ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с хърватския футболист Марин Ромац. Срокът на контракта му е за период от три години.

Новият вратар на Локомотив е роден в град Волфсберг, Австрия на 30 август 1998г. Състезавал се е за отборите на Волфсберг, Щурм Грац, Блайбург. За последно е играл за РНК Сплит.

Много съм щастлив, че станах част от голям клуб като Локомотив, който е известен и с многобройната си публика. Признателен съм за това, че треньорите ми дадоха възможността да бъда тук. Ще дам всичко от себе си за отбора“, заяви Марин Ромац пред lokomotivpd.com.

ПФК Локомотив пожелава успех на Марин Ромац с екипа на “черно-белите”!

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Браво на ръководството само бежанци искаме в Локо! При нас няма място за българи!

  2. 15
    1

    До две седмици почваме стадиона! Годината ще уточня допълнително!

    • 4
      9

      Поне се знае годината когато ще се направи стадион 4 ТА КАТЕГИРИЯ,ииии,кенефи в Гувидарци!То това стига!/питам за един приятел,не че ме е дерт за изчадието от Кюстендил, какво стана с тия дето им беше изтекло времето?/

  3. 13
    1

    Тошко изтървахме, а никой не иска при нас! Бягат, а не идват други??? А Пловдивчани който поискат го взимат! Отивам да се напия да се разсея, че лошо ми става като чета!

    • 2
      9

      Ами на кой му е умрел куро за бежанците от Кюстендил ?При бежанците най много да дойде некой гей,кой друг при гейбандата?

  4. 14
    1

    Не , не, стига с този кошмар, отново европеец при буферите , а от нас само бягат .
    Отивам за порция лепило , дано не ме срещне големия ми кошмар , буфер

    • 2
      10

      И кой е тоя ефропеец дето никой не е чувал за него?Хахахахахахахаа.Дей и нещастниците.

Коментарите са затворени