Ботев взима още един от Дунав

11
2061

Ботев Пловдив ще направи всичко възможно да привлече крайния нападател на Дунав Юлиян Ненов, разкрива Меридиан Мач. Канарчетата наблюдават крилото през последната година и са убедени, че може да им свърши работа.

Ненов не е твърд титуляр в Дунав, но винаги, когато играе, се раздава на терена. Той може да премине в Ботев като свободен агент. Дунав има финансови проблеми и трудно ще задържи основните си играчи.

Вече е известно, че звездата на Дунав Васил Шопов вече има предварителен договор с канарчетата. Ботев има желание да привлече четирима играчи от родното първенство.

11 КОМЕНТАРА

 1. 5
  3

  Жълтите може да свиват бюджета, щото нямат пари, но пак са по-добре от нас, щом взимат читави футболисти, като-Шопов и Ненов.Ние с този селтак дори и за такива не можем да си помислим.С тоя лакърджия само вегетираме, нищо повече не може да се очаква от един посредствен Локомотив.Ще идват разни голобради легионери от 2-3та дивизия, които да ги учим на футбол, и малко преди да им изтиче договора се продават с пари под масата, защото видите ли изтичал им договора, и така всеки полусезон ще правим нов отбор, с надеждата някой да блесне, че да се продаде пак под масата и така до края на света.

  • 5
   1

   Другия месец жълтите почват стадион да строят,не се притеснявай за техния бюджет.

   • 1
    6

    Леко да не го започнете , пак ще си говорим след 10 юни , да няма мън-мън.

    • с кучки никой не говори тях просто им таковат мамата

  • 26
   6

   Вие сте добре. Ние и баберик не можем да вземем. От нас пък само бягат.

    • 6
     4

     Рачо-Простачо,шибай се с козичките!Не се опитвай да пишеш!С незавършен втори клас,граматиката ти бяга нацяло!

     • 2
      3

      Чукча Рачо не читател, а писател, ха,ха,ха.

     • по добре писател отколкото привърженик на гейбанда

Comments are closed.