Лъвът, който трябваше да се пробуди и да убие хиените, които ми хапеха ушите, бе убит от канарчетата, които го изкълваха до кокали! Така може да се пренапише приказката, която разказаха от ЦСКА в надъхващо видео преди полуфиналите с Ботев.

Ето така се празнува, когато убиеш лъва:

24 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:))

  2. 6
    5

    С тази игра Локото на финала ще им направи петица. Ние сме велик отбор. Не играем в уговорени мачаве като томи с ЦСКА.

    • 1
      2

      Това е повече от ясно! Вие играете далеч по-добре! По-интересното в такъв случай ще е, ако не го направите и трагичното Локо вземе, че ви опраска!?

  3. 4
    7

    Пирова побед. По-добре да не бяхме били, ама да си запазим Тошко и Белия.

  4. 5
    18

    Отново съдийски подаръци за индианците!

  5. 4
    3

    Анонимник ти от кои отбор си,че не разбрах

  6. 13
    13

    Хубава победа, но жълтите курви са си жълти курви! Въпреки факта, че играят добре! Никога не играят така срещу Лудогорец, освен ако на шалварите вече не им трябват точки! Недялев не се радва на гола си и казва, че бил изморен?! Бялия нямал договор? Черно-море бият и Разград бият и Конатево!!! Андрей, “лъвовете” които очевидно са посредствено отборче ги видяхме. Кои са “хиените” , че накрая “канарчетата” изкълвали “лъвовете”? Тая тъпотия Валери Станков ли ти я съчини? На балоните сте ненадминати! Жълти курви!

  7. 11
    27

    Щом и “журналистите”, които по принцип трябва да са безпристрастни, но само по принцип, се чудят как да надъхват и да вдигат самочувствието на жълтия отбор за финала, значи работата е сериозна. Само да не се получи обратния ефект и футболистите да си повярват прекалено много, че тогава на журналистите ще е много трудно да обясняват, как не спечелването на купата от страна на Ботев е даже по-голям успех от спечелването на купата от Локомотив.

    • 8
      6

      Не ти се отдава да мислиш циганка дръглива _)_

      • 3
        5

        Дали? Нека да видим що за лъв сте убили. До колкото знам, в първия мач за купата в един момент към края резултатът е бил 2:2, което е приемлив резултат за гостуване в елиминационен турнир. И все пак лъвът е загубил. В реванша – лъвът допуска два гола на собствен терен, изравнява, получава подарък най-измислената дузпа и въпреки това, допуска трети гол от отбор останал с девет футболиста на терена. Третия мач – лъвът, който се бори за титлата и има шанс да оглави класирането също го губи. Без да отричам, че Ботев много добре са се възползвали от ситуацията, това, което са направили от ЦСКА си изглежда доста идиотско. Но, щом идиотизма на ЦСКА ви кара да се чувствате значими, добре, лошо няма.

    • 9
      4

      Ти само се моли да не повторим тази игра че сръбско хърватската дружинка ще бъде качена на резултат.След това пак ще си говорим за безпристрастните журналисти.

  8. 59
    7

    Нека специалистите от Лаута да обяснят, как е нереден мача. Тото ли е? Връщане на ЦСКА, за купата ли? Или някакви други далавери.

  9. 38
    7

    Какъв лъв са ЦСКА , та те не приличат и на опърпано коте .

    • 26
      4

      Еми то и на тебе като ти разкъртят аналните зарзали до кръв и на тебе ти се извиняват предполагам

      То след такова зловещо изнасилване в три части, нормално е да се извиниш на потърпевшите, те толкова дива, нечовешка ебан не са отнасяли никога-за три мача ОСЕМ шпека отзад, не им е лесно.

    • 11
      3

      ШТОТУ МУ СТАНЪ НАВИК ДА ИМ ФКАРВЪ!:)))))))))))))))) ……………БЕЗИНТЕРЕСНО МУ Е!:)))))))))))))

  10. 7
    54

    Какъв лъв? Подариха ви финал и пак сте неблагодарни. Гледай, Гриша, на какви отрепки си пуснал

Коментарите са затворени