Home Без категория Септември с жалба срещу съдията – брат на футболист на Ботев Пд!...

    Септември с жалба срещу съдията – брат на футболист на Ботев Пд! Вили Вуцов избесня, канеше се да “играе” шамари! ВИДЕО 18+

    1516
    0

    Страстите около Битката за първото място в Елитната до 17 години скоро няма да утихнат, пише Glas.bg. Още в превюто за мача ви предупредихме, че за тази среща дълго ще се говори. Както вече е известно, Ботев Пловдив победи Септември като гост с 1:4, а домакините бяха направо бесни след мача на глaвния съдията Станислав Апостолов. След като разбрaха, че реферът е брат на футболиста Радо Апостолов, който е професионален играч на Ботев, в момента преотстъпен на Несебър, един фен /родител/ от Септември направо полудя.

    Става въпрос за небезизвестният Вили Вуцов, чийто син пази на вратата на домакините и който бе изритан в лицето от играч на Ботев при една ситуация пред вратата на домакините. Вили не спря да хока и обижда съдията още през първото полувреме, когато стоеше от страната на трибуните на стадиона в Герман. Между в прочем – един прекрасен стадион с много добри условия и перфектен терен. Към края на второто полувреме Вуцов реши да се премести от страната на съблекалните и застана точно под нашата камера, която излъчваше на живо и зареди бисер след бисер, и ругатня след ругатня. “Аз сега разбрах, че този е брат на Радо, мислих само да му се карам, сега ще му играя 2 шамара”, редеше Вили, докато ругаеше и докато междувременно намираше време да спори с хора от щаба на гостите, но без да сипе обиди по тях. Вили учтиво помоли охраната на мача, да напуснат пределите на стадиона уж случайно, за да може да се разбере с главния съдия след срещата. “Хайде момче, виж оня кола, отиди да й смениш маслото”, напътстваше Вили Вуцов младо момче от частната охранителна фирма, която се грижи за реда на стадиона.

    Веднага след последния съдийски сигнал човек от щаба на домакините отиде на спринт до съдията и започна да изрежда своите претенции, като ръкомахаше с ръце, посочвайки местата на спорните игрови ситуации. Вили пък крещеше: “Не, не ходи на терена, чакай го да дойде тук!” Вуцов в крайна сметка изпълни заплахите си, но само на половина. Той изруга няколко път в лицето на съдията, когато реферите минаваха покрай него, за да се приберат в съдийската стая.

    Glas.bg научи, че Септември са пуснали официална жалба срещу съдийството на Светослав Апостолов. От тима на столичани още на стадиона изразиха мнение, че този рефер трябва повече да не свири мачове, а Вили Вуцов пък вече бе посъветвал делегата да му даде оценка максимум 6.2.

    ВИДЕОРЕПОРТАЖ СЪС СПОРНИТЕ МОМЕНТИ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК>>>

    Е това беше за днес от мача между Септември и Ботев. Огромни поздравления за футболистите на двата отбора за изнесения спектакъл, както и към треньорите на двата тима, които показаха европейско поведение и отправяха упреци единствено към своите подопечни футболисти.