Феновете на Ботев Пловдив, които ще подкрепят канарчетата на стадион Българска армия на реванша в полуфиналите за Купата на България, ще платят по 6 лева за билет. Това информираха от пресслужбата на ЦСКА специално за PlovdivDerby.com. “Билетите за нашите привърженици са вече в продажба и са на цена 6 лева за целия стадион. Толкова ще струват и пропуските за сектора за гости”, заявиха от червения клуб.

За момента няма уточнонена бройка, колко фенове на канарчетата ще бъдат допуснати на Армията, като нагласите и настроенията са да няма поставени някакви скандални ограничения.

Припомняме ви, че от Ботев Пловдив разшириха сектора си за гости за да могат на него да влязат всички фенове на червените, които подкрепиха тима си в Коматево вчера. От жълто-черния клуб заявиха, че лидерите на червената торсида за пореден път са изпълнили всичките си ангажименти, които са поели към Ботев като домакин и че са спазили всички предварителни уговорки.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    ДЕЗИНСЕКЦИЯ!!!! Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:)))

  2. 8
    6

    Надвиквани. Ало Селски. Вие сте еднствения отбор който е нямал 1 човек на. Градско дерби. Извинявам се. Вие не сте от. Града !,!

  3. 10
    2

    Кайзер вече се е разбрал с Левски и от лятото е футболист на клуба!
    Избяга без пари !

  4. 5
    11

    Вие не сте спали, за тия агитки. Истината обаче е такава, че Ботев има с пъти повече публика от вас. Селяни, граждани няма значение. Това е разликата. Левски и ЦСКА да не би да нямат провинциялни фенове, имат и то много. Пречи ли им това?
    А вие много пъти сте надвиквани на Лаута, когато беше по свободен режима. На мачовете в Европа съм бил на няколко стадиона наполовина пълен. Визирам: Паок, Лацио, Оксер. Като на тези мачове е имало и много Ботевисти. Вас ви съживиха кюстендилци, просто бяхте умрели. Тогава имахте малко повече агитка, ама изгонихте мангалите и сега стадиона ви е празен. Дано да се класираме за финала и тогава ще видим съотношението.

    • 7
      6

      Естественно, че имате повече публика защото имате повече успехи, защото винаги сте били отбор на власта и тези успехи 99%се дължат на нечестна игра и нагласени мачове. Локомотив никога не е бил подкрепян от власта, бфс и съдии ей точно това е чара и това е удоволствието да бъдеш фен на този отбор, което е спечелил, било е честно и с мъжка игра. Затова казваме, че фашите фенове са фатмаци, селяни, авантаджии, мошенници защото да имате успехи но те не са плод на феърплея. И затова повечето хора стават от Ботев защото имат успех но с цената на морала

    • 10
      1

      Ава жлът фйъен що не вземеш да са гръмнеш бре селски и лудо и сакато знае че всичките ви фенчета сте само от селата а тези които са от града са поколения на навлеци и пришълци в града.Айде питай баща ти или дядо ти от къде им е родословното дърво.Това че ви дадоха панелка в някой квартал на Пловдив не ви прави пловдивчани.И последно Локото винаги е бил истинския отбор на честността любовта и гордостта на Пловдив.

  5. 4
    5

    В Плевен набиха шофьора на рейса който беше циганин и той избяха с рейса а другите се прибраха с влака. Милицията им плати билетите Сандокан нямя кАк да бъде там те го гонеха. И той. Отиде при е
    Вас жълтите !!

  6. 5
    1

    Ти не знаеш Сандокана избщо не го пускаха в рейса а той пари за пътни не даваше. За да има за пиене и никога не е бил в Плевен !!!

    • 4
      2

      Кево арменеца го закара с една зелена жигула с празна тенекия от сирене и пръчка да прави шоу, а те го хванали и го вързали за едно дърво и го били

  7. 5
    5

    Може ли да платя билета с боброва кожа?

  8. 6
    2

    До селФена брокерите купиха на Сандокан тъпан. Даваха му ракия и кебапчета да вика за афдето

    • 5
      1

      Нищо не знаеш, Сандокана го биха Локо – феновете на гостуване в Плевен и той после си гори фасове върху татуировките ЛОКОМОТИВ, и взе да идва на Христо Ботев

  9. 6
    4

    Вземете по един комат Хляб в джоба хем да не крадете шоколад по магазините..Хем да не ви наръга трамвая щото вие такова чудо селяни си мислите е Бик..

  10. 4
    6

    Вземете по един комат Хляб в джоба хем да не крадете шоколад по магазините..Хем да не ви наръга трамвая щото вие такова чудо селяни си мислите е Бик..

  11. 8
    6

    Фен, тия кой има и кой няма агитка до 1983-84г ги разправяй на някое кривоглаво Помаче като теб! Толкова си ходил на мачове тогава. А това, че винаги сте ни превъзхождали от към фенове, е само във вашите кухи кратуни и си вярвате на тази глупост.

    • 8
      3

      ПРЕВЪЗХОЖДАТ ОТ ВРЕМЕТО НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КОКА КОЛА НА АВАНТА И ПРАНЕ НА ПАРИ Д ФУТБОЛИСТИ ОТ РУМЪНИЯ..МАЛКО ПРЕДИ ТОВА ВЪВ В ГРУПА И ЖЛЪТИТЕ ФЛАНЕЛКИ В ДУЛАПА НА БАБА НА СЕЛО..СРАМ ГИ БЕШЕ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ….ОПА БЮРЕКОВ ШИЩИ И ЦЕЦО КРАДЕЦО И СЕЛСКИТЕ СТАНАХА МИЛИОНИ!
      ЛЕСНО Е ДА СИ ОТ ОТБОР КОЙТО БИЕ ВИНАГИ СЪС ПОМОЩТА НА СЪДИИ И ПР. МАФИЯ!
      ОБАЧЕ ИДВА ВИДОВ ДЕН И КРАДЕЦА ИЗЧЕЗНА,И ФЕНУВИТИ СТАНАХЪ 2000 СКОРО И ОЩЕ ПО-МАЛКО…

  12. 10
    6

    До Фена караха войниците на сила да ходят на мачоеве на Афдето иначе и бат Жоро кочана ходеше

  13. 18
    12

    Само Локо правят проблеми с билетите. Ама това е от страх. На равни начала те са били винаги една четвърт от хората на стадиона.

    • 12
      14

      Помак, еби си майката!
      Кога дойде в Пловдив, кога ти порасна работата?

      • 21
        7

        Манго аз съм тук роден и баща ми. От 40 г гледам мачове и на двата отбора. Винаги е било така. Вие до 1983-4г. Нямахте агитка. Където сега му викате СПОРТКЛУБ стояха цигани, до тях долу в ляво, десетина младежи със знаменца и на някои мачове Сандокана с тъпана. Той също беше мангал, да ти кажа, че май си малък педераст и не знаеш. Така беше.

        • 16
          1

          Имаха класическа агитка някъде от 200-300 човека , само ,че тогава и фенщината беше друга , но ние от Ботев значително ги превъзхождахме по определението агитка , иначе реално ходеха и на Лаута и на Христо Ботев почти еднакъв брой зрители , имахме превез голям срещу Софийските отбори , ма то тогава имаше много фенове дето ходеха и на двата отбора , то и аз ходех на Лаута да ги гледам , но сега омразата незнайно защо е толкова голяма и е пълно с тиквеници ………….

          • 7
            1

            Така беше. Около хиляда ходеха на всички мачове, без значение от кой отбор са. Фенове на футбола.

          • 7
            9

            Празни и кухи шамандури сбиртока от селата,пак с някакви тяхни съчинения и си вярват.
            Колко типично,нали винаги си живеете във вашата бутафория!

        • 7
          12

          Абе сельо кривоглав, на 9 септември да не би да нямахме агитка, а за Мама Леоне да си чувал! Селяк , миришещ на лук и пръжки!

          • 9
            8

            кви пловдивчани ……. лаута е построен 80-те …..явно до 80-та са били на квартира в Пловдив.

        • 7
          2

          ПУБЛИКАТА НА ДВАТА ОТБОРА БЯХА ПЛОВДИВ, ХОДЕХМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, НАМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ ОТБОР ИГРАЕШЕ, ДАЖЕ МАРИЦА СЪС ЛЕВСКИ ИГРА ЗА КУПАТА НА СЪВ.АРМИЯ СТАДИОНА БЕШЕ ПЪЛЕН, ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА ЦИГАНИ ЩТОТ И ВЪВ ДВАТА ОТБОРА ИМА ДОСТАТЪЧНО ОТ МАЛЦИНСТВОТО.

  14. 12
    12

    Пак отивате да видите трамваите?
    Събирайте пари за крановете ,стига сте се
    размотавали по магистралите !

  15. 8
    11

    Канари, спрете се!Тези поздрави само в тайния форум!

    • 20
      7

      Шенер, започваш да ставаш супердосаден с тва крадене на никове.
      Аз разбирам че мозъка ти е колкото на зелена еуглена, ама като ше се правиш на мен, поне се опитай да бъдеш малко от малко находчив в изказа.
      Ето така например: ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЯЛА СТОЛИПИНСКА!!!

      • 2
        1

        Ти пък един Ник не можеш да си опазиш и само ревеш. Пудатиебамайката селска!

  16. 12
    4

    Браво, футбола е за мъжкари. Сигурно това е най – ниската цена на билет за гостуване на Ботев(миналата година чичо Венци май искаше по 20лв).Дано повече хора от Пловдив да дойдат.

  17. 4
    12

    Domus4iev, pobratime, 4estit rojden den, s kupata koqto ni podari mamq indiancite za stadiona pet godini i nikoga nqma da go napravq!

  18. 5
    15

    Честит юбилей, г-н Домусчиев, да сте ни жив и здрав! Ние не забравяме приноса ви за възхода на Ботев и за “спечелената ” купа срещу вашия гранд Лудогорец и наш голям брат! Благодарим!

  19. 10
    11

    Ще превземем армията!Дано идем и ние на финала!А него ще го вземем без проблеми!

    А и да честитя 50 годишния юбилей на г-н Кирил Домусчиев…човек достоен за уважение, а и пак се опитва да ни направи златен подарък-купа, кога иначе са рязали голямата чорба срещу нас!Да сте жив и здрав, ага Домусчиев, ние бултрасите знаем как да се отплащаме за подаръците!Купата е жълто(зеленикава) отново!

  20. 20
    7

    Чорбата поне не са жени и си спазват уговорката докато при циганите им пуснем всички билети а когато те бяха домакини макс по 700 билета.. КАНАРИ ВСИЧКИ В СОФИЯ, МОМЧЕТАТА ГО ЗАСЛУЖАВАТ!! И финал с буферите.. КУПАТА Е ЖЪЛТА

    • 3
      12

      Гладен индианец купа с шкембе чорба сънува.

  21. 4
    15

    Вечна братска дружба!!! И после индианците питат: ама защо ни викат МАЛКАТА ЧОРБА?

  22. 7
    14

    Тия двата отбора май и по една свирка ще си извъртят.

    • 15
      4

      Вие манговци май бъркате мъжката дума и спазването на договорката за билетите с вашата безмерна любов с говедата. Ние с никой отбор не сме имали проблеми с билетите.Чорбата и говедата може да са всякакви,но никога не са правили цигански номера,като вас за билети.Говедата даже допълнителен сектор ни отвориха.Само вашите цигански номера нямат край.

Коментарите са затворени