ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Карагерен на преговори с Крушарски, но Чичо Венци…

37
2924

Бирсент Карагерен прiстигна преди минути на Лаута за преговори с Локо Пд, видя репортер на PlovdivDerby.com. Въпреки, че се бе скрил под качулка, нашия репортер разпозна играча, а интересното бе, че той бе посрещнат още на входа от собственикът на черно-белите Христо Крушарски. Бизнесменът и играчът се отправиха към канцелариите на Локо Пд, където в компанията на Чавдар Цветков прекараха около 15 минути. След преговорите триото се качи на централната трибуна, за да гледа баража за влизане в А група, който се играе в момента на Лаута.

PlovdivDerby.com обаче научи, че Бирсент Карагерен има много сериозна оферта от Славия. По наша ексклузивна информация, офертата от Чичо Венци е доста висока за родните стандарти, но явно маститият футболен бос е решил да развърже кесията за участието на белите в Европа.

Така Бирсент Карагерен в момента е пред дилемата, дали да избере повечето пари или да се завърне в „първата с любов“ и отборът, който му даде път в професионалния футбол.

Както вече ви съобщихме Славия почти сигурно ще подпише с Димитър Велковски, чийто контракт с Локо Пд изтече.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

37 КОМЕНТАРА
 1. 2  3

  Расова хигиена за изкупвачите на черно-бяла техника.
 2. 12  2

  Ако не си манекенка, пари от Хъмпи няма да видиш! БЕГАЙ!!!
 3. 5  3

  Въх братя нащо чаве не ще при нас да играе.ще подписва с чич Венци Куремъ.
 4. 1  0

  Правителството помоли гл.прокурор на САЩ да изнесе доклада Магнитски есента,че сега не било удобно
 5. 6  6

  Читалището в Коматево представи пиесата „Разградска пленница-многократно обладавана“. Селската веселба беше прекъсната от органите на реда. Води се разследване.
 6. 2  3

  Какво ще стане, ако „до часове “ Карагерен не подпише със Славия? Пикап вена и падаш ф докато? Ще попиташ, ами ако подпише,нали? Нищо различно. Ти си тор, аз тържествувам..
 7. 9  5

  Мангали вашто чаве карагерен неска подписало с Чичо Венци.Никой не ще да играе за без пари в ФК Столипиново пред 40 циганина публика.
 8. 10  5

  Заглавията в пресата днес:Неделев отряза Лудогорец!Карагерен отряза Локомотив!Айде със здраве мангали!
  • 5   8

   Заглавията в пресата утре. Делото КТБ набира сила, Дора Милева бие колчета в Коматево, афедето без лиценз. България ликува!
 9. 4  4

  Имам предложение за Стряма. Има глад за работници в индустриална зона Раковски. Що не си вземете бохчите, може и панелите и не направите Пловдив по-чист и красив, като се махнете, както дойдохте преди 30-40 години? А?
 10. 4  4

  Всички селски стопани се накачулиха да оценяват. Че са много- много са. Но са страхливи и продажни мишоци. Да..
 11. 4  7

  Отчаяна селска съпротива по пробитата линия Белград – Разград. Загубена е връзката с Прокуратурата. В исторически план всяко смазано селско въстание води до разцвет на държавата. Всичко се повтаря.
  • 4   7

   Но ти не можеш да си видиш главата нормална в огледалото. Не го чупи! КРИВА Е!!!!
 12. 6  8

  Сестри Кушлеви отново ни забавляват:) Жълто-черна злоба,ей
 13. 20  21

  Каква 3-ка ,какви 5лева?
  Вие освен ,че сте цигани сте и бахти простото племе честно….
  Пак ще се насерете и повече от 7-мо място няма да хванете
  • 21   20

   Ти гледай къде ще сте вие селски!
   Локото че не са цигани не са! Ама вие жълтите сте такива селски пръчки, че на челото ви го пише!
   • 19    17

    Локото, че са цигани, цигани са ама и тъпи цигани и винаги зад Ботев в класирането!
    • 7     12

     Ти жълт изроде ,измяучи от минарето на Изгрев бойс джамия , та те чуха чак в родопската яка, как манго вика не аз не съм циганин,брат ми е циганин!
    • 5     11

     Ти че си панелен таласъм, внук на основател на ТКЗС, по име си син на фатмак и плод на случайна близост на майка ти с командира на поделението и че си смазан наркоман – ТАКЪВ СИ. Така че, направи си услуга. Не разсъждавай. Нали,мухльо?
  • 16   16

   Не стига че си кюнлия ами и с крива глава пумашка да тейба папагала миризлив
  • 5   10

   Металик Сопот от квартал Изгрев бойс Столипиново!
   • 7    3

    Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.“КО шъ кайш ся?
 14. 30  21

  “ Няма да позволя банда гейове да ме команд­ват и никой не може да ми даде наклон на оная работа.“
  • 20   21

   Феновете от Коматево реват повече от жените! Кой позволява на това тренировъчно игрище да се играят мачове? Трябва някой да умре ли?
 15. 19  9

  А бе хора Славия е били винаги ще бъде посредствен отбор.Спрете да му дигате акциите на плондера..Каква Европа ще изиграя 1 мач!!!
 16. 18  17

  След Кънчова ПОЛЯНА, следва Карагерен АРЕНА.
 17. 20  23

  Супер. Новия сезон сме в тройката. Ше газим наред.

Comments are closed.