Безумието е факт! Мач между ЦСКА и Ботев Пд ще има! Това решиха от БФС за да угодят на пълния с чужденци столичен тим. Срещата е насрочена от 19:00 часа.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    17

    ТЕРЕНА Е ЕДНАКЪВ И ЗА ДВАТА ОТБОРА, НАЛИ???За какво е този жълт плач. Тъкмо като паднете ще има с кокво да се оправдавате. Както обикновенно за вас.

  2. 4
    18

    Пак смешен плач и рев от жълтити. Селски тарикати са били винаги кривите глави. Искат утре да е мача да може негрите от ЦСКА да ги няма.

    • 5
      3

      Селски с претенции за градски, я кажи днес какво празнувахте в онази миниатюрна заличка за 100 човека в панаира? Загубата във ВАШЕТО дерби, одобрената концесия в “Тракия”, модерната трибуна “бесика”, уникалната ДЮШ, интелигентния собственик, уникалния треньор, пълните трибуни на “лаута” или…?

      За вас има само една дума: КОМПЛЕКСАРИ

      • 2
        2

        Празнувахме едно тържество, което измислихме ние Ликомотивците и което вие селяните жълти никога няма как да имате! Това събитие е недостижимо в цяла България! Никое дерби, концесия или строеж не могат да отложат това уникално събитие, жълт изроде, защото то няма нищо общо с простотията и комплексарщината, които ви събират вас тъпите, жълтури! Наградихме Митко Илиев, който ви разпра селските гъзове насред Коматево! Локомотив Пловдив е много повече от някаква победа в дербито, титла или купа! Днес залата беше претъпкана и това е най-важното! Отивай сега да ти зашият разпрания, селски гъз щото чорбата ви пори в снега, а тошкУ пак имитира игра. Ама нали вкара от центъра и сега ще го упят в царацово да играй! Жълта сган!

Коментарите са затворени