В Хебър продължават с честванията за 100-годишнината си с изложба

0
60

На 5 декември, сряда, от 17:00 часа, в сградата на Регионален исторически музей – Пазарджик ще бъде открита юбилейната изложба „100 кадъра от 100 години футбол в Пазарджик”. Тя ще включва непоказвани досега кадри от миналото на футбола в града, които сами по себе си разказват интересни факти и истории.

Общо 100 кадъра ще представят футболното наследство през различни периоди от века. В изложбата ще фигурират кадри от фонда на музея, както и от държавния архив в Пазарджик, които също са основни организатори на инициативата, снимки от ветерани, бивши и настоящи футболисти и част от колекцията Александър Алексиев.

Събитието е част от поредица дейности във връзка с честването на вековния юбилей на Хебър и организирания футбол в Пазарджик.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.