За последен път отговаряме на черно-белите демагози. Няма да обръщаме голямо внимание на до болка познатите и банални фрази за “ДПС” и “електорати”, те са смешни, особено когато идват от устите на хора, които имат човек по групите, кайто е в изборните листи на същата партия.

Да запомнем с по-важните неща. Хора от Арис не е имало.

Лъжа номер 1.
Второ, бихте ли обяснили на хората, които имат по-голям коефициент на интелигентност от 35 как някой си вика полиция за подкрепление? Откога органите на МВР са мутри под наем? И как така си викаме полиция за подкрепление, а същото това подкрепление арестува масово нашите хора? Не ви ли е неудобно да говорите за протекция от полицията като дори и на случката си водехте ченгето от групите ви? Истината е, че пробихме полицаите на заведението, дойдохме и ви направихме първа, а куките дойдоха няколко минути след това в наш гръб.

Лъжа номер 2.
За какви неспазени уговорки говорите? Уговорката беше бой без оръжия. Нашата група с голи ръце, вашата- 3 минути бомбардиране с бомби, ракети и коктейли, без да се осмилите да приближите до нас, изключвайки 4ма човека, един от които припадна. През това време половината ви хора бягат през пасарелката.

Лъжа номер 3.
Седмица преди дербито, организацията беше ясна. Отиваме и сядаме в заведението, в което се събирате преди всеки втори ваш важен мач, а именно “При Сандо”. в 10:00ч. Вие, гнусни лъжци, с какви очи говорите за наши резервации, колко пъти фенове на Ботев са се събирали в Южния полъх на Полиграфията преди дерби? 1? Кога бяхме ние на линия сутринта и кога вие? Как така отиваме в 10:00 във вашето заведение и вие излизате като най-големите путки да говорите обратното, за да излезете от положение. Тук оставяме на всеки пловдивчанин, а и на фенове на други отбори, които са наясно с нещата, сами да преценят кой е отишъл в заведението на другите.

Лъжа номер 4.
Нека всеки средно интелигентен човек види клипа и си направи изводите. Уговорка за чист бой, едните пробиват куките и отиват с чисти ръце, другите въоражени с бомби, мятат и бягат през пасарелката един през друг без да искат физически контакт.
Дерзайте!

27 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Нашите наистина много са отслабнали, дъртите или не ходят или се ослушват отстрани, а малките са пълни страхливци. Ако искат да се обиждат, но трябва стягане на редиците. Разни скалъпени оправдания по медиите няма да решат нещата.

    • 1
      8

      Много миришеш ма, циганко жълта!
      Като си толкова компетентен, обясни ми, защо след мача не искахте да дойдете при нас, при положение, че от предната вечер уж сте ни търсили….
      Страхливи шматки сте и това никога няма да се промени!
      При вас се предава от поколение на поколение…..(за справка Божо верното МВР куче и крайно страхливия му син Йоан)

  2. 15
    5

    Добре де, как така от центъра?

    • 5
      12

      Като на Лилчо с разбита глава в греда за 4-0

    • 3
      3

      Арменец от Ботев….Един от Спартак ви вкара гол и веднага го привикаха на Отец Паисий.След мача му казах,какво направи момче.На Събота пазара.Беше на квартира в Кичука.От вашата огъня на вашата омраза ще остане само пепелта.Защото нашата любов към Ботев е вечна и свята до края на света.Транпарант от южната трибуна на 2 етаж от преди промените.Спрете с и
      Змислиците лунатици.

    • 2
      2

      Така както са наследници на отбор белязал им 11парчета,така както са наследници на планинските беси или самонаричащи се любимец.Даже и любовта била чернобяла.Клошари ле
      пилари.

  3. 6
    17

    Абе папагали казвате, че ние доносничим на полицията, а вие сами помежду си се издавате. Я кажете кой е този ваш бултрас от арменски произход, който ви е изпял когато направихте засада на Брезовско?!

      • 1
        1

        Тошко я питай,защо жена ти отказа да ти пусне вече няколко пъти.

  4. 15
    5

    Самата истина.Шльковци,докато не спрете да си измисляте неща за вас и няс,няма да спрем да казваме истина за вас.Зъбара събра точно 5 човека от лайкучката за да организира фен клуб.Поименно,Сома,Зайчаря,Свинаря,и един несретник.После се разкарваше на 2етаж на градския и молеше Сашо за подкрепа.Събраха 60 гласа и регистраха първият фен клуб.Тишо късаше билетчета на двубоя с червените,а предната вечер беше в заведение с животното.Сега ви загрява Гъзето,което при нас беше Рошавия,за Нежния,Чобата не от Кичука а клошаря пред Балкан иде реч.А изнасилената амеба от Смирненси да не говрим както за ерол и таксито.От огъня на вашата омраза ще остане само само пепелта.Защото нашата любов към

    • 3
      6

      За кой се мислиш пък ти бе.. истината ще казвал хахаха гледайте си вашата паничка, нещастник ! Пълни смешници сте,вие ли точно ще говорите за истини,за любов и тем подобни.. жалкари нещастни !!!!

  5. 29
    11

    Локо си е отбора на циганите и ДПС, това го знаят всички. Станаха за смях пред цяла България, като ги унижихме с гол от центъра и вместо да се скрият в Столипиново те пак лаят. Нахална циганска сган!

  6. 12
    30

    Дойдиха си с полицията да ги пази, избягаха и сега се чудят как да се оправдаят. Типично в техен стил

    • 31
      10

      Центърчета, как сте ? Дупенцата ви болят много, нали! Ще ви попреминат болките и големия жълт член отново ще ви разпори. Така ще е. Свиквайте анални глезльовци.

  7. 37
    11

    Най – нова декларация:
    Уважаеми МВР и Футболен съюз

    Ние измъчените фенове на Локомотив,
    най-искрено ви молим, на лицето ТОДОР
    НЕДЕЛЕВ с прякор ТОШКО ЦЕНТЪРА
    да му бъде наложена забрана да
    стъпва на нашия стадион.
    Това лице причини на нас феновете,
    и на клуба ни, невиждано по терените
    унижение, вкарвайки ни гол от ЦЕНТЪРА.
    Ние като“любимия отбор на културната общественост“
    сме крайно възмутени от постъпката на
    това лице, известно вече с този обиждащ нас прякор.
    Ръководството и феновете се надяваме,
    че ще вземете мерки това да не се повтаря.

    • 4
      11

      Лилчо тулупа ти е приготвил клип….как чупи гредата с глава за 4-0 за Локомотив….така че може да сравниш кое е по-голямото густо скапаняко жълт.

  8. 34
    7

    Буферите се активизират да пишат, ама на всички е ясно какви празнодумци са. Едни и същи приказки от години. Жалка работа…..

  9. 39
    4

    Няма ли да престанете ! Вместо да се засрамите и двете агитки се засипвате с обяснения кой е по-велик и кой е викал полиция и кой не . Не виждате ли, че нормалните хора се отвращават и от двете агитки. Ние не ви искаме нито на улиците , нито на стадионите. Призоваваме органите на реда да си изпълнят служебните задължения и да предотвратяват още в зародиш каквато и да е проява на насилие където и да е. Не може да ни е страх да ходим както на стадионите , така и по улиците от тези самозабравили се индивиди. Време е да се сложи край на тези малоумни действия.

    • 3
      4

      Не че защитавам някой,но КОЙТО ИСКА,НАМИРА НАЧИН,КОЙТО НЕ ИСКА СИ ТЪРСИ ПОВОДИ!
      Затова че вие не идвате на мачове на който и да било отбор,вината си е във вас,не в други.
      Такива като вас,дори да са наши фенове,винаги си намирате оправдание да не идвате на стадиона.
      Насилие,късно било,рано било,дъжд,сняг,студено,топло,работа,семейство,други ангажименти,скъпи билети,слаб отбор,несъгласие с някой и други подобни.
      А истината е че ако сте истински фенове,ще сте винаги на стадиона.И колкото и да е трудно,винаги се намира начин,стига да имаш желание!
      Друго всичко е просто мрънкане и лиготии!

      • За твое съжаление съм си купил карта и ходя на мачовете , но това не означава , че одобрявам действията ви.

  10. 11
    28

    Хахах по-жалки оправдания не можахте ли да си измислите ! Видяха ви всички колко струвате,няма нужда да се излагате повече 😉 голямо реване,голямо чудо .. ах,колко жалко е да си жълтур !!!

  11. 13
    29

    Сопот, Стряма, Варна и Бургас-
    Педераст до педераст!

  12. 7
    21

    Бахти олигофенския стилмна писане честно

  13. 14
    25

    Много обяснения много нещо!!! В на кой очите искате да се издигнете незнам ! Вместо да си траете като мъже вие ревете като путки и се обяснявате все едно на някой му пука ! Жалки сте и сте страхливи ! Другия път викнете още 15 чужди публики за да имате смелостта пак да се изправите стещу нас !

  14. 14
    27

    Кой умствено изостанал циганин ги пише тия изявления? Звучи като някое превъзбудено 15 годишно селянче, което се обяснява пред другите си 15 годишни приятели защо е изяло шамарите. Намерете някой със завършен осми клас вече, толкова години минаха! Все пак от 2010 сте отбор.

Коментарите са затворени