Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще олекне с доста голяма сума покрай истерията за Дербито на Дербитата между Ботев Пд и Локомотив Пд във финала за Купата на България.

Бизнесменът е закупил 60 ВИП билета по 150 лв, и 400 от 15 лева . Това сумарно прави 15 000 лв, разкри самият Крушарски.  От Локо Пд са купили и 1000 билета в двата централни блока на Сектор Г, а тези билети са предназначени за ултрасите на смърфовете, които ще купуват тези талони от магазина на Лаута.

Христо Крушарски се очаква да плати петцифрена сума и за 17-те безплатни автобуса, които ще осигури.  7 от тях ще са за децата от школата, а 10 ще са на разположение на феновете, разкри самият той.

 

В Ботев Пд пък са закупили предварително 2000 билета за двата централни блокове на Сектор Б (Общата бройка на тези два блока е около 3400), както и определена бройка за сектор А. Тези билети също ще бъдат пуснати в продажба в Пловдив.

Тук интересното е, че билетите не са закупени само от клуба, а с пари са се включили и от Клуба на привържениците на Ботев Пд. В магазина в Коматево съвсем скоро ще бъдат пуснати билети за секторите А и Б, а в магазина на бултрасите в Кючука ще има талони само за сектор Б. Сдружение Ботев Пд пък ще осигури безплатни рейсове за децата от жълто-черната школа и техните родители. Те ще са около 7 автобуса. Още толкова от Сдружението ще осигурят за деца и родители от школи на ботевисти като тези на Лилчо Арсов, Гено Добревски и Боби Димитров.

И от двата клуба заявиха пред PlovdivDerby.com, че след изчерпване на бройката предварително закупени билети, те ще предплатят още талони.

*Бележка: В сиво на схемите са отбелязани продадените билети, както и двете буферни зони на стадиона. Първите 4 реда на целия стадион, които също са отбелязани в сиво са блокирани билети от страна на организаторите. Тези места ще бъдат пуснати само при нужда. 

58 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва да има уважение между публиките и нормално отношение. Все пак сме съграждани и не трябва се мразим. От това само може да спечелим. Нека това е един празник за града, а не война.

  2. 19
    1

    Стига сме си мерили егото! Това е голям празник за Пловдив и всички ние трябва да си го направим сами. Щом двата отбора са на финала, заслужават уважение. На мача ще има много деца – от школата или с родителите си. Трябва да им покажем как се подкрепя любимия отбор, а не как се мрази противниковия. Дано БФС поне този път сложи някой читав съдия, който да не обърка мача.

  3. 16
    10

    ПРЕД БОТЕВ ВСИЧКИТЕ ЛУКОВ И ЕЗЕ ЗАСТАНАЛИ СА ПАК НА КОЛЕНЕЕЕ.. ХААХ ДОМИНАЦИЯ В ЖЪЛТО-ЧЕРНО КАКТО НА ТЕРЕНА ТАКА И НА ТРИБУНИТЕ ! 1912 КЗЛ

  4. 38
    10

    Нека всички филмари да внимават, защото това е празник, ще пътуват хиляди хора (най-вече с жълти знамена), които не толерират хулиганство и ще е много грозно ако сульо и пульо дето не е ходил и в казарма тръгне да скача за да избива комплекси.

  5. 43
    7

    Днес си купих билети за мача от евентим, интереса към мача е огромен ,по думите на жената на касата основно от фенове на Ботев

  6. 18
    2

    ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ИМА ТОРМОЗ ОТ СТАРАНА НА ЗАПТИЕТАТА. ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПОРЕДИЦАТА МЕРКИ КОИТО ТРВБВА ДА УБИЯТ ЖЕЛАНИЕТО НА ХОРАТА ДА ПЪТУВАТ!И ТЕЬИ СЪЩИТЕ АКО СИ ВЪРШИХА ТАКА СТАРАТЕЛНИ РАБОТАТ СЪС ЦИГАНИТЕ ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ ЕДИН РАЙ !

    • 13
      1

      Тъпанарите от агитките убиха желанието на “ХОРАТА” с простотиите си”!
      Като каквито се държите, като такива ще се отнася и полицията с вас!

      • А кюстендилчето от тирето, който се би с лицето си пред цяла България и не получи дори забрана за мачове, покровителстван от по-горе.. За същото в Англия и която и е да държава ще е в затвора, ама в кочината на Боко Тиквата законите не са за всички. Та проблема не е в хулиганите(навсякъде ги има), а в тези които ги оставят и използват за различни нефутболни работи след това 🙂

  7. 24

    От полицията днес коментираха, че дори при подозрение на употреба на алкохол лицата няма да бъдат допускани до стадиона……правете си сметка…..На магистралата няма да може да се отбива никъде, ще има жандармерия дори от Варна, подозрителните ще бъдат прибирани на секундата…..Всички без лична карта също няма да бъдат допускани до мача…..

    • 14

      И тва 100% инфо къде го разбра, като среща между клубовете и СДВР ще има чак след празниците.. Малоумник

      • 15
        1

        Клубовете нищо не решават палячо, само ще им бъде съобщено

      • 11

        Тва да не е сватба бе мен, контрола ще е мнооого як

    • 15
      9

      Ми то тогава столипинци ше имат 100 човека публика бе, те тея се неадекватни по рождение…

      • 7
        5

        10 ще бъдем, помак. Не се притеснявай.

  8. 29
    2

    Защо никой неповдигна въпроса за ДВОЙНО по-скъпите цени на билетите за “А” и “В” сектор ??? Поредната подигравка с Пловдив!!!

  9. 10
    6

    АПАПИ, ТОВА НИ МОГЪ ДА ГУ РАЗБИРА, НА ЧУЗД ИЗИК Е???? ПИШЕ НЕШТУ ЗА ЛАУТА…… ПЪРВАТА ДУМА Е ТАКВЪЗ???? НЯКУЙ МОЖИ ЛИ ДА ПРЕВЕДЕ? МИСЛЯ, ЧЕ СА КЛИПЧЕТА ОТ ПРЕДИШНИТИ ИКСКУРЗИИ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ?:)))))))))))))))))))))))))
    https://www.youtube.com/watch?v=Yd4kp4utWMc

  10. 33
    19

    Хахаааааа… Падам с тия 30 мангала. Магистралата ще е жълта чикиджии, както и стадиона. Дори да успеете да скочите на кола-две, до София ще сте свършили филма. Унижението, което ви чака ще е за цял живот. Рязко всички митове и легенди столюпиновски ще бъдат развенчани. И ще го види цяла България.

    • 17
      23

      Samo da vi barnem shte vi schupim racete selqci..tozi pat da ste trite grupi da ne ostavite pak bandata da vdiga racete.I bat petio da go vargalqme po asvalta.

    • 9
      22

      Магистралата ще е жълта от лайната на конете които ще мъкнат талигите ве селяк…….не разбра ли че сте само от селата ве прошляк смотан.

      • 13
        5

        ТАКА Е АБИ!:)))))) ЕТО НАШТА КЛОАКОМОТИФСКА АРМИЯ Е ГОТОВА ЗА БИТКЪТА!!!! ТРЪГВАМИ ЗА СОФЕТО!:)))))))) ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))))))))
        https://www.youtube.com/watch?v=4GMITokuHN4
        МУ ХАААААААААА

      • 10
        3

        Хахааааа… Ко речи? Кажи пак лилав гъз. Умирам от кеф с новата схема с избиването на жълтити. Хахаааааа… Усещате унижението май а? Скоро. Много скоро.

  11. 21
    5

    Алахата здраве да ти дава Крушо дет правиш толкуз добрини на всичкото ром и турчин
    цялото столипиново идваме все апапи на екскурзата

    • 11
      3

      НИЙ КЮНДАРИТИ И ОРАТА УТ ПУМАКИСТАН СНЕ СЪШТУ МНОГУ РАДУСТНИ!!! ША ПОЛЗВЪМИ ИКСКУРЗИЯТА И ША НОСИМ БОХЧИ С ПРОДУКЦИЯ ЗА СУФИЙСКИЯ ПАЗАР!……..ПАТАТИ, КОМПИРИ, БОБИЦ
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! АФЕРИМ АГА КРЮШО!!!!!:)))))

  12. 15
    3

    АПАПИ, ЕФТИНИТИ БИЛЕТЯ, ГЕЙСКИТЕ, ША ГИ ПРОДАВЪТ В ОФИСА НА КЛОАКОМОТИФФФ: СТОЛЮПИНУУ УЛИЦЪ „ТОДОР ШИБАЧЕВ“ 49,12 : https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    МАШИНИТИ МИНАХА ПРЕГЛЕД И СА ЗАРЕДЕНИ С КЮМЮР!!!! ГОТОВИ СМЕ ЗА СОФЕТО!: https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=f4dQMWYS40Y
    НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))

  13. 18
    5

    Много се репчиш и накрая ще лежиш в затвора за много дълго време, да ти дойде акъла колко си безсмъртен, лаута мангал насран

  14. 31

    Това поколението, на изродите ле е, или на тъпанарите!
    Ако не мислите за себе си, поне помислете за близките си!
    Всички сте ербапи, но ако стане война всички ще се пишете негодни и ще се изпокриете , като мишки!

  15. 44
    1

    ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕЯ ОТДОЛУ В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА!!! ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОНЕ 1 ГОЛЯМ МАЧ, В КОЙТО ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ПОКАЖЕМ НА КАКВО СМЕ СПОСОБНИ НИЕ, ФЕНОВЕТЕ! ВМЕСТО ДА ПРАВИМ СПЕКТАКЛИ, НИЕ ИСКАМЕ ДА ИЗПЪКВАМЕ С НАСИЛИЕ! РАЗОРАЧОРАВАН СЪМ…

    • 24

      Проблема е, че уж много мъже, ама ако трябва да се видят в зала 1vs 1 не е много добре… В града зали бол, който иска там да избива комплекси

  16. 36
    14

    Ботев пак ще е 3 към 1 спрямо циганите с феновете

  17. 27
    8

    Само гледай да не строшиш някое зъбче, докато си хапваш асфалт, гнусен мангазурко!

    • 40
      9

      Виж в eventim колко билета сте взели е мангал….

      • 6
        36

        Кво на ебе колко сме си взеши??? Важното в да ви строшим главите по пътя и това е !

        • 28
          5

          Меки глави сте мангал , не го забравяй това .

        • 3
          18

          Хахааааа. Ти си и вярваш жено мека. Ще ни строшите лангите от целувки мърши недкъпани.

      • 9
        27

        Майка ти и баща ти все в eventim си купуват билети за за помаклъка , д’ейба и селския индианец !

        • 22
          3

          Ако искаш да те набарам по ip адреса да те видим колко можеш?

          • 7
            21

            Botev1912 искам !!! Давай смело жълтурска курво !!! Дай да видим ще имаш ли или по скоро ще имате ли смелост да дойдете, защото трябва да сте повече от 5 за да скочите на 1 и пак ще ви изям гръкляните мърши !!! Ще ви избием да знаете ! Това което ви чака цял живот ще го помните !!!

          • 9
            2

            Рахит успокой се малко… Не нямам смелост… Когато говоря значи съм си преценил нещата, а да може би и защото имам роднина в отдел кибер престъпления на МВР, мислиш ли, че не мога да открия?

        • 16
          3

          Ще те шибам като криво куче на завой. Дейба и мангала ти смотан

          • 2
            2

            Оха густо ! Май са в нета ще ме шибаш смелчаго ! Намери ми IP-то и ела бе мършо

          • 2
            5

            Botev1912 ми айде бе коберсигурния чакам те ! Като си долу ми звънни за слезна хаха палячо

          • 3
            2

            Защо да ти звъня? Стига си лаел има си време за всичко….

          • 2
            2

            Ако пишеш от тела е още по-лесно…. Ще поря баба ти в ченето куче

          • 2
            3

            Botev1912 хаха ти какъв палячо си не е истина, направо се насрах!

    • 21
      3

      Може от миризмата на скапан буферо – циганин да припаднем, яж л….а урод

      • 2
        3

        От миризмата на сиренясалия ми в устата ти ще припаднеш !

Коментарите са затворени