Представителният отбор на Ботев ще направи първата си тренировка от лятната подготовка на 11.06, съобщиха от клуба, потвърждавайки информацията на PlovdivDerby.com oт преди няколко дни.  Заниманието е от 18:00ч. и ще се проведе на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

В дните преди първата тренировка, на 9 и 10 юни, “жълто-черните” футболисти ще минат традиционните медицински тестове.

Както вече писахме след няколко дни в Пловдив канарчетата ще заминат за Велинград, като ще тренират в Ракитово. Очаква се на този стадион да са и повечето контролни срещи на жълто-черните.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    7

    Мангалите са наи смешната публика.Където ги хванат жълти или червени там им пръскат черепите.Добре че лапат на говедата иначе и от тях щяха да ядат бои.Бити и закрити цигани.

    • 4
      6

      Ти върли май много бой си ял от черно-белите и не ти дава покой…….ама аз затова пък съм ти приготвил само за теб от специалния крем от куромела да отпушим дупарата…..и до село да друсаш с кеф самосвала.

  2. 8
    13

    Още 50 кофражиста и 8 крана издигат снага над Колежа. Ай канариии. Полудявай.

  3. 16
    8

    Аз ви казах че почваме колежа тази седмица. Самуилов днес ще дава пресконференция.

    • 7
      10

      Не ми използвай името мангал кирлив.

        • 7
          7

          Теб те е яд мангалче.Другия месец ще го почнем не сега.Заслужавате си всичкия бой който ядете от жълти и червени.Заслужавате си прякора ЦИГАНИ.

  4. 15
    6

    Сега се връщам от Колежа. Пълно е с работници. Бачка се много яко. Даже 2 крана започнаха да вдигат. Незнам защо Андрей и Пчелата не пишат нищо по темата. Отваряйте шампанското канари.

    • 7
      3

      вай вай нидей така чоджум ф стулипенуву почнъха да си режът венити ма ни иднъ линейкъ не идва дейбъ жалтурити дейбъ пак ни ударихъ пръстъ утзат саде лукомутиф и вотка ду гроп

    • 5
      6

      Саде ботяф. Дано да е верно. Цялата малаала юруш към колежа да видим. Ъъъъъъйййй канарииие

  5. 17
    8

    Канари на колежа има 20-25работника. Почва се.

    • 3
      2

      Хахахахахафахах, браво хванахати ке кривите глави

Коментарите са затворени