Хърватският нападател на Локомотив Пловдив Анте Аралица няма да е на линия до края на сезона и дори за началото на следващия. Това стана ясно след решението на Дисциплинарната комисия към БФС да накаже футболистът на Локо Пд за 3 мача.

Така Бруно Акрапович остава без още един основен футболист за реванша с Черно море и евентуалния бараж с Левски на Герена. Както първи ви съобщихме днес от Лаута си тръгна Мохамед Муса, а след мача с Черно море за Нигерия заминава и Стивън Езе.

Както е известно Димо Бакалов вече се отдаде на почивка за да е свеж за новия си отбор Лудогорец.

Припомняме ви, че вчера фенклубът на Локо Пд излезе с декларация точно за ситуацията с изгонването на Аралица, а днес черно-белият клуб официално потвърди новината на PlovdivDerby.com от сряда вечерта, че е са подали жалба срещу съдийството на Николай Йорданов.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    До сега не бях виждал толкова смешен отбор за най-важните му мачове всички се разотидоха:) Един искал да си почива, друг отивал да тренира с национала?!

  2. 9
    1

    Интересното е друго щом по закон трябва да стоят 40 минути след мача в съдийската стая! Къде са бързали да се изнесат???
    ТИМ са им поръчали проститутки вероятно и софра!

    • На педераси, кви проститутки бе човек? А, може от ония с пишките…:::)))

  3. 8
    4

    С какво настървение чернодрешкото се засили към Анте да му покаже червен картон.
    Сякаш казваше: “А, падна ли ми?!”
    А в същото време след всеки фаул се обясняваше на играчите на Черно Море като лека жена и много държеше да се ръкува с тях след това – да е сигурен, че няма да му се сърдят и няма да кажат на ТИМ. Каква пародияна съдия?! Каква курва?!
    А като си спомня само как го псуват разни Каранги и други прасета и говеда, как се ритат и блъскат и той се прави на невидял….
    Ами курва, какво да каже човек….. то и външния му вид е такъв….

  4. 12
    2

    И всичко това да избутат Евроидиотите Левски, егати гимнастиците са БФС!
    Престъпници!!!
    Ние по-добре да си направим подготовката и догодина да мачкаме:)

  5. 14
    4

    Ще се справим и без Анте! Имаме и други момчета, които могат.

  6. 16

    Да го духат БФС И ГАДНАТА ПЕРУКА НЕЩАСТНИЦИ!

  7. 16
    10

    Нека жълтите се порадват малко. Сега вече трудно ще бием черно чоре. Но надеждата умира последна пък нека и селяните да треперят докрая да не се касирамеслучайно за Лига Европа.

    • 11
      16

      Каква ЛЕ бълнуваш манго???БФС не допуснаха нас,символът на град Пловдив,ти искаш да допуснат миризливите мангали!Събуди се вече!!!

    • 9
      14

      Ами дано се класирате, смехът ще бъде безкраен!

  8. 14
    3

    Аралица има качества,спор няма.Но е млад и все още глупав футболист.Съдията го наказа не заради удар,а заради реакцията му.Имаше задържане за ръката,но чак пък дузпа.
    Мен друго ми е чудно.Как така пуснахме Бакалов преди най-важните мачове?Няма ли договор до края на сезона?Чудна работа.

  9. 14
    3

    Наистина не разбирам някои неща в БГ – как може хората да се наслаждават на неща получени по нечестен начин??!! Ами нали рано или късно всеки щше отговаря за постъпките си??!!
    Във футбола например – далавера след далавера за да добутат някой от книжните грандове до ЛЕ. И после какво??!! Ами идват “10 малки негърчета” и ги правят за смях…. Тампере… тък пере…

  10. 18
    6

    И слепия видя че нямаше червен картон. Н

Коментарите са затворени