Днес на редовното заседание на Общинския съвет в Пловдив бе приет „Плана за действие на общинските концесии“, касаеш три важни спортни обекта, а именно концесиите на стадиона в парк Лаута, на стадион Тодор Диев и на терена в Тракия, където Локо Пд иска да изгради своя тренировъчна база.

Днес бе гласуван планът за действие при въпросните концесии, които са за срок от  максимум 35 години, а кметът Тотев ще трябва да предприеме необходимите мерки за публикуването му в Националния концесионен регистър.

Николай Радев от БСП бе единственият Общински съветник, който взе думата: Г-н, Кмете, много странен план за действие, да ви кажа. Подкрепяме, че концесионирането е правилния път, но явно то не е във вашите приоритети, защото освен със спортните клубове, не се работи в тази насока за други обекти. За съжаление някои от тези проекти до този момент никак не са успешни. За нашата група концесионирането не добрия вариант за управление на общинската собственост. Днес ще гласуваме въздържали се, защото подкрепяме това, което трябва да се случи със спортните клубове, но не подкрепяме вашето управление на общинската собственост.

Точката бе приета с 34 “За”, Против – 1 и Въздържали се – 7.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Хубава новина. Най-алчните общинари в България усетиха, че не бой,ей*не и затвор, ами…. Както и да е. Хубава новина!

  2. 9
    9

    К’во стана сега – ЛОКОТО със стадион и база в Пловдив,
    ПОМАКИНИТЕ С КОПНЕЖ И БАЗА НА СЕЛО.

    • 5
      4

      Кучко, остави Езе на мира!Ще ни доразбиеш защитата тотално.

  3. 11
    19

    Мангалите и да вземат концесия, Крушата нищо няма да направи, а жълтурците могат само да мечтаят за копнежа. Единствено “Тодор Диев” ще се направи и ще е единственият модерен стадион в Пловдив!

    • Навремето ако не беше Локото да си отстъпи младежкия отбор Спартак нямаше да съществува много отдавна! Ти що за птица си? Малко уважение към тези, които са ти помогнали в труден момент!

      • Никакво уважение за жепейските цигани. Ако комунистите не бяха закрили Спартак навремето, сега дербито на Пловдив щеше да е Спартак с жълтурците. а локоту щеше да е просто поредния жепейски отбор без фенове, като другите локомотиви във Варна, Русе и Стара Загора. Хубаво, че беше онази мафиотска мърша да ви купи титлата, че жалкото ви отборче и това нямаше да има.
        Много скоро нещата ще си дойдат на мястото!

        • Да ми смучеш големия кур кучко от окръжните групи

  4. 17
    4

    Кви концесии бе. Тая държава има нужда от нова политическа класа! Сегашните боклуци от всички партии в парламента са за изринване. Всички стадиони у нас могат да бъдат изградени с евро-пари чрез общвствени поръчки, но никой в управата на държавата няма файда от това. 30 години слушаме обещания а всички стадиони изгниха. Само един гледат да уредят и то най-неподходящия като местоположение…. Всичко в държавата е леш а те още продължават да лъжат и да мажат очите на балъците. Ама балъци вече не останаха много. Тотевци гербаджии и всички подобни боклуци дето са на власт само да крадат трябва да бъдат изметени.

  5. 8
    15

    то хубаво кунцесия , ама бат Круши кат няма кинти , а да видим сига кво ше става

    • 10
      12

      Бай ти Клошар ще си бие скоро камшика! Боко хвърля кърпата и говедарския след него!

      • 11
        4

        Боко ако хвърли кърпата Самуилов,ще избяга преди Крушарски.Този филм един път го гледахме

      • 8
        3

        Самуил ефенди свиркаджията на Бобо кво ша прави ве Коматевски мангал?

    • 9
      8

      Дай боже да си го бие. Само ти си мисли че ще е за лошо. Жалък жълт трол.

  6. 11
    10

    Отлични новини за два от трите пловдивски отбора. Браво на общинарите. Сега ако направят нещо хубаво и за третия пловдивски отбор Маричката, ще е прекрасно.

    • 6
      2

      Що така бе, стадиона на Ботевъ построен ли е вече?

  7. 15
    5

    Ала-бала!!! Едва ли има трезвомислещи хора които да вярват на обещанията на кмета и общинските съветници. И вместо да се обединим в името на това да се направят хубави стадиони и да потърсим сметка от управниците защо културната и футболна столица на България е пълен леш,дупка до дупка само строителство, никакви паркове и паркинги, ние се плюем и обиждаме по форумите.

  8. 15
    10

    Това са само едни рутинни процедури, които общината трябваше да е свършила преди години! Нищо няма да се построи и нищо няма да се даде! Всичко е поредния прах в очите на хората за преди изборите! Нищо повече! Хората обаче не са балами и знаят истината! За съжаление тя не е никак оптимистична. Държавата е леш. Колко срещи бяха за тези 3 години!? Колко обещания чухме за този период?! Тотев и компания лъжат като дърти цигани, а Крушарски няма финансовите възможности да реализира стадиона и базата! Никой не благоволи да каже обаче тези истини пред обществото. Защото така им е угодно и на двете страни. Гласували били. Пълни глупости . Ако дадат тези концесии, те ще бъдат поредните неспазени от концесионера и накрая пак всичко ще е за сметка на футболния клуб! Жалки мошеници.

    • 9
      1

      адвокате, ами вземи ги ти тези концесии и построй ти тези обекти.
      Покаши ни как се прави

      • 9
        1

        Трябва братя Колеви да дават пари, а не да крадат!

    • 3
      7

      Нещо с кратуната гейска не си добре,за туй чуваш линейки.

      • Извини ме, квадратния! Аз не съм Жоро жълтия гей! Нещо бъркаш адреса!

Коментарите са затворени