Днес старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович има повод за празник – той чества своя рожден ден! Наставникът на “черно-белите” навършва 51 години. По случай празника босненсът реши да почерпи селия отбор. За целта той качи всички футболисти и колегите си от щаба в клубния автобус и ги заведе в пицария “Аморе”, където всички похапнаха сладко. Футболистите пък се отчетох с песен като поздрав, за Акрапович.

Бруно Акрапович е роден на 26 септември 1967г. в Зеница, Босна и Херцеговина. Като футболист се състезава за отборите на Волфсбург, Майнц 05, Енерги (Котбус) и др. Като треньор е водил тимовете на Шкендия (Тетово), РНК Сплит, НК Солин, НК Вал. В края на октомври миналата година той застана начело на “смърфовете”.

 

15 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    1

    Бруно, честит рожден ден! Много успехи с Пловдивския любимец и най-важното, на ЛАУТА искаме на колене жълтите жени, начело с неделев и стивън…

  2. 3
    5

    Chestito i poveche da padash,zashtoto da moga da puskam poveche deklaracii!

  3. 1
    13

    Да е жив и здрав.Не го ли плюехте,цигани или забравихте,мангали прости.И какво общо има с нас,че ни намествате ,жалки твари.Джуджета мегаломани.

    • 5
      2

      Ти не си никакво дете, а маймуна, забравяща за секунди… та нали вие, Бездомни коматевски мишки , брояхте статистиката на Бруно?! Изведнъж Бруно ви го вкара целия и мишоците взеха да се правят на жертви! “Детенце” , марш в зоопарка, да подскачаш по клоните, мисленето ти е за там…

  4. 22
    8

    Колко долни твари има!Прави ми впечатление минусите,които някои слагат!?С пожеланията си става въпрос за здраве,което е най-ценното на този свят!Толкова много цинизъм виждам в поставените минуси!Да знаете ,Бог бави, но не забравя да накаже лошото!И накрая да върна настроението:САМО ЛОКОМОТИВ!

  5. 20
    3

    Бъди жив и здрав, много здраве на семейството и много Успехи начело на Локомотив!
    Браво така се сплотява колектив!
    Само Локоооо!

  6. 21
    3

    Преди всичко много,много здраве , късмет ,Бог да е стеб и семейството ти!Истинските фенове на Локомотив няма да те изоставим!Напред Бруно,към голямата ПОБЕДА!!!

  7. 23
    4

    Бъди жив и здрав , Бруно !
    Сговорна дружина планина повдига !

  8. 27
    4

    Честит рожден ден, Бруно!!
    Още много успехи с Локомотив!!!

  9. 28
    6

    Пожелавам му на 5-ти декември отново да унизи жълтите курви! Бъди здрав Бруно!

    • 4
      20

      Да е жив и здрав ! За да може на 5 декември да изяде един голям жълт член!

      • 16
        3

        Разпуткин жълт трол 78 мата минута пое ли черно белия?

  10. 23
    3

    Да е жив и здрав Бруно Акрапович ! Нека придължи с успехите си начело на пловдивчани, както го прави през последно време !

  11. 31
    5

    Жив и здрав Бруно. Локомотив скоро не е имал такъв профисионалист за треньор. Сигурен съм, че ще ни донесеш медал и купата на България. Само напред и нагоре. Успех.

    • 8
      1

      Само напред и на горе (мечта),към шампионската титла!Дай Боже!!!

Коментарите са затворени