Играчът на мача Стивън Петков коментира успеха на Ботев над Верея с 2:0 в двубой от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.
“Искам да споделя наградата с двамата ни капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, които ми помагат от първия ден, от който съм в Ботев. Двата тима не играеха за нещо, първото полувреме вкарахме един гол, второто пак и си затворихме мача, работата ми е да бележа”, коментира Петков.

“Дори малкото игрови минути, които имах ми даваха стимул, идеята ми е да се надграждам във всеки един мач, и да се махам вече, от държавата да се махам, а не от Ботев. Благодарих на всички “жълто-черни” фенове, уважаван съм от тях, благодаря им”, добави той.
“Реализирането на голове дава необходимото самочувствие, но обещах на феновете 20 гола, искам да съм голмайстор, но този сезон няма как да е, чувствам се страхотно”, коментира още Петков.
“Като свърши първенството, ще видим какво ще е бъдещето ми. Нека да има оферта от друг отбор, пък ще видим. Идеята ми е друга”, завърши изказването си голмайсторът на Ботев.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    3

    Има за какво да им завиждаме на жълтите майна.Играят красив футбол и побеждават.Имат Николай Киров и Жоро инсата.Хубава база за таланти,стадиона ще довършват,редовно продават футболисти и се издържат.Ние братя цигани с какво да се похвалим?Собственика ни клоун и половина,заедно с Чаво не са изтрезняли,школата ни разтурена,което дете става за нещо бяга при жълтите.Играем слаб и грозен футбол,пълна мъка да се гледа този отбор.Играчите ни нямат търпение да си тръгнат,никой няма договор и клуба не печели от трансфери.Феновете отдавна ги няма,стадиона ни винаги празен,жълтите ни млатят където ни хванат, събличат ни дрехите и ни вкарват по болниците.На всичко отгоре навсякъде ни викат цигани.Не че не сме но по=културно е да се казва роми.

  2. 4
    16

    Жълти кирви, мислете си оправдания и глупости! Стивън си отива и това ще е най-големия гаф! Този е машина за голове и е по-добър от всички нападатели дето имахте в последите години! Бил тромав и дебел? Сега като си иде ще запеете друга песен! Чака го страхотно бъдеще и ще стигне много далеч, защото е висок, мощен, бърз, техничен и има уникален усет за пласиране! Готов е за футбол от световно ниво! Колко пари ще му вземете? Милиони? Глупаци жълти! Ще ви остане само това че е играл при вас и толкова! Всеки ден ще има статии за него че пак е вкарал!
    И това че каза че има договор за година още не значи че остава! Стивън има план още с идването си и го следва! Умен и последователен е, а вие тъпи кратуни се успокоявайте със строежа! Почват го, но няма да го довършат! Запомнете!

    • 17
      1

      Баси злобния мангал.Ми еди му врътни един дудук на Стивън бе помияр,и да си иде клуба ще прибере трансферна сума,ще го усетят веднага че не може да издържа 90 минути и пак ще е резерва,ако отиде на запад където темпото е много по-бързо ще издържа по едно полувреме.Пукате се от циганска злоба още сега,другия месец като видите крановете ще измрете масово в столюпиново.

    • АНАЛКЕ на нас ни стига снощното “Благодаря ви” а и 10 000 000 да са ,все са малко при трансфер…

  3. 29
    8

    Подадохме му рка и той ни се отблагодари.Беше резерва,защото дойде с контузия и трябваше да наваксва.Не можеше да издържи цял мач ,но с кратки влизания вкарваше важни голове.Навакса .а желанието му да се себераздава е похвално.Предполагам че ще продължи кариерата си в чужбина.Не обръщайте вномание на тези с черно бяло ДНК.Циганите са вредни.

  4. 17
    16

    А ве дебел кой те брои за футболист.Постоянно си в засада щото не можеш да тичаш!Ако не е Ботев, няма друг клуб дето ще вземе футболист участвал в уговорени мачове ТОТО!

  5. 32
    11

    Добре са жълтите жълтите играят хубав футбол побеждават. Жоро инсата е богаташче не като нашия паляк. Кво да кажем за нашия катун? Играчите ни нямат договори и всеки си тръгва когато си иска без пари, стадиона ни е все празен, от школата ни който става за нещо бяга при жълтите,собственикът ни клоун и половина.Освен това всички ни викат цигани,не че не сме ама по културно е да се казва роми..

  6. 36
    10

    Пичове не има обръщайте внимание на циганите.Те са точно 3 мангала с различни имена.Малко им остана,другия маесец като вдигнем крановете на Колежа пак ще се скрият от страх.

    • 11
      21

      Пак с крадени пари, а манго?! Все нагъзени към власта, ама скоро ще има справедливост

  7. 11
    28

    Селяндури, усещате ли, че сте изкусвено дишана, а

    • 27
      8

      Пловдивчанин, ама от Ландос, пфахахахаха, пудатиебамайката циганска!

      • 2
        8

        Тошко не говори за Ландос, че Божо пънкара е роден там и живя до скоро там! От там се роди и изгревбойс!
        Големи българи се изкарвате, а циганите в маалата повечето с жълто черни блузки! Я мини поне веднъж от там да видиш! Да ви еба майката жълтоселска!

        • Столипиново ви е черно-бялата крепост. Това всеки го знае, мангал

        • Манго – ние българите не ходим там за да не се заразим от хепатит!
          Района е запазен за вас – черни, диспансерни цигани

    • 14
      11

      Добре са жълтите жълтите играят хубав футбол побеждават. Жоро инсата е богаташче не като нашия паляк. Кво да кажем за нашия катун? Играчите ни нямат договори и всеки си тръгва когато си иска без пари, стадиона ни е все празен, от школата ни който става за нещо бяга при жълтите,собственикът ни клоун и половина.Освен това всички ни викат цигани,не че не сме ама по културно е да се казва роми.

      • 8
        7

        Циганино, колко маймуни бяхте днес на Планетата на маймуните? Направихте ли списък?

      • 5
        8

        Изгрев бойски ,крив мангал , хубав , лош но си имаме собственик!Хубав лош си имаме и стадион!Затова постоянно ходите без гащи,та кой където ви хване ви го начуква!Долни жълти курви!

        • 10
          4

          Мангал черно-бял, само вас посрещат на всеки стадион с – ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!
          А до колкото си спомням вие бяхте събличани, ебани и с разцепени кратуни!
          Това е известно на цяла България!

  8. 11
    21

    Стиви джи само един крив мач да направиш за Бутяфъ и ще те забравят на мига.

  9. 25
    8

    Каде е ония прадляк кадето каза ,че Стивън щял да ходи при ГМО-то ?
    Ейй киртак отрепан….гледай си Ралица,Езе и другите балерини…заебиги тия жалтите…еби им майката…те стадион правят,готини хора са…чистоплътни…бели на цвят.Не като локуто…черни,миризливи…една шепа прошляци.Аз искам да ти тегля една мъжка П***а майна,но ще се здържа ,защото уважавам някой хора в този сайт.
    Да се върна към началото…..Стивън е пич ,и то пич с главно П!Белия да не го пуска ,явно има за какво….не можем да разбираме от всичко,но!….,ако Стивън е решил да ходи някаде,то ние няма как да го спрем.За тази работа ние ще вземем пари….нас ни интересува само едно и то е КОЛЕЖА.Другото е преходно (не визирам само Петков.)За това ,носете си новите дрехи..плюнчете се колкото искате в форумите…нас ни боли х*я….нещата си вървят.ВИЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НА КАДЕ СТЕ СЕ ЗАСИЛИЛИ….преди време нежния ви го каза,като почина бат Гошо!

    • 22
      3

      Приятелю, причината Стивън да е резерва или поне да беше такава в началото е ОЧЕВАДНА!
      Стивън е тромав, бавен, неповратлив, технически зле….или поне беше в началото.
      Стивън Петков е българския Герд Мюлер-дай му да стои в противниковото наказателно, даже ако може в малкия пеналт и да бута топчето ВЪТРИИИИИ.
      Не го търси за бързи контраатаки, за градене на играта, за връщане в защита….за нищо.
      Става само да вкарва.

      Е затва беше резерва в началото.
      Факт е обаче че наоследък е подобрил много неща под ръководството на Белия Магзосник- и скорост и техника и много неща. Сега започва да става съвсем друг играч, НО все още не е готов да се наложи в отбор където няма да му се дават шансове ако се издъни, няма да му се прощават грешки и няма да я има безусловната подкрепа на публиката, без значение какво прави на терена.

      Погледнете Вутов в Левски- и за него казахме че прави огромна грешка като се връща, ама той не-говеждо му било сърцето, еми хубаво, ей ся ЗЕМИ-всеки мач го правят луд от освирквания говедарите.

      Та затва-още поне година Лудия при нас.

      • 17
        2

        Колега,аз не съм чак толкова навътре в този спорт.То е очевадно ,че Стивън не е още готов за цял мач.Права му евала на човека,че беше обвинен в каквили не гомна,беше кажи-речи свършил с футбола.Сега се чувства като удома,НО… немога вече да им чета на 2-3ма промити мозаци словосъчетания…то бива да си прост природно,но толкова няма на къде!
        Визирам и наши …от Ботев.
        За Вутов ми е ясно…той в лефски като отиде не се осети,че се наигра…жалко за него! …
        Пак ще се повтора….футболистите имат някакъв капацитет… примерно 12-15 години футбол,после си отиват и на тяхно място идват други….КОЛЕЖА Е ВЕЧЕН! За това пак ще го кажа …буферите да се осъзнаят,че срещу силен вятър и отбора на пловдив НЕМОЖЕ ДА СЕ ВЪРВИ. Ще си умрат от злоба и простотия и никой няма да се сеща за тях …

        • 9
          2

          А бе черен, вземи се измий ти, че умириса форума!

          • 2
            8

            50000 хиляди Изгрев бойски криви мангали!Вие изобщо не вините!На човек само му се драйфа от вашата миризма!Жълта отврат!

      • Уважаеми колега, бил съм дете, когато Герд Мюлер и Петър Жеков са били голмайстори. Като запален по играта съм гледал на записи техни мачове. Романтика! В игрова ситуация са замесени двама,максимум трима души. Другите чоплят семки и четат вестници. Затова Георги Соколов вечерта пие три коняка, на другия ден на дербито с ЦСКА бележи три гола на чорбата.
        Сам си отговори дали днес това е възможно. Хайде със здраве!

  10. 26
    7

    Нещастници лилави, искате ли да ви припомня какви ги пишехте осмърдяната ви на чесън дружинка когато Стивън идваше в Ботев?
    То не беше тото, не беше некадърник не беше незнам кво си.

    Намерете си темите от онова време и вижте кой единствен ви каза че Стивън може да се превърне в страшен играч за нас.
    И не, нема нужда да ми благодарите че ви отварям гурелясалите очи за истините в живота като цяло и футбола в частност.

    По въпроса колко е голям, сега ше ви кажа нещо друго-Стивън Петков няма НИКАКЪВ шанс нито в ЦСКА, нито в Левски, да не говорим пък за Лудогорец.
    Стивън Петков трябва да е вечно задължен на Белия Магьосник затова че го извади от блатото на посредствеността в отбори като Монтана, Бироя и къде ли още не.
    Той беше практически свършил с футбола преди да му подадем ръка и тея дето сега се натискат да го взимат изобщо и през акъла не им минаваше да го вземат тогава.

    Ше бъде ОГРОМНА грешка ако си тръгне сега, трябва да остане в БОТЕВ ПД поне още една година за да си спечели наистина солидно име, да вкара още голове и още да подобри играта си.
    Ако си тръгне сега ше стане същото което стана с Жоао в Лудогорец и с Вутов в Левски.
    Демек-нищо.

    • 23
      7

      Какво им обясняваш на мангалите? Те забравиха, кои играчи бяха задържани за уредени мачове!

      • 4
        8

        А Стеванчо беше без права завинаги!

Коментарите са затворени