Ботев потвърди PlovdivDerby.com: Почваме на 11-и

14
1037

Представителният отбор на Ботев ще направи първата си тренировка от лятната подготовка на 11.06, съобщиха от клуба, потвърждавайки информацията на PlovdivDerby.com oт преди няколко дни.  Заниманието е от 18:00ч. и ще се проведе на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В дните преди първата тренировка, на 9 и 10 юни, „жълто-черните“ футболисти ще минат традиционните медицински тестове.

Както вече писахме след няколко дни в Пловдив канарчетата ще заминат за Велинград, като ще тренират в Ракитово. Очаква се на този стадион да са и повечето контролни срещи на жълто-черните.

14 КОМЕНТАРА

 1. 14
  7

  Мангалите са наи смешната публика.Където ги хванат жълти или червени там им пръскат черепите.Добре че лапат на говедата иначе и от тях щяха да ядат бои.Бити и закрити цигани.

  • 4
   6

   Ти върли май много бой си ял от черно-белите и не ти дава покой…….ама аз затова пък съм ти приготвил само за теб от специалния крем от куромела да отпушим дупарата…..и до село да друсаш с кеф самосвала.

 2. 8
  13

  Още 50 кофражиста и 8 крана издигат снага над Колежа. Ай канариии. Полудявай.

 3. 16
  8

  Аз ви казах че почваме колежа тази седмица. Самуилов днес ще дава пресконференция.

  • 7
   10

   Не ми използвай името мангал кирлив.

    • 7
     7

     Теб те е яд мангалче.Другия месец ще го почнем не сега.Заслужавате си всичкия бой който ядете от жълти и червени.Заслужавате си прякора ЦИГАНИ.

 4. 15
  6

  Сега се връщам от Колежа. Пълно е с работници. Бачка се много яко. Даже 2 крана започнаха да вдигат. Незнам защо Андрей и Пчелата не пишат нищо по темата. Отваряйте шампанското канари.

  • 7
   3

   вай вай нидей така чоджум ф стулипенуву почнъха да си режът венити ма ни иднъ линейкъ не идва дейбъ жалтурити дейбъ пак ни ударихъ пръстъ утзат саде лукомутиф и вотка ду гроп

  • 5
   6

   Саде ботяф. Дано да е верно. Цялата малаала юруш към колежа да видим. Ъъъъъъйййй канарииие

 5. 17
  8

  Канари на колежа има 20-25работника. Почва се.

  • 3
   2

   Хахахахахафахах, браво хванахати ке кривите глави

Comments are closed.