Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач срещу Ботев (Враца). Срещата от последния кръг на редовния сезон в Първа лига е в петък от 17:30ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

В сравнение с последния шампионатен мач наставникът на “канарчетата” извършва три промени. Извън групата останаха контузените Джонатан Перейра и Антон Карачанаков, както и наказаният Лъчезар Балтанов.

На тяхно място сред 18-те попаднаха Антонио Вутов, Станислав Шопов и Радослав Апостолов. В четвъртък следобед “жълто-черните” тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев (Пловдив):

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Станислав Шопов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре

17 КОМЕНТАРИ

  1. пфууу тия жалтури пак ша бият .саде Локу , саде Коку -да са връща Коку и да ги почвами ,чи ми писна с тоя Арабович .

  2. 5
    16

    Тука гледам един и същи човек сам си пуше, вече няколко коментара. Задава си въпроси и сам си отговаря. Евала. Това е да си верен кЪнар, какво ли не правиш за отборЪт.

  3. 6
    5

    само идея ———– дали може да си разменят местата Пиргов и Терзиев— Пиргов пред защитата а Радо отзад

    • 11
      2

      Радо последен е опасен. По добре център нападател, но последен не

    • 3
      6

      Пиргов става за ц.нападател. Вече има два гола актив…тоест пасив😀

  4. 16
    1

    Най – важното е , че Тони Вутов е на линия , новият национал на България , ако продължава така догодина ще струва 1 милион , Крис вече е почти пълноценен състезател , само по-спокойно с него , че да не вирне нос и после идва трудното като ти падне гарда , утре тия ги размазваме

    • 7
      2

      А какво правим с Кайзер? Нещо се опъва. Това момче буквално израства с всеки изминал мач а няма да можем да вземем пукната пара от него. Явно не можем да го задържим, освен ако не разкарат Чворович и част от неговата заплата отиде за Полячето.

      • 100 бона комисиона искат някакви мениджъри, така че не е ясно

  5. 4
    22

    Какви канарчета са тези уръфани несретници?

    • Аби, мълчи, че да не кажа какво ти е малко пишлето, че и рязано. Като грахово зърно. Сигурно пикаеш клекнал, да не се омокряш де.

  6. 16
    2

    Моля..без да нападам Р.Терзиев не става за тази позиция!
    Надявам се да се намести кьдето може по-добре.Новите не са в форма.
    Дано нямаме ядове утре!
    Само Ботев Пд

    • 18

      Ядовете само ние можем да си ги направим. Терзиев че не става, това е ясно,но той помага и на защитата. Изнасянето на топката е бавно. Губи се връзката между защита и нападение. НЕДЕЛЕВ се връща много назад да поема топката. Васко Шопов играе много меланхолично, дано да влезе по скоро в час, а той може. Надявам се всичко да е ок. Има почивка. БЕЛИЯ Е предвидил контроли за да паснат нещата. САМО БОТЕВ!!

  7. 15
    4

    И си заслужи титулярното място,за сметка на тия два пълнежа Зехиров и Карачанаков.Как ги харесахте тия лимитирани футболисчета,идея си нямам.

    • 22

      Не ги харесваме, ама няма начин, ще трябва да ги харесваме. Нивата е дълга, мачове тежки. Трябват и опитни футболисти. Младоците са перфектни, но в определени случаи. Крис е готов, но другите не и вече няма време за проби. Трябва да се взимат макс точки. Каракачанов, Захиров, В. Шопов не са във форма, но трябва да се оставят и играят,защото от тях се очаква да изнесат следващите важни мачове в България и дай боже Европа. Младоците няма да издържат на това напрежение

      • 14

        Съгласен съм,но се видя срещу Дунав,че от тях файда няма.А предстоят мачове срещу най-добрите отбори в България.Повече от четвърти няма как да станем,така че спокойно Крис и Иван Василев могат да се налагат.А Слави Шопов от лятото.

    • Спокойно, ще влезнат във форма. Белия си знае работата. Не са лимитирани а доказани футболисти които трябва да паснат в нова обстановка както и В.Шопов.

  8. 21

    Бял, сега е момента Крис Добрев да играе цял мач.Момчето се раздаде във Варна.

Коментарите са затворени