Ботев Пловдив води усилени разговори с още двама от основните си футболисти за удължаване на техните контракти, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за Кристиян Димитров и Антонио Вутов. Според информация на нашата медия разговорите и с двамата футболисти са в особено напреднал стадий и се очаква да бъдат финализирани съвсем скоро.

Младият Димитров бе спряган за продаден на ЦСКА, но на практика такъв договор не съществува и единствената медия, която не “информира” за подобен трансфер, това е PlovdivDerby.com. Димитров е сред най-перспективните млади бранители у нас, а головете, които отбеляза тази година с екипа на канарчетата още повече вдигнаха цената му. Последният му такъв срещу ЦСКА на Армията ще остане завинаги в историята на българския футбол. Антонио Вутов след завръщането си при канарчетата също е с основна роля за добрия сезон, който пловдивчани правят, както и за класирането на финала за Купата.

Днес жълто-черните обявиха, че са удължили договора на Тодор Неделев с още една година, което на практика сложи край на мераците на ЦСКА, Левски и Лудогорец да го имат в редиците си. От тук насетне единственият път пред звездата на канарчетата е трансфер в чужбина.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    10

    Вече започвам да се чудя защо Бутвфъ не е на финала вместо Ливърпул…..то не беше звезди то не бяха договори и накрая Локото като ги лупни ще има кой ми сра в гащите.

  2. 23
    1

    Следват Белия и Кочев, връщаме Жоао Пауло и Косоко и догодина дубъл! КАЗАХ!

  3. 18

    Аз смятам, че всеки разумно мислещ президент и собственик е наясно какви пари носи достигането дори до 3-ти кръг в ЕКТ… Да не говорим за случаен пробив до групите. Тогава не само вдигаш цената на въпросните футболисти, ами и взимаш имилиони. С тези пари може безпроблемно да се завърши стадиона! Но всичко това са предположения и чак наесен ще стане ясно!

  4. 47
    2

    Призовавам всички разумно мислещи канари да замълчим до 15.05 и да не се занимаваме с човекоподобните.Оставете ги,от освен злоба и простотия друго не лъха.Мача на живота им ще бъде този финал,това е ясно.Дискриминирайте малцинствата.Игнорирането ще ги заболи най много.Ние ще говорим след 15 ти.

    • 6
      3

      А ако ми се присере, може ли да им акам в устите? Виж само колко възпитано питам.

  5. 54
    4

    Чест прави на Тошко лоялността му към Ботев и това автоматично го превръща в легенда на клуба! Защото в това трудно и пошло време на царство на парите и злобата и завистта е много важен такъв жест, който издига и самият фуболист до нещо повече от обикновен играч минал през Ботев! А злобата и завистта оставяме за малцинствата от Лаута!

  6. 42
    4

    Благодарности на Тошко.На тези години се превърна в легенда на Ботев.А на злобарите завистници можеш да отговориш само по един начин..от ЦЕНТЪРА.БЪДИ ЗДРАВ ТОШКО.

  7. 6
    42

    С парите от Дебелия, които ще дадат Лудогорец, задържат тези двамата, иначе няма да има отбор, който да помага на резаците срещу софиянци!

  8. 7
    53

    Да, гола на Кристиян ще остане в историята като доказателство, че ЦСКА подари финала на БоталикЪ

    • 45
      4

      A гола на БАЧИ КИКО на Джамията, кога еба Езето у гъзето, като какво ще остане Мюмюне?

      Духайте мършииииии!

  9. 41
    5

    Целта е ясна. При класиране и добро представяне в Лига Европа, ще бъдат продадени в Западна Европа, в класни отбори за много повече пари.

      • 36
        3

        Носителят на Купата на България се класира за турнира Лига Европа.

        • 4
          40

          аааа искаш да кажеш, че ботев може да спечели купата

          • 5
            34

            Купата вече е обещана на Ботев.
            След червения картон вчера и слепец би го видял

          • Щом не разбираш и искаш повтаряне си мнооооого ТЪП

          • 3
            2

            По ми приличаш на ОНОДЕН, а не на учуден!

    • 4
      30

      Българно, не бъди дебил! Няма кой да вземем Неделев без да се позаинтересува от престоя му в Майнц. И тогава….
      Ама той Ушко сам ви го каза, че не става за големия футбол

  10. 9
    50

    Хитри маймуни са кривите глави. Искат да изцоцат повече пари от тези които ще ги купуват.
    То пък на опашка се ряди някой за тия накъдърници.

    • 45
      6

      ЧЕЗВАЙ ГЛУПАВА ГНИДО !!! От поста ти струи омраза, комплексарщина, глупост и завист… ПРОСТ СИ, защото мисленето ти е посредствено !!!

  11. 75
    5

    Тодор Неделев – играещата легенда на Ботев Пловдив! Най-добрият футболист в България! Респект, Тоше! С такива решения ще се наредиш до най-великите в историята на футболна България!

    • 47
      2

      Един великан почина,лека му пръст,за да дойде новата 8 дано следва стъпките му

Коментарите са затворени