМА ТАКВЪЗ КАПАЦИНА В А ГРУП!:)))))

  7. 33
    8

    Браво Крис! Мачкай с любимия отбор братле, направи както много други направиха… БОТЕВ е сериозен трамплин за трансфер в добър клуб! Надграждай с отбора, който играе най-красивия футбол в България и резултатите сами ще дойдат, сам знаеш това много добре! УСПЕХ и АЙ КАНАРИИИИИИ……..

  8. 9
    17

    Андро, колко дни остават до довършването на Колежа.
    Къде ти е брояча. Кранове кога?

    • 20
      8

      Важното е че базата в Гувидарци е готова,е скоро почваме и нов стадион.Ко ти пука за колежа?

      • 8
        18

        Те буфирите си имат стадион, не ги мисли. Ние на базата се топим.

        • 9
          2

          Като видях с Етър пълният стадион, ехаааа, все толкова да сте.

    • 7
      3

      Я какво намерил за утеха мангала гейбандит!

Коментарите са затворени