Ботев картотекира всички нови, но двама не тренираха днес

12
1616

Ботев (Пловдив) картотекира зимните попълнения и те ще бъдат на разположение на старши треньора Николай Киров за предстоящия шампионатен мач срещу Славия. Сблъсъкът с „белите“ е в събота от 17:30ч. на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

„Канарчетата“ извадиха ITC (International Transfer Certificate) на четиримата футболисти, играли за последно в чуждестранни отбори. Това са Антон Карачанаков, Феребори Доре, Лазар Марин и Еберт Кардосо.

Днешната тренировка на тима пропуснаха Иван Чворович и Атанас Зехиров. Травмата на стража не е сериозна, докато Зехиров е под въпрос за двубоя със столичния тим.

SHARE

12 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Който и да картотекират, все са си едни и същи лайна.

  • 3
   1

   И от сън да ги събудиш, пак от 49,12м. ще ни лашкат!:)))

 2. 17
  3

  „Какви играчи взима Бруно Акрапович е негова отговорност пред нас – многобройната, претенциозна и разбираща футболна маса. Не мога да кажа, че ми харесва наличието на толкова чужденци в отбора, но това е работа на треньора“. Пудканвъм сичкото клоакомотиф, да утивъ ф нашту новини!!! Бат Зумиту се е изходил моштну пу въпроса с апапити!:)))))

 3. 12
  2

  ПФФФФФФФФФФ ТИ НЕ СА КАТ НАЗИ ЛОКУ НИ СМЕ ЕКЗОТИЧЕН ОТБОР САМО ПОТУРИ.
  ГА НА СТИГНАТ ДОЙДАТ МИ СА ОБАДЯТ В СТРЯМА.БАТ КОЙЧО ГЕЙ СЪЗДАТЕЛЯ НА ВИЧКИ ГЕЙ БАНДИТИ.
  ДРУГО СИ КАТ НАЗИ ДА СА БОРИЧКАМЕ САМУ С ДЪНИТЕ РИБКИ ХЕМ ТОТО ХЕМ И ЛЮБОВ КЪМ ИГРАЧИТЕ АВА НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
  ЖА СИ ЦЪКАМЕ С ВИТОША,ВЕРЕЯ,ДУНАВ,СЕПТЕМВРИ,БОТИВ ВРАТЦА И ОНИЯ ДЕТ ЖА НА ПЛЯКАТ НАВСЯКЪДЕ ДЕТ НА ФАТЯТ ЕТЪРЪТ БОЛЯРИТЕ.
  ТА КФО ЗА ЗАНИМАВАМЕ НИИ С ГРАНДОВЕ.
  ТА КАТ ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА МИ ТЕ С КЛАСИ НАД НАЗИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КО ГИ КУМИНТИРАМ ТЕ ЖА СИ БИЯТ ВСЕКИ КОЙТУ Е НА ТЯХНИЯТ УЛТРА МОДЕРЕН СТАДИОН.
  СЯ ОЧАКВЪМ ЛЕФСКИ НА НАПОМПАТ С ЕДНО 5,6 – 0 И ДА ПОДОБРАТ РЕКОРДА НА ОНИЯ ТОШКУ ВА НИ ВКАРАТ ГОЛ ОТ 56,12.
  АЙ СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА И ШЕКЕРА ВА ДА ВАЕВА.

  • 19
   6

   Бахтич и Хуяхтич ще играят!

    • 8
     1

     С дупето обаче , най – обичаме да плякаме бежанци , които завършват на ИЧ

 4. 33
  5

  Късмет момчета , дано се представим достойно и вземем 3 точки …..

Comments are closed.