Първите приходи от водката с емблемата на Ботев Пловдив влязоха в клуба, научи PlovdivDerby.com. Това разкри пред медията ни един от младите предприемачи, които пуснаха съвместно с клуба алкохолната напитка на пазара:

“Някои хора останаха с впечатлението, че това е лимитирана серия. Не, напротив, продуктът е в масово производство, като работим сериозно за развитието му в бъдеще. Както знаете по 1 лев от всяка бутилка отива в клуба, а миналия месец вече се отчетохме с конкретна сума. Преговаряме с доста от веригите магазини, а в някои от тях вече водка “Ботев” е на стилажите. Започваме да зареждаме и заведения, така че всеки, които желае да може да си поръчва и когато е навън. Водката е изключително качествена и не правим компромиси с това. Тя е тройно дестилирана и отлежала във въглени. Предполагам всеки, който я е опитал, се е убедил лично в качеството й. В момента работим по нова визия на бутилката, която ще пуснем по Коледа. Това е дългосрочен проект, който ще развиваме.”

Консумирайте с удоволствие и мярка.

 

14 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  5

  ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И МАГАЛОИДИТЕ С НЕЩО ПОДОБНО.ПЛАГИАЩИНАТА ИМ НЯМА КРАЙ .
  ВСЕ ЕДНО НА КИТАЙСКИЯ КИМЕР СА ГИ ПРАВИЛИ.

 2. 8
  8

  Водката е за разтривка зазимяване на цървули. Грабнете, селяни!!!!

 3. 9
  8

  Водка “Селска утеха”! На здрав пръст – райе прави!!!!

 4. 8
  10

  Ноемално е да върви.Циганите пият само евтени ментета.

  • 6
   9

   Прочети,ако можеш какво си написал жълт циганин!

 5. „стелаж“ се пише не „стилаж“

 6. 5
  9

  Аз много отдавна ви казах,че копнежа ще стане ракиджийница,но никой не ми повярва,ето първата крачка е направена,скоро започва и изграждането на един супермодерен вимпром,който ще има лиценз да изнася в целия европейски съюз.Хайде,успех в новото начинание.

 7. 8
  8

  Пичаги тея кюнлий от Виноградец са пълно менте само ний стрямалий може да помогнем на нашия Бутяфъ ва……его на бай Наско казанджията е забъркал пивка шльокавица под зоркия поглед на нашия вожд бат Стоян канара уа.

 8. 2
  3

  И ся ко става,бизнеса ми с домашарката отива на гибел.

 9. 5
  10

  Канари, водката върви добре! Отчетохме на клуба 16лв от продажбата. Качествена е, като горивото. Напред Канари!

 10. 17
  8

  Мрасни жалти гяури! Аллах ще ги накаже! Ние истинските локомотивци следваме стриктно правилата на шериата и корана, категорично казваме не на алкохола! Мрасна, пияна, жалта сган!

Коментарите са затворени