Локомотив Пловдив потегли с гръм и трясък в най-важните си двубои през този сезон – плейофите за класиране на бараж за Европа. Смърфовете получиха ранен удар и когато всички на стадион и пред телевизорите очакваха тима на Акрапович да рухне, те направиха точно обратното и постигнаха много добър турнирен резултат срещу Славия.

Георги Йомов откри резултата в полза на гостите още в 69-ата секунда. Това стана не и без помощта на няколко футболисти на смърфовете. Минчев нахлу в наказателното поле и си бутна дълго топката, Мухамед опита да я изчисти, но я изпрати в краката на Момчил Цветанов. Крилото на белите центрира, Везалов чукна топката с глава преди тя да бъде уловена от Милина, тя попадна в краката на Йомов, който вкара в празната врата.

След 10 минути игра пловдивчани можеха да върнат попадението, когато осъществиха опасен набег отдясно, но бялата отбрана изби в корнер. След неговото изпълнение Стергиакис изпусна топката, настана голямо меле на границата на малкия пеналт, но в крайна сметка защитник на Славия изчисти в тъч.

По-настойчивата игра на Локо даде резултат в 17-ата минута. Умарбаев изведе с великолепен дълъг пас Димо Бакалов зад гърба на Шоколаров. Крилото на смърфовете овладя топката и вкара технично покрай Стергиакис за 1:1. Само 120 секунди по-късно домакините организираха мнаго опасна контраатака, но Марчев не успя да намери Бакалов в наказателното поле. До края на полувремето Локо натискаше Славия, но повече опасности не бяха създадени и пред двете врати.

Пет минути след почивката смърфовете можеха да осъществят пълен обрат. Бакалов стреля с глава след центриране от фаул, но покрай левия стръничен стълб. Гостите отговориха минута по-късно с бомбен шут на Узунов, който профуча покрай горния десен ъгъл. Пълният обрат бе факт в 57-ата минута след ефектен гол на Анте Аралица. Нападателят овладя топката отляво на границата на наказателното поле и след фалцов шут с десния крак прати топката в далечния ъгъл на Стергиакис – 2:1 за Локомотив (Пловдив). Смърфовете продължиха да атакуват и в 67-ата минута вкараха трето попадение. Велковски центрира от корнер на задната греда към Марчев, който вкара с глава за 3:1.

51 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Тея от Локото ако на емнат бая крем от куромела ша ни трябва на жълтите гъзета.

  2. 12
    1

    Иска се още да се обиграят. С 10 мача отбор не се прави. Пример за това е, че често бъркат пасовете. А пък головата суша която беше, води до напрежение и несигурност пред вратата на противника. Аз вярвам в този отбор, че ще става по добър!

    • да не забравям и вечните провокации в медиите целящи наливане на олово. това са млади момчета и това им оказва влияние.
      Но е ФАКТ, че ако бяха дали поне половината от дузпите, които не ни дадоха, сега щяхме да сме в горната 6-ца. Както и да е – отбора е на правилна посока и трябва да се подкрепя. Които не го прави, не е локомотивец а интригант

  3. 4
    10

    машини! убихми ги тея на Венци слабаците . там ше ги разцепим и в ЛЕ . густо майна. саде Локо , да идва бат Мите за президент и да ги почвами нарет ! бати Митко завинаги един от нас -истински локомотивиц

    • 1
      8

      Императорът няма възможности да издържа Локомотив, ако е сам ше е по- зле и от комсомолския секретар сержант Крушо.Виж, за съдружник на Крушо по-става да му помага.Възможностите на Крушо са малки! Той няма финансовата мощ на Гришата или Домуса, затова на Лаута идват футболисти, които ги учим на футбол! Това е причината всеки втори пас да им е грешен и да ни късат нервите.Защитата ни е пълен кенеф.Нямаме отбор за Европа!!! Нито игрово, нито психически тоя отбор е готов да се подвизава в европейските турнири.Много сме далече още от истината! Вярно тичат, боря се, но тактики-технически имат още много да учат.Ще видим от новия сезон, кой ще си тръгне, кой ще вземем и тогава пак ще говорим.Трябва ни още много! Иска се един хубав нападател, който да оползотворява положенията за гол, които създава отбора, един Даксон ни трябва на нас, ляв и десен бек също.Въобще много трябва да надграждаме още докато започнем да си говорим, че имаме отбор.Най-вече нов и по-заможен собственик, щото 3г. вече се нагледахме и наслулахме на простотиите на тоя серсем.Никой не му вярва вече и тенденцията ако до сега беше да заприличаме на Славия и Локо Сф сега гоним Маричката по посещаемост.

      • 3
        1

        Ей , горд носителю ! Престани да ръсиш глупости под различни нокове . Постоянно се стремиш да внушаваш , че собственика ни е некадърен и че отборът ни не става за нищо . И то като се мъчиш да ни убедиш , че си добронамерен . Това , че пасквилите ти са дълги и псевдодълбоконаучни не означава , че са верни . И собственикът ни е стабилен и отборът ни е качествен , един от добрите в първа лига . Единствено истина е , че и на Крушарски и на отбора им трябва още малко време да вкарат всичко в релси , но и клуба и отбора са поставени най-накрая на правилна основа . А за отлива на публиката причините са много и най – малкото са в собственика и играта на отбора .

      • хахах. гордия носител си сменил ника.
        Защо, бе клоун? Да не те хвана срам от собствените ти постове?!
        Вчера май на твойте любимци им пръснаха яко задниците. Какво стана, нали бяха “много класен” отбор?!
        А в Локомотив има играчи, които са ОГРОМНИ таланти и скоро и глупак като теб ще го разбере.
        Много ли те е яд, че победихме така категорично?!

      • Как може да приемем за миродавно мнението на “човек”, който си иска отбор от … Даксон и Камбуров. Ами те са на 40 години, бе смешко. А и на Даксон корема сигурно е по-голям и от твоя….
        Я по-добре кажи заюо мразиш Крушарски? Да не ти е порнал дупето на някой селски събор? А може би си ага от коматево? Само не почвай сега да ни разправяш как си 7-мо поколение локомотивец…

  4. 14
    1

    Локомотив бие във важен мач, а разни дървени философи, мрънкалници и интересчии се скъсват да плюят.
    Докато не се изчистим от такива, няма да се оправим

  5. 17
    3

    Виждам, че победата.на Локомотив силно е разочаровала някои “хора” които се правят на локомотивци. Дончо Доневци, Колевци, вечни спасители, изгонени чалгари, жълти тролове, които са очаквали загуба сега са яростни.
    Да го духате, помяри

    • 16
      2

      Тези не са локомотивци. Те са интересчии…
      За малко не унищожиха Локомотив и сега пак ускат да лапат

  6. 4
    15

    До тоя отдолу: вземи си левент рязания, коко тотокурвата и сега тоя породист селянин и си заведи у вас да те радват, щото нито един от тия нямаше и няма място в Локомотив Пловдив.

    • 11
      2

      Жълт травестит, гледай си женското отборче

    • 10
      2

      А за какви ще препоръчаш да се търси??!!

    • 13

      Добре де ще си ги взема всичките, но ти кой ще доведеш, кажи дай предложения и се аргументирай(ако не ти е ясна тази дума искай помощ от приятел). Истината е, че десетина философи от нашата публика са се взели за последна инстанция и искат да си налагат мнението над всички, това са тези “спасители” наполита, манчестъри и тишовци. Затова я няма публиката защото те самите я изгониха с тяхните акъли и простотии.

      • 12

        Абсолютно си прав.
        В момента публиката на Лаута е като гнездо ма змии.

  7. 21
    3

    Не искахме Левент, че бил турчин, не искахме Коко Динев, че уреждал мачовете, а сега Крюшо бил циркаджия и не знам още какво. Не споменавате обаче, че Левент не пропускаше мачове на юношите и имаше идеи за развитието на клуба. Коко направи стадиона и съблекалнята и имахме супер отбор и пълен стадион. Сега Крюшо плаща дългове на спасителите и се мъчи нещо да прави, а пак сте недоволни. Кажете кой да дойде. Помолете се на ЛигендЪтЪ той е милионер нека стане собственик и да ви угажда на акълите неблагодарници.

    • 6
      8

      Виж сега, братле аз лично съм със много смесени чувства, относно Крушо и този интернационален отбор от недоказани анонимници, като преобладават повече негативните емоции в мен(говоря лично за себе си, и никого не искам да ангажирам с мнението си). За Левент аз също го уважавах, защото беше футболен човек и най-вече с финансово възможности да управлява клуб, като Локомотив, но групите не можеха да го приемат заради историята.На мен лично нямаше да ми пука, че всички ще ни наричат фесове, защото за мен най-важното е да имаме отбор отговарящ на историята и традициите на Локомотив, да имаме стадион, да имаме бази за подготовка и възстановяване, да имаме силна школа, която да захранва представителния тим с новите Кънчев, Гочо, Бащата, Зума, Едо и т.н.За Левент си беше грешка на националистическата ориентация на групите.Защо грешка – щото аз гледам плодовете т.е. действията и начина на управление на човека застанал начало на любимия ни Локомотив и го съдя по това, а не по етническа, политическа или друга принадлежност.За Коко, какво да ти кажа – никой футболен президент не разбира футбола, колкото него, освен това си имаше и връзките с мениджъри и пристигаха страхотни футболисти, на които аз лично много се радвах, като Дембеле, Карвальо, Бенжелюн, Сержиньо и др. но Коко е хазартен тип, и той нямаше как, и по какъв друг начин да издържа отбора, освен с тото мачове.Какво беше това – отиваш на стадиона и слушаш всички около теб да се питат един друг Коко как го е заложил тоя мач.Всеки втори мач му беше тото…и това не бива .На Коко грубата грешка беше, че продаде купата на Домуса, ако беше я спечелил щеше да си осигури алиби за години напред, но пустата му хазартна душа се изкуши от парите на Домуса и направи глупост, като предаде всички ни.За Крушо аз лично не го харесвам, щото е прост като галош – не може да си собственик на клуб, като Локомотив Пловдив и да говориш, като патологичен простак за гей банди, гинеколози и т.н. Друго, което е той няма пари да издържа клуб от ранга на Локомотив.Той е за отбори, като Белите орли, Рилецо, Царско село и други от този тип отбори.Виждам го, че няма пари…всеки не може да е като Домуса или Гришата, но поне да назначи качествени ръководители, които да разбират от футбол и управление на футболен клуб, брат, а не да ми назначава анонимници, като тия шушляци, които се наричат директори и цялата работа да му се ръководи от доказан алкохолик и некадърник, като Чаво.Кажи ми аз как да го харесвам Крушо с идиотските му интервюта, които уронват престижа на клуба, и как да го харесвам, като е назначил негови приятели, които нищо не разбират да управляват любимия Локомотив?Бил плащал стари задължения…ОК това е похвално, но да му търпим малоумните му приказки на всеослушания и некадърните му управленски методи само заради това ли? Какво е постигнал Крушарски за 3г? Стадион ли е построил, бази ли(не ми говори за тази в Говедарци, щото тя си е негова частна, а не на клуба), силна школа ли е направил – най-добрите ни футболисти и треньори отидоха при жълтите…ми няма такава гавра честно. Ако искаш ми се сърди, но това е моето мнение и предполагам на много хора, които заседнаха пред телевизорите, а доста от тях не искат даже и по телевизията да ги гледат вече.Виж, какво ще ти кажа, Брат – публиката е достатъчно добър атестат за управлението на Крушо!!! Повече, какво искаш да ти кажа, щото каквито и аргументи в защита да ми изложиш веднага ще те контрирам с простичкия въпрос – къде е публиката и защо не е на стадиона!

      • 17

        Браво, че се изказваш така интелигентно и културно, а не нападаш и обиждаш Затова, че някой като мен се изказва по този начин. Уважавам и твоето мнение, донякъде си прав. И на мен не ми харесват някои изпълнения на Крюшо, но съгласи се тоя човек вместо да си пери малкия Крюшо в Аржентина и Бразилия се занимава със стари дългове, с школи, терени и с да следи някой да не го краде. Не е ли така?! Що се отнася до уредени мачове такива ги е имало и преди Коко има ги и след Коко може би и сигурно ще продължава да ги има. Така е в цял свят, а за купата не ми се вярва да стигнеш финал за да го продадеш!!! Там по-скоро някой му нареди да паднем според мен и много други хора. А стадиона пустее от времето на Нежните. Просто това е тъжната истина за съжаление. Мен лично ме радва, че подмладихме отбора и смятам, че имаме бъдеще с тези момчета. Да сме живи и здрави и дано дойдат отново хубави дни за нас.

      • 13

        Вий какво сега, братле?! Крушарски ако се излага в интервута, излага само себе си! Никой НЕкомплексиран овек, няма да обърне внимание на това. Ако ти от едни интервущтра си правиш изводи, то ти просот не си в час.
        А какво да кажем за интервутата на разни министър председатели и политици тогава?! Ами всеми напусни България тогава!!
        И е крайно време, братле, да спрете да викате вън този и вън онзи и да разберете че живеем в условия на КАПИТАЛИЗЪМ!!! А там нищо, ама нищо не е без пари.
        Държиш се сякаш желяещите се редят на опашка за да закупят Локомотив!!!
        И ми писна вече да слушам за тези “наши момета, на които не се дава шанс” В момента в Локомотив се дава най-много шанс на такива, но те просто доказват във всеки мач е НЕ СА ДОРАСЛИ!!!!
        Евала на Крушарски, че назначи Бруно и разкара чалгарите от Локомотив! Само дори това е достойно за уважение!!!
        И когато не си дал и 1 лв. за Локомотив, не смяташ ли, че е типично по български да плюеш тези който дават??!! Замисли се, братле!!

      • 14

        и този аргумент с публиката вее го слушахме когато гонихте Коко.
        Кайи ми на кой стадион публиката е повече??!! Ами по твойта логика и Дормуша е за гонене!!!

      • прав си – тоя Крюшо трябва да го изгоним!

        • Ами той не е в БотевЪ 2011 за да го гоните. Вие изгонете Ачо по-добре, че се превърна във втори Христолов

  8. 19

    АНТЕ АРАЛИЦА в най-добрия млад играч в А група!!!
    Удоволствие е да го наблюдаваш!!!
    Честито на всички локомотивци!!
    На троловете да го духат!!

  9. 2
    11

    Целия футбол ни е една голяма трагедия за жалост…

    • 14

      Да нямаш в предвид порното с Левски в момента?!

    • 12

      Тото пред празни трибуни, хиляда говеда и две маршрутки мисири.

  10. 1
    12

    Тия пък били юнушките на слабия и вече са богове. Ще ви видим на баража бе черно бели гейбандити

    • 7
      1

      Какъв бараж сънуваш, бе жълта жено. Вие ще се разпаднете дотогава

  11. 11
    1

    Честито на всички локомотивици,но аз днес съм крайно разочарован и обиден,но не на Крушарски,Бруно или футболистите,а на феновете на Локомотив.Не може в този толкова важен за нас мач,може би най-важния,да сме има няма 500 човека на Лаута в петък вечер .Това ако беше преди 7-8 години щяхме да сме поне 8000…къде изгубихме локомотивския дух?

    • 5
      17

      Ще ти отговоря, брат – феновете се отдръпнаха щото имаме за собственик един цирков артист от Говедарци, на когото никой вече не вярва, освен 80 човека от Бесика и 500 човека на Спортклуб.Тоя палячо Крушо няма нито акъл, нито финанси да издържа клуб от ранга на Локомотив! Той за някой отбор от Б или В гр. Хората ги няма заради некадърниците, които е назначил до управляват Локомотив и заради некадърното управление на клуба.То се вижда колко хора го подкрепят комсомолския секретар 600човека.Аз също го гледах мача по ТВто.Кой да ида да гледам – Веско гъза, Муса и Везалов дантелите или Аралица, който за 19 мача има 2 гола? И 7 лв. за какво да им ги дам?! Като кнници без глави са, всеки 2ри пас им е грешен само да се натоварвам ли…айде мерси.

      • 15
        3

        То бива , бива , но такъв глупак като теб виждам за първи път . Вместо да се радваш на хубавата победа , ти пак плюеш по ръководството . Ти не си локомотивец , ти си един озлобен човек , който не може да помогне отбора , а има смелостта и наглостта да критикуваш и плюеш . Такива като тебе изгониха навремето Коко , а сега и Крушарски им е крив . Аман от пишман локомотивци .

      • 12
        4

        Еби си майката, бе провокатор смешен

  12. 2
    12

    Комплексираните мангусти от Лаут Джамия бият в мач,който може да ги закара за бараж за Лига Европа и пак жълтите са им в устите.Егати, толкова ли ви е смазана психиката?Стадиона им празен,но във нета много винаги на линия…

    • 12
      2

      И вашия , пълен, пълен … с карамфили.

    • Аве Селяк жълт задръстен, знаеш ли колко много ме интересуват, жълтите карамфили? А’Й Радвай се,вкарахте на говедата.

  13. 12
    2

    Локо европейски
    мачкаме яко
    там ни е мястото

  14. 13
    4

    Ппомагайте, инфаркти и масови самоубийства в яката.

  15. 14
    4

    Нека виенето на коматевските помаци започне сега !

    • 2
      13

      Куче, нали отивате на Септември ще има да си ближеш гъза 2-3 пъти

      • 14
        2

        Сус бе, чаве коматевско !
        Тази година Юропата шъ я гледаме по телевизУра.

        • 2
          11

          Е то локуту всяка година я гледа по радиото

          • 12
            3

            Локомотив Пловдив е ЕДИНСТВЕНИЯ шампион и супершампион на България за изминалите години от 21 век.
            ФАКТ НЕОСПОРИМ !
            РЕСПЕКТ !

  16. 14
    5

    Славия не се ли изпразни на едни жълти мангали за купата хахах
    Циганки от ГМО коматево, гледайте как се прави.
    Отборът на Пловдив ще отстрани Славия. Отборът на Столюпиново загуби от Славия. Съдба!

Коментарите са затворени