Ботев Пловдив ще направи всичко възможно да привлече крайния нападател на Дунав Юлиян Ненов, разкрива Меридиан Мач. Канарчетата наблюдават крилото през последната година и са убедени, че може да им свърши работа.

Ненов не е твърд титуляр в Дунав, но винаги, когато играе, се раздава на терена. Той може да премине в Ботев като свободен агент. Дунав има финансови проблеми и трудно ще задържи основните си играчи.

Вече е известно, че звездата на Дунав Васил Шопов вече има предварителен договор с канарчетата. Ботев има желание да привлече четирима играчи от родното първенство.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Жълтите може да свиват бюджета, щото нямат пари, но пак са по-добре от нас, щом взимат читави футболисти, като-Шопов и Ненов.Ние с този селтак дори и за такива не можем да си помислим.С тоя лакърджия само вегетираме, нищо повече не може да се очаква от един посредствен Локомотив.Ще идват разни голобради легионери от 2-3та дивизия, които да ги учим на футбол, и малко преди да им изтиче договора се продават с пари под масата, защото видите ли изтичал им договора, и така всеки полусезон ще правим нов отбор, с надеждата някой да блесне, че да се продаде пак под масата и така до края на света.

    • 5
      1

      Другия месец жълтите почват стадион да строят,не се притеснявай за техния бюджет.

      • 1
        6

        Леко да не го започнете , пак ще си говорим след 10 юни , да няма мън-мън.

        • с кучки никой не говори тях просто им таковат мамата

    • 26
      6

      Вие сте добре. Ние и баберик не можем да вземем. От нас пък само бягат.

        • 6
          4

          Рачо-Простачо,шибай се с козичките!Не се опитвай да пишеш!С незавършен втори клас,граматиката ти бяга нацяло!

          • 2
            3

            Чукча Рачо не читател, а писател, ха,ха,ха.

          • по добре писател отколкото привърженик на гейбанда

Коментарите са затворени